Nisanliyim ve bakire oldugumy dusunuyor. Herkes oyle biliyor ama gecen gun annesi dugun gecesi kanli carsafi isterim falan dedi. Allahim napicam simdi lutfen yardim edin cok cok tutucu ailesi of!
Cevabın nedir?
Yalan söylenilmesini sevmesem de, seni bu durumda suçlama hakkım değil. Çünki olaya kenardan bakmak başkadır, yaşamak başka. Belli ki, seninde kendine göre nedenlerin var. Ok, meseleyi şöyle yapa bilirsin:
1. Çin malı takma kızlık zarı var, kan gelir, onu kullanacan
2. Dikiş atacaklar.
3. Küçük şişede kan götürüb kan dökücen yatağına.
Benim tavsiyem şöyle ola bilir. Çin malı kızlık zarını tak, nişanlınla yat, düğündede, küçük renkli şişedeki kanı dökerseniz yatağa. Hiç amalyata felana girmene gerek yok. Çünki sahte dikiş yaparlar, o da etden kopunca kanar.
Ya da cesaretini topla nişanlına önce ilişkin olduğunu anlat.
Aslında çoğu kişide kan gelmez, ama senin kaynvaliden anladığıma göre vampir gibi kan görmek istiyor;)
Sen yinede çoçuğa anlat27 Yorumla
Soran+1 yılEvet konusmam lazim muhakkak
Soran+1 yılKeske aytilabilsem
- +1 yıl
Canım benim soruda çok şeyi ifade ediyor. Eğer sorunu şu şekilde verseydin, cevaplar başka olurdu. Mesela: Azyaşlı olduğumda bana tecavüz etdi? Şimdi nişanlıyım ve bu olayı, bakire olmadığımı ona açamıyorum. O da beni her kes gibi mutlu bilir ne yapayım? Umarım bu soruyu sorsan cevaplar farklı olurdu. Ben de cevabı farklı verirdim. Istersen bu soruyu aynı ile sor. Öpüyorum seni
Soran+1 yılTecavuz etmedi o benimle beraber olmak istedi ben de iatemedogim icin onu bakireyim dedim
En İyi Cevaplar
Diktirmek için bir jinekoloğa gidebilirsiniz, evlenmeden birkaç gün önce yaparsanız ilişki esnasında kanayacak geçici zar dikim mevcut.
Yaptığınız şey yalan söylemek ve insanları kandırmak, elbette ki doğru değil, ancak yargılamadan cevabı vermek gerek.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok tesekkurler cok yardimci oldu bu cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhoo bacım senden o adam hayır gelmez söyleyeceğim laf şudur hiç bir yalan gizli kalmaz sen ne yaparsanyap öğrenicektir ve sana inanılmaz acı çektiricekler en azından sen çekiceksin çevremde çok gördüm bakireyim deyip evlenen sonra herkes tarafından terk edilmiş insan maalesef senin sonunda aynı olucak birde aşağıda yorumda gördüm sevmiyorum demişssin geçmiş olsun zinaların hasını işlemişsin belki bu hayatta birşey olmadı ama öbür tarafta Allah katında yalan söyleyebilecekmisin o çocuk ve ailesi senden şikayetçi olacak durumun çok kötü kardeşim Allah yardımcın olsun başka birşey diyemem ama şunu bilki kıçına tekmeye yiyeceksin hadi bana müsade. :)
110 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Cevap sahibi+1 yılNe? deme belki bekaretini bir süre saklayabilirsin ama öğrendiklerind eçok, çok kötü olacak daha önceden milleti kandırdın bide durumun vahim kendi ailen bile senden nefret edicek yalan söylememeliydin eğer içinde inancın varsa Allah katında ne olacağını düşün biraz zina işlemisin ve yetinmemiş kandırmışsın milleti cehennemde zebanilerin yalan söyleyip zina edenler için yapıcaklarını bir oku istersen. :)
Soran+1 yılNe alaka ya aklin yerinde mi senin zorla evlendiriyorlar zaten sevmiyorum o adami da benimle beraber olmak istedi ben de dugune kadat vazgeciririm belki diye bakireyim olmaz dedim
Cevap sahibi+1 yılO zaman git söyle değilim diye gene sen kötü olucaksın adın yanlış anlama çok, çok afedersin *rospuya çıkar benden demesi ama ailenlede kötü olucaksın bu bir gerçek.
Soran+1 yılEvet oyle olucak aman ne onemli sey bakire olmak
Cevap sahibi+1 yılNeden yaptın? Tutamadınmı kendini? Masturbasyon yapsaydın keşke zina etmek büyük ayıp ve günahtır farkındasındır umarım inaşalalh aklın başına gelmiştir bazı insanlar için inanılmaz boyutta önemlidir bekaret bunu aklından çıkarma.
Soran+1 yılMasturbasyon yapmak daha mi iyi yani allahim bu zihniyete hayranim
Cevap sahibi+1 yılYa sen ne dediğinin tam farkına bile değilsin bu yaptığın Allah katında büyük bir suçtur zina işlemişsin Allahın kurallarını çiğnemişsin çok kötü durumdasın.
Soran+1 yılOyleyim gunahkarim evet
Cevap sahibi+1 yılAllah seni affetsin, yardımcın olsun başka ne diyeyim bu sözü söyleyek Allahı karşına almış oluyorsun açıki açık birşey diyemiyorum. :)
+1 yılYalanlar üzerine bir evlilik kurulmaz herşeyi baştan söyliyecektin adama seni kabul ederse öyle kabul ederdi etmesse de en azından yalancı olmazdın senin için yapılacak hiçbirşey yok bu hikayede ki herşey hata...
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle evlilik de hata olucak
- +1 yıl
Yol yakınken anlat kabul ederse öyle eder etmessede kızma ona haklı adam sonuçta bende evlendigim kadının ilk göz agrım olsun isterim...
Soran+1 yılSen ama kac kere yaptin
- +1 yıl
BEN hiç yapmadım ve öyle bir hakkım var diye düşünüyorum...
Soran+1 yılHadi canim? 31cim benim ;)
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapma sana yalan borcum mu var lan? Seni tanımam etmem niye yalan söyliyeyim...
Soran+1 yılO zaman agir 31cisin yalan mi?
- +1 yıl
Yok öyle bişey İstedigine inan ayda 2-3 defa en fazla
Soran+1 yılAferin mulayim kardesim.
- +1 yıl
Pek sayılmaz ya aslında gerek duymuyorum tutuyorum kendimi yoksa o kadarda iyi bir insan deilim :/
Soran+1 yılIste bak erkeklik bu yani yapabilecegin bir sey yok guzel kadin gordun mu dayanamazsin kardesim senin yaradilisin bu suclu sen degilsin ;)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
49Cevap
Carsaf istemek ne ya hangi cagda yasiyoruz anlamadimki
Tabi bu soyledigim senin bakirelik konusunda yalan söylemeni hakli buldugum anlamina gelmez. Bakire olsaydin yine ayni seyi derdim.bakire veya degil , carsafta kan var veya yok kimsenin bunu ne gormeye nede bu tarz bir imada bulunmaya hakki olamaz.kesinlikle kabul etme boyle biseyi kendini ayaklar altina aldirma11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de
+1 yılNeden böyle yaptın?
Diyelim yedin bir haltlar, niye kandırıyorsun insanları? keşke çok baştan söyleseydin.
Aileye de yazık oğlana da.
Konuş sevdiğinle böyle böyle açıkça de devam etmek istemezse de, kusura bakma ama hak ettin.56 Yorumla- +1 yıl
Please choose best comment...
Soran+1 yılNe alaka? Sevsem gercekten derdim
- +1 yıl
Ha bir de sevmiyorsun?
Zincirleme hak ettin bunu.
Soran+1 yılOfff yargilamayin
Soran+1 yılAile zoruyla
+1 yılNişanlından nasıl sakladın kı adam ogrenecek elınde sonunda senın ona yalan soyledıgını anlayınca evllıgınız nasıl gıdecek bunları dusunmedın mı? Eger nısanlına soylersen sırf dıger ınsanlar ıcın kızlık zarı dıktırme gıbı bısey oluyormus arastır ıstersen
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam
+1 yılkanlı çarşaf mı yuh be kardeşim. millet kafayı yemiş. nişanlınla konuş öyle bir şey yapmalarına izin vermesin. vallahi yuh ya
28 Yorumla
Soran+1 yılBence de yuh
Soran+1 yılNe alaka ya
- +1 yıl
beddua eder gibi yazmış :) sen niye içerledin bu duruma bu kadar onu anlamadım. ben nişanlınla konuş dedim farkettiysen. söylememiştir olabilir sevgili oluyor pat diye bak ben bakire değilim ha haberin olsun mu diyecek saçma. zaten kız aslında çarşaf olayını napıcam demiş, nişanlıma anlatayım mı dememiş. ama şu konuda tabi ki haklısın, yalan söylemek, kandırmak hoş bir şey değil. oda onun tercihi söylememiş zamanında beni enterese etmez arkadaşım.
Soran+1 yılYani o an soylemek durumunda kaldim malesef
- +1 yıl
benim yorumlarıma atlayan insanlar oluyordu da yorumda resmen beddua eden de ilk defa oldu.
Soran+1 yılHakikayen ya
- +1 yıl
benim bildiğim kızlar detaycıdır, herşeyi inceler didik didik düşünür, her ne kadar sorulan soruda farklı birşey sormuşsa da ortada çok büyük bir haksızlık var, sen objektif bakarak yorum yapmamışsın
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşar hesabı, aynısını bir erkek yapsa böyle bir soru sorsa taşa tutarsınız taşa. bir insanın hakkını yiyiyor - +1 yıl
ben sadece kayınvalideye odaklandım böyle kafalar kaldı mı diye şaşırdım. o beddua seni bulur inşallah beni değil. kızları bu hallere getiren sizlersiniz. ben burada bir erkeği haklı bulduğum da kızı haksız bulduğum da yazarım. ben burada kıza iyi ki söylememişsin aferin demedim. ben başka bir konuya odaklandım burada ona cevap verdim. seninle uğraşamam git başka yerde oyna kumunu.
+1 yılKanlı çarşaf saçmalık eşime asla böyle bişey yaptırtmazdım... ama fakat lakin eşimin bunu hak ediyor olması gerekiyor...
Bana yalan söyleyen biriyle asla evli kalmazdım...
şimdiden konuş sonrası çok daha kötü olabilir01 Yorumla
Soran+1 yılEvet en mantiklisi
+1 yılJinekolağa gidip geçici zar diktirebilirsin.
Onun dışında nişanlınla anlaşabilirsen anlaş, kırmızı birşey döküverirsiniz.
NOT: Sene olmuş 2014, hala böyle Arap adetleriyle yaşayanlar var. Neymiş efendim kanlı çarşafmış.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet en dogrusu bu
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Film çekimlerinde kullanıyorlar ya ; ateş edince patlayan kırmızı poşetler var, çarşafın aldına koyarsın onlardan... Ne kötü bir beynim var yahu iyiki kız olmamışım, çok fena olurmuşum ( :
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha hakikaten :D
düğün gecesi kanlı çarşaf adeti mi kalmış? onu atlatırsın ama eşine ne diyeceksin? evlenmeden öğrenmeli bence
13 Yorumla
Soran+1 yılOf nisanlim pek bir sey demez yani de ailesi sorun
Soran+1 yılEn mantiklisi
En doğrusu söyle lütfen bak daha geç olmadan nişanlına söyle inan omuzlarından büyük bir yük kalkar sırlar üstüne kurma evliliğini.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de ama nasil soylicem
- +1 yıl
Onla önemli bir konu konuşacağını söyle yanlız kal ve böyle böyle bir hata yaptım şimdi evleneceğiz senin bunu bilmeye hakkın vardı başta utandım söyliyemedim ama ben bununla bir yalanla yaşayamam de eğer o seni bırakırsa bile onun gözünde aşağılık yalancı bir insan hata yapmış pişman bir genç kız olarak kalırsın bu çok önemlidir erkekler için bir daha böyle bir şeye kalkışırsan başkasıyla ona söyle ta başında bu durumu kabul eden insan bulabilirsin.
- +1 yıl
Onla önemli bir konu konuşacağını söyle yanlız kal ve böyle böyle bir hata yaptım şimdi evleneceğiz senin bunu bilmeye hakkın vardı başta utandım söyliyemedim ama ben bununla bir yalanla yaşayamam de eğer o seni bırakırsa bile onun gözünde aşağılık yalancı bir insan DEĞİL... hata yapmış pişman bir genç kız olarak kalırsın bu çok önemlidir erkekler için bir daha böyle bir şeye kalkışırsan başkasıyla ona söyle ta başında bu durumu kabul eden insan bulabilirsin.
Soran+1 yılEvet soyleyecegim sagol
Soran+1 yılInsallah
niye bakire olduğunu söyledinki?
nişanlına bu konuyu aç, önce o nasıl tepki verecek bakalım... eğer nişanlın anlayışla karşılarsa anlaşıp çarşafa kırmızı bişey dökün :SA:D:S:DAS04 Yorumla
Soran+1 yılInsallah..
- +1 yıl
Ketçap döksünler bence adsfghjasddjg
Soran+1 yılEvet harikasin :D
şeyini tutsaydın zamanında edepsizmisiniz nesiniz zamanında aklın nerdeydi birde evleneceğin adamı kandırıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılAy onceden olan seyler bunlar ve ailelerin ayarlamasi evlilik
Soran+1 yılNe alaka?
annesi ayıp etmiş bu devirde o mu kaldı. insan utanır. kes bir yerini çarşafa sil o zaman alala önceden düşüncektin bunları
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam herhalde
hadi kan olayını çözdün diyelim...enişte bey soktuğu zaman genişliğinden anlamayacak mı ( tabi o kadar zekiyse) neticede bozulmamış kukulara ilk zor girilir...
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimki dar
Soran+1 yıldaha önce başkalarıyla beraber oldum
+1 yılsorun değil seni keserim yatağın üstünde her yer kan revan olur istemediğin kadar deseydin :) allahım nasıl insanlar var bu memlekette :) hadi diyelim kızlık zarın esnek o zaman kanlı çarşaf olmayacak bileğini mi keseceksin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAy evet yani pis kadin
yazık değil mi sevdiğin adama bence konus nisanlınla
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum onu
Soran+1 yılSoylemedim sanki
Dugunden once sahte bir zar yapilabiliyor diye biliyorum tanidik bir doktor soylemisti bir arastir
05 Yorumla
Soran+1 yılHmm nasil?
Soran+1 yılNasil yaptiricam iste
Soran+1 yılTamam
+1 yılHala bu tip aileler var mı? Cidden çok hayret ediyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de...
- +1 yıl
Bu site olmasa sanırım böyle şeylerin varlığından haberdar olamazdım.
Soran+1 yılEvet malesef :(
Bu durumda tek haklı nişanlın gibi duruyor :) ona gerçeği anlat. Belki de bahane edip evlenmekten vazgeçer sen de sevdiğin birini bulursun :)
10 Yorumla
+1 yılbugüne kadar nasıl uyuttuysan bundan sonra da pekala uyutabilirsin. yalan yere kanlı çarşaf göstermek senin için çocuk oyuncağı olsa gerek.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapicam ki uff
- +1 yıl
her şeyi planladıktan sonra işler tıkırında gider meraklanma sen.
Soran+1 yılNasil planlicam
- +1 yıl
özelden yazabilirsen ayrıntılı anlatabilirim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic kusura bakma haketmissin ve senin simdi carsaf isteyen birine kizma gibi bir lüksün yok yadirgama yani.
24 Yorumla
Soran+1 yılNe? Oha yani kadin hakli?
Cevap sahibi+1 yılKadina hakli dedigimi. Nerden cikardin senin simdi kendini sorgulaman gerekir onu bunu drgil.burda birkac kisi seni savunsun istiyorsun ama su yaptigin zugurt tesellisinden baska birsey degil gucenme de.
Soran+1 yılEvet dogru
Cevap sahibi+1 yılSen iyi kotu nisanlina bir sekilde anlat yalansiz ilerde vicdanen rahat olamazsin
Annesi ne kadar cahilmiş ya öyle denir mi utanmada mı yok hangi devirdeyiz bence yalan söylememen gerekti nişanlına.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet pis kadin
Soran+1 yılEvet gecmez..
bu kadar insanı şimdiye kadar kandırmışsın istesen yine bir yolunu bulur kandırırsın. nasılsa işin bu
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu ama nasil kandiricam bilemiyorum
Soran+1 yılO nasil ya
+1 yılvampir mi kayınvaliden! tamam insanlar namusa önem verebilir de bu da ayrı bir olay yani... insanların özel hayatı, gelinin oğlun bile olsa...
00 YorumlaOha çarşaf mı istedi. :S Eğer çarşaf istemeseydi napcaktın?
03 Yorumla
Soran+1 yılBir sey yapmayacaktim herkeste kan gelmezmis diyecektim
Soran+1 yılOf ya ne zor isler bunlar
nişanlına bakireyim dediysen suç sende
doğruyu söyle kurtul02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm nasil yapicam
+1 yılİlk iş olarak nişanlını tarafına çekmen lazım bacım.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapicam
+1 yılsiktirmekten başak çaren yok enaz 3 5 bin lazım onuda bir kaç kişiyle yatar kaşlkar temin edebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılVar param birileriyle yatmama gerek yok para karsiligi
o kadın gibi zihniyet artık bir yokolsa...başka kıtalara hatta galaksilere göç etse.allaam yaa sinirlerimi zıplatıyo bu yaratıklar
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen!
Soran+1 yılAhahahaha en guzeli
ban sana söyleyim evliliğnin ertesi günü soluğu mahkem salonunda alırsınız.böyle şey saklanırmı.sen evliliği kavrayamamışsın , karşılıklı güven esastır
geçmiş olsun kardeş00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇinliler onunda sahtesini yapımışlar google da yapay kızlık zarı diye arat bir dünya site var satan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak bişey yok.Yediğin b*k ortaya çıkacak.Bunu yapmadan önce düşünecektin
11 Yorumla
Soran+1 yılOncedendi dedigin gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit diktir zarını.
vicdanın rahat edecekse eğer.kocan olacak adam sana her sarıldığında için içini yemeyecekse, üzülmeyeceksen...git diktir.13 Yorumla
Soran+1 yılNasil diktirecegim?
Cevap sahibi+1 yılvay be.insanlık bitmiş anasını satayım.ben bu yorumları gördüm ya nişanı atıyorum başlarım evliliğe.
git terziye anlat durumunu o sana yardımcı olur.
Soran+1 yılTamam
+1 yılSen poku yedin bence en iyisi bir an önce meksika sınırını geçmeye bak yani kaç bu topraklardan :D
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de
- +1 yıl
kaçman için gerekli maddi ihtiyaçlarını karşılayabilirim istersen :D
Soran+1 yılSana kacayim bence :D
- +1 yıl
bu ülke içinde bir yere kaçarsan seni bulurlar yani ben bile kurtaramam o yüzden bu ülkeye en az 5000km uzağa gitmen lazım :D
Soran+1 yılTamam kacariz
- +1 yıl
hadi topla bavulunu acele et :D
Soran+1 yılEvet evet :D
- +1 yıl
hadi bütün gün beklemicek uçak :D
Soran+1 yılAhaha nereye
- +1 yıl
aya :D
tavuk kanı falan sürmeye kalkma resngi farklı haberin olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılOffff
Soran+1 yılNapicam?
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek 2 dk lık zevkini 2 dk lık banyoyla temizler. siz ömür boyu... Yapmadan önce düşüncektin
116 Yorumla
Soran+1 yılEvet haksizlik hem de cok buyuk
Cevap sahibi+1 yıladalet diyelim
Soran+1 yılNeyin adaleti
Cevap sahibi+1 yılnamusun
Soran+1 yılEvet evet bravo namus bekcisi seni
Soran+1 yılSen kimseyle beraber olmadin mi
Cevap sahibi+1 yılolmadım desem inanmicaksın biliyorum
Cevap sahibi+1 yıltartışmaya gerek yok fikir farklılığı sadece
Soran+1 yılOlmussundur erkek seks olmadan yasayamaz ya da agir 31cisin
Cevap sahibi+1 yılbenim tercihim bu yönde. hayat seksten ibaret değil arkadaşım...
Soran+1 yılDegil elbette ama sizin hormonlar farkli dusunuyor
Cevap sahibi+1 yılbenim farklılığım hormonlarım değil baska yerlerim
Soran+1 yılEvet uckurunla dusunuyorsun
Cevap sahibi+1 yılsenin için fesat güzelim
Soran+1 yılOyle
Cevap sahibi+1 yılhe ondan
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce sevişin ve caktırmadan kan damlat nışanlını kandır sonrasını nışanlına bırak.
(Allah beni bu duruma düşürmez inş utanç verici)12 Yorumla
Soran+1 yılCok iyiymis
+1 yılbu sistede birinden okumuştum adet zamanına denk getirip kanı yutturmuş kızlık zarı diye :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçarşaf istemek kaldımı hala yahu.. neyse geçmiş olsun atlatırsın umarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sokağa
Ben..ruspuyum diye bağır
İyi gelecektir120 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılSen dediğimi yap bir
Soran+1 yılRahatlayacak miyim
Cevap sahibi+1 yılSen bir yap önce de
Gerisine sonra bakarız
Hatta grup yaptım diye bagir
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılGrup da yaptin yani :)
Soran+1 yılEvet yaptim
Cevap sahibi+1 yılVuuu
Kaça kaç?
Soran+1 yılHer turlu 7ye kadar ciktim
Cevap sahibi+1 yılAynı anda 7 erkek sirayla sana mi vurdu yani?
Soran+1 yılYok iki kiz bes erkekti. dort erkek bir ben de yaptim
Cevap sahibi+1 yıl2 si ağzında
Biri önünde
Diğeri anal deliğinde öyle mi?
Soran+1 yılHayir biri altimda ikisi goguslerimde biri de agzimda donusumdu
Cevap sahibi+1 yılArka delik boştu yani öyle mi
Ben olsam önce arkaya patlardim:)
Soran+1 yılSevmem yani hic zevk almiyorum onun yerine domalmak daha mantikli karsilikli zevk
Cevap sahibi+1 yılHard seviyorsun ama:)
Domaltip önden gireceğim deyip
Arkaya patlardim:)
Soran+1 yılAhaha cikartip giderdim orafan meraklanma
Cevap sahibi+1 yılNereye gidiyorsun:)
O incecik belinden sıkı sıkı kavrardim
Ve birakmazdim seni
Ayağa bile kalkamazdin
Kan gelinceye kadar pompalardim:)
Soran+1 yılHaa evet masturbasyoncu abi haa oyle yapardin
Cevap sahibi+1 yılHe yavrum hee
Hiç delik görmedim
Ne menem birsey bilmiyorum
Bir tek de sende var o meretten
kimliksiz yaratik
Aile ister evlenir
Kaynana ister çarşaf verir
Sen kimsin bu arada?
Kendine ait bir kimlik ve kişilik var mı mesela?
diktir ama evlenmeden 3 gün önce falan yoksa işe yaramaz
00 Yorumla
+1 yılAynen senin durumunda bir kiz vardi meseleyi cok zekeci çozmustu:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktir. Canim başka Caren yok. Benide haberdar et lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbuyrun cenaze namazına ya gerceği söyle yasda bacagını kes ama kocan nolcak ya da esnek dersin
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu ki..
Cevap sahibi+1 yılkocan nolcak kocan esnek diye yuttursan carasafa kendi kanını bulastırsan yerlerse bence kocana söyle kocan belkide anlicak
Soran+1 yılOlabilir...
Cevap sahibi+1 yılİsin zor
+1 yılgerçekten ne düşündüğümü yazayım mı?
28 Yorumla
Soran+1 yılEvet lutfen
- +1 yıl
bunu kaldırabileceğine emin misin ama bak? sonra hoşuna gitmeyince yorumu kaldırtmak ya da şikayet etmek yok.
Soran+1 yılTamam bekliyorum
- +1 yıl
ADMİNLER.DUYDUNUZ BAKIN.KIZ RAZI.BENDEN GÜNAH GİTTİ ATEŞ SERBEST.Yavrucum, evladım.Onun annesi ayıbetmiş tabii ki öyle diyerek.Ancak bende sana bir soru sorayım:SEN ORASINA BURASINA ATTIRILA ATTIRILA SİKİLEREK PATLATILMIŞ BİR KIZI OĞLUNA ALMAK İSTER MİYDİN?
- +1 yıl
Çatır çatır sikmişler ama bak başkaları.Acımadan * yapıştıra yapıştıra.Öyle düşün yani...
- +1 yıl
Çatır çatır sikmişler ama bak başkaları.Acımadan ammına yapıştıra yapıştıra.Öyle düşün yani...
- +1 yıl
ben bu göte ne tekmeler yedim bu korkusuzluk yüzünden.bi o kadar da gerçek hayatta.ANCAK DEĞİŞEMİYORUM NAPİM? tutayım desemde olmuyor :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanlı çarşaf mı kaldı ya rezalet
11 Yorumla
Soran+1 yılEVET AYNEN OYLE
ciddiye alıp cevap vermeyin olm
06 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Soran+1 yılHii evet evet gec dalgani insallah senin evlenecegin kiz bakire cikmaz
Soran+1 yılOf git o zaman ne diyeyim sana da mi hesap vericem bir de bunca derdin arasinda
+1 yılyalancının mumu gerdeğe kadar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılMalesef :(
başkasını sok kendin yerine.
33 Yorumla
Soran+1 yılAhah tamam
Soran+1 yılYoo
Artık duruma göre hareket etçen
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılCook tutucu
Soran+1 yılYo sevmiyorum
Soran+1 yılAile zoruyla evleniyrum
+1 yılKimle yaptın ki? Ayrıca neden ona söylemedin
01 Yorumla
Soran+1 yılCok kisiyle
Kanlı çarşafmı :/ Saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDikiş nakış mecburen başka çözüm yok
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef..
+1 yıldoğruyu söyle.sonradan rezil olma
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
- +1 yıl
sonradan eğer bu şekilde seni boşarsa emin ol adın çıkar.
Soran+1 yılOoofff dogru
Sen neden yalan söyledin ki söylememeliydin yalan
05 Yorumla
Soran+1 yılOf iste ne bileyim oldu
Soran+1 yılMantiklica olan bu olur sanirim
Soran+1 yılEvet sagol
Gizli Üye(36-45)+1 yılnice story bro. ama çok klişe.
11 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
+1 yılbir bize vermediğin kalmış m.k. =)
10 YorumlaGercegi söyle nisanlina.. N lanet bişeysinn.
03 Yorumla
Soran+1 yılOf bilemiyorum
Soran+1 yılAhaha tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yıl31 çekerken delindi de :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYer mi?
Cevap sahibi+1 yılbaşka şansın var mı ilişkiye girdim delindi desen anlayış gösterirmi bazı kızlar zarsız doğyomuş zaten ya da küçükken zarar veriyomuş kendisi ondan oluyomuş
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılo işi yapmadan önce duşnucektın utan kendınden..
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka utanmiyorum
Geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılOff fena degil mi
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi