Merhaba arkadaşlar. Ben İzmir'de yeni bir spor salonunda karate eğitimi alıyorum ismim Buse ve siyah kuşağım. Geçen hafta bir çocuk geldi çok sıcakkanlı ama bir o kadarda utangaç, hep ısınma hareketlerinden sonra benle eşleşmek istiyo bende kırmıyorum tabiiki. Ama çocuk tutturmuş onu yere düşürdükten sonra ayağımı suratına koycakmışım. Normalde böyle bişe hayatta yapmam ama çocuk yenidir falan iyi davranıyım diye önemsemiyodum yapıyodum istediğini ama geçen cuma günü buna bir hareketi gösterdim sırtımdan yere fırlattım yavaşca bana dediki hocam verin ayaklarınızı öpcem :O Dedim noldu oda dediki hocam size olan saygımdan bükemediğin bileği öpeceksin yani dedi. Cevap vermeden diz çöktü önümde çok normal bişeymiş gibi öptü ayaklarımı. Sonra eline alıp tam altını öpcekti kızdım biraz dedim oynamanın sırası değil kalk, çocuk resmen korkudan titredi, şimdide başka bir kız arkadaşımla eşleşmeye başladı onada demiş beni yere yatırırsan ayağını ağzıma koy diye. Şimdi arkadaşlar ayak fetişi olduğu kesin yani, ona lafım yok ama karatenin ciddiyetinde degil çocuk, resmen kızların ayaklarını görmek için gelmiş bunu kurs sahibi anlarsa çocuk kovulur, ben bu çocuğa ne demeliyim nasıl yaklaşmalıyım sizce? Bu arada çocuk diyorumda 17 yaşında kendisi.
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam hallettik konuuştum başbaşa çocukla çok utandı falan anladığıım öğrenince ama söz verdi bidaha kurs içine karıştırmayacağına umarım sözünde durur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer