Dolaylı tanıdığım bir kız var. Erkek arkadaşıyla birlikte olamadıklarını, sertleşmenin ilişkiye girebileceği kadar gerçekleştiğini ancak sevişmeye devam ederken örneğin prezervatifi eline alıp takana kadar anında yeniden penisin söndüğünü, oral seks yaparken sorun olmadığını ancak ötesinde birleşme gerçekleşmeyecek kadar çok kısa süreli sertleşmeler yaşadığını ve erkek arkadaşlarına kendisinden daha çok önem verdiğini, onlar istese adeta canını vereceğini söylüyor. Daha önce de sadece bir aylık bir sevgilisi olmuş ve kavgalı ayrılmışlar. Çocuğun daha öncesinde hiç birleşme yaşamadan önce çok istekli olduğunu tecting falan yaptıklarını hemen her gece söylüyor. Daha sonra çocuk doktora gidiyor sperm kalitesinde vs sorun olmadığını ama ameliyat olması gerektiğini ağrı yaptığından sertleşme sorunu yaşıyor olduğunu falan saçmalamış. Bana göre sebep ya konsantre olamaması, heyecanlanması, ya kızı beğenmemesi ya da gay olma ihtimali ama siz ne dersiniz? Nasıl yönlendirmeliyim kızı? Sekste başarısız olunca önceleri giderek kıza mesafeli durmaya başlayıp hiç dokunmamaya, dokunmak istememeye varmış ve sonra da ayrılmışlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bİlemiyorum ama ilk seferinde heyecandan olabilir. Sürekli aynı şekildeyse cinsel sağlık problemi var bence. Gay olması kalkmasına engel değil neticede
126 Yorumla- +1 yıl
3 defa böyle olmuş.
- +1 yıl
sanırım çocuğun da ilk tecrübesi olmuş olmalı daha yaşları küçük. yani en azından sevgili ile seks olarak ilk tecrübesi olacak olduğundan eminim ama sevgilisi olmayan birileriyle bir şeyler yaşamışsa da bunu bilemeyiz tabi
- +1 yıl
oral seks yaparak kız boşaltmış başka türlü sertleşme olmuyor ki çünkü boşalabilsin diyor.
- +1 yıl
Kız doktora görğn demiş bu da görünmüş. Sonra sperm kalitem vs hiçbir sorun yok ama orgazm olduğumda ağrı oluyor bende bir sızlama gibi ondan sertleşme sorunu yaşıyormuşum demiş. Oysa kız oral seks yaptığında sertleşme ya da boşalma sorunu yokmuş ya da sanal seksle maatürbaayon yaparken
- +1 yıl
🙄 pek inandırıcı değil ama gene de şöyle bir durum var evet, erkekler çok azıp, sürtünüp boşalmadığı takdirde dolduğu için baskı ve ağrı yapar kalkmasına engel olabilir bu da belki ama boşaldıktan sonra da tekrar sertleşme olmamış sanırım? veya bitirdiler mi 1 boşalmadan sonra -_-
- +1 yıl
azıp boşalmama olmuyor ki çocuk orgazm olamıyor uzun süre yani sertliği koruyamıyor güya sızıdan sebepmiş bu da ama sızıdan sebep koruyamasa mastürbaayon ya da oral sekste de koruyamaz
- +1 yıl
yalan söylediği kesin bence de ztn ve berbat bir yalancı ama sebebi gay olması mı acaba yoksa korkudan panikten heyecandan mı
- +1 yıl
Çocuk gayse dahi farkında değil. Gizli gay değil yani. Çünkü gay de olsa açıkça söyleyebilecek birisi şayet farkındaysa
- +1 yıl
Çocuk kuzenim kızı da ben ayarlamıştım. Kız şu an üzgün ve doğru yönlendirme yapmak istiyorum gayae vazgeç olacağım heyecandan paniktense ama ayrılmalarını istemem.
- +1 yıl
çocuk kızdan ahrılmış diyorum ya okumamışsın ki /( boşver
- +1 yıl
Kızı beğenmese böyle bir durum olabilir mi? Bana da mantıklı gelen bu oldu çünkü başka sertleşiyor
- +1 yıl
Yani atıyorum öpüşürken sertleşiyor ama mesela belki de kızın memelerini yalamaya başlayınca sönüyor ya da mesela öpüşürken erekte oluyor ama kız üstüne oturup belki sürtünmeye başladığında sönüyor gibi
- +1 yıl
Kötü kokulu da olsa ısrarla devam etmeye çalışmazdı diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kız baya ayrılmamak için ısrar etmiş ya oraları baya uzun ama kuzenim ayrılmama baskılarına da sinirlenmiş baya sanırım her yerden engellemesinin başka açıklaması olmasa gerek
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
+1 yılPasif büyük ihtimalle. Sertleşme sorunu yaşıyor. Kadına üzüldüm sadece, tatmin edememiş iyice onu. 😏
11 Yorumla- +1 yıl
Kendisi yani erkek kuzenim bu arada ama kız yakın arkadaşım. Bilemiyorum pasif özellikleri gösteriyor çok fazla ama kız diyor ki ilişkinin ilk dönemlerinde baya sapık gibiydi her yerde her an benimle olmak için kendinden geçiyordu. Ne zaman başarısız olduğunu 3-4 denemede kanıksadı uzaklaştı ve değişti diyor.
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. gay değil, heyecandan oluyor, tedavisini bilmiyorum
120 Yorumla- +1 yıl
ben de öyle düşünüyorum. konsantre olamayıp odaklanamayıp sorun yaşadığını düşünüyorum koz da başta böyle olabilir olmuş fakat diyor ki erkek arkadaşlarına da çok düşkündü.
- +1 yıl
hayır, gay biri elini bile tutamaz, hevesle bakamaz, tiksinir. Bunlar genelde penislerini masturbasyona alıştırıyor, normal bir ilişki onlarda dengesizlik yaratıyor fazla ağır geliyor korku kaygı falan da yaşıyorsa kan pompalanma durur penise, erekte olmuş bir erkeği korkutmak gibi düşün birkaç saniyede gider
- +1 yıl
evet bu doğru olabilir çocuk arzuluyor ve normalde texting yapıyor kızla bir süre her gece ztn
- +1 yıl
aslında ben de bu tür tecrübesi olanlar varsa diye yazdım bilgi almak için saha çok. çünkü erkekler her zaman başarısız tecrübelerini yadsırlar kolay kolay paylaşamazlar özellikle böyle bir durum direkt güzel kardeşim algısı yaratacağı için.
- +1 yıl
kız diyor ki gayet rahattı. çok seri biçimde soyundu falan çekinceden, heyecandan olabilir gibi değildi.
- +1 yıl
ya da kızdan tiksinmiş olabilir mi acaba diye düşündüm ben de. kız ve kızın vücudu ile ilgilenmeye başlayınca anladığım kadarıyla küçülme oluyor. bana sevişmeye devam edince ben penisle teması kestiğimde sönüyor dediğinden benim anladığım bu en azından.
- +1 yıl
ama kızla ilgilendiğinde mantık olarak daha çok azması gerekmez mi? yani heyecandan falan olsa başta daha heyecanlı olması lazım.
- +1 yıl
Öpüşürken dahi erekte oluyormuş ztn. Ya da mesela başımı omzuna koyduğumda da çopu zaman erekte olurdu ilk zamanlar diyor. Eliyle kapatmaya çalışırmış falan . Ama iş öpüşme ötesine gelince sönüyor diyor. Buradan çıkan sonuç ya gay ve ilgi duymuyor ki o zaman neden arzu duyuyor olsun ya da kız mı acaba tahrik edemiyor
- +1 yıl
Fakat mesela freddie mercury de çok seneler sonra gay olduğunu anlamış daha öncesinde baya güzel bir kadınla uzun seneler birlikte de olmuş
- +1 yıl
Biraz bazı erkek arkadaşlarına hassasiyeti de var. Onlarla zaman geçirirken kendinden geçiyor adeta. Nereye isteseler koşuyor ne deseler yapıyor. Özellikle de bir arkadaşı ve o biraz da yakışıklı göaterişli bir çocuk.
- +1 yıl
Bir de bacakları falan çok güzel bol kıyafet gitmekten nefret ediyor. Erkeklerle konuşurken bariz daha tatlı bir ifadesi var ve pek kızları beğenmiyor arkları da kıza senden önce de çok zor kız beğenirdi falan demişler
- +1 yıl
Kadınlarla da pek öyle sevgili olayım vs olayları yok. Hep bir arkadaş çevrem olsuncu aşırı çekingenlik ve ders kariyer hırsı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gay durumundan çok tem uyumu yaşanmamış basit bir şekilde.
119 Yorumla- +1 yıl
Yani daha basit bir yorumla kızı bir sebepten ya da pek çok sebeğten beğenmemiş olmalı değil mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet fikirleri, cinsellik konusunda düşünceleri vs uyuşmamis olabilir. O yüzden de bu davranışlarda bulunmuş olmalı.
- +1 yıl
Kız demiş ki istersen bir de başkasıyla dene ya da doktora git. O da ne saçmalıyorsun ben hep seni hayal ediyorum p*rno sitelere bile bakmıyorum akşam evde mastürbaayon yaparken seni düşünüyorum demiş. Fikren bir uyuşamama durumu dahi olacak kadar ileri bir durum olamamış. Bana diyor ki öpüşmeye başlıyoruz anında sertleşiyor. Üstümü omple çıkarıyorum mesela o benimle meşgulken üstüne oturuyorum bir bakıyorsun sönmüş diyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir ereksiyon sorunu olabilir. Bunun için profesyonel bir yardım da alabilir açıkçası.
- +1 yıl
doktora gitmiş güya ve ereksiyon olduğunda hafif bir sızı gibi ağrısı varmışmış ondan hemen sönüyormuşmuş. Ameliyat olması lazımmış ama çok da önemli değilmiş.
Cevap sahibi+1 yılSöylediklerinden gitmediği o kadar açık ki:)
- +1 yıl
Şimdi şurada en mantıklı açıklamayı siz yaptığınız için size soruyorum ciddi. Çocuk normalde de çok sinirli falan birisi kız bunu da çocuğun cinsel tatmin yaşayamamasına bağlıyor başarısız seks deneyimleri vs. Ztn 3. den sonra bir daha kıza da hiç ellememiş bile ve ilişkimiz rutinleşti ondan arzulamıyorum galiba demiş. Ayrılırken de ben belki 20-30 sene evlenmeyeceğim, hiç evlenmeyeceğim sen anne olmak istersin ben mani olamam yaşın geçmiş olur falan olmuş. Acaba belki de gay olmasa bile kendisi de gay olduğunu düşünerek kızı da sevdiği halde ayrılmış olabilir mi sizce de?
- +1 yıl
Doktora gitmiş randevusuna gitmiş görünüyor tetkikler tahlil sonuçları var ama sadece yalan söylüyor gibi doktorun ne dediği hususunda
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman doktorla görüşülenler konusunda dürüst değil anlatırken, ve dediğin gibi de olabilir. Erkeklerde başarısız deneyimler psikolojik olarak tekrar tekrar başarısız olurum korkusunu yaratıyor. Bu durum onu fazlasıyla etkilemiş gibi. Sırf bu başarısız deneyimler nedeniyle yapmış olabilir bunu.
- +1 yıl
Kızı evine çağırmış anne baba tatile gidince. Birlikte olmak için. Gece deneme yapmışlar olmamış. Sonra kız mastürbaayon yaparak kendimi rahatlatıcam demiş. Şu hale bak olmuş yanındayım ama yetemiyorum sen böylesin falan rezillik ya demiş. Ertesi gün de kızı kibarca kovmuş ben de annemlerin yanına gideceğim olup ama morali çok bozukmuş bu olaydan sebep ztn
Cevap sahibi+1 yılBu yaşadığı durum da tabi o kıza karşı bakışını değiştirmiş galiba çünkü sorunlarını tekrar ortaya çıkarmış ve yetersiz hissettirmis.
- +1 yıl
bir defa da kavga etmişler ve beceremiyorsun bile ztn falan demiş kız ama çocuk ztn artarak agresif kötü davranışlar sergileyip daha seyrek buluşmaya başlayıp kaba tutumlar sergilemiş. benim üzüldüğüm ayrılırken de benim hayatımda kimse olmayacak falan demiş
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası varilan sonuç ikisi için de varılması gereken sonuç. Bu andan sonra erkek kişisi bu psikolojiden çıkarmalı kendini yapması gereken bu.
- +1 yıl
Bilmiyorum belki de kızın bir psikologa gidip ona yorumlatması gerek her şeyi
Cevap sahibi+1 yılBu da bir seçenek tabi ama erkek tarafı da çözüm odaklı olmalı yoksa bir anlamı olmaz
- +1 yıl
Erkek ztn hem kendisi hem kız için yanlış tutumlar sergilediğinden olaylar bu hale gelmiş. Bilmiyorum kız çok zengin çocuğun da para zaafı var. Kızdan bu yüzden başta etkilenmiş ama cinsel anlamda da sevmediği için arzulamamış olabilir.
Cevap sahibi+1 yılO zaman ikisinin bu sorunu çözmesinden başka seçenek yok açıkçası hani sen uğraşsan da bir yere varılmaz
- +1 yıl
kız bana açılıp fikir sorunca yanlış bir yorumda bulunmak istemedim sadece
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi onların çözmesi gereken konu. Senin söyleyeceğin şey her şeyi açık açık konuşmalarıni söylemek. Ona göre sonuçları kendi seçsinler.
+1 yıltamamen piskolojik. kaygı seks yapmasının önüne geçiyo. ilişkiye girmeye başarsa bile erken boşalma problemi de yaşayabilir.. gay olsa kıza oral seks yaptırmaz. oda karşı cinsi arzuluyo. fakat partnerini memnun edemem kaygısı sertleşme problemini doğuruyo.. iş burda kıza düşüyo. sakin davranırsa onunla konuşursa sıkıntı kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMastla kalkmaya alışık penis ilişkide ilk zamanlar kalkmıyo. Mastın zararları
026 Yorumla- +1 yıl
bunda erekte oluyor ama elini penisten çektiği an anında sönüyormuş
Cevap sahibi+1 yılMasta alıştığı için elini çekince söner
Cevap sahibi+1 yılGay falan değil. Gay adamın kızlarla ne işi olur kaçar itici gelir
- +1 yıl
Mesela Freddie Mercury’ de 27 yaşından sonra falan gay olduğunu ilk keşfetmiş daha önce bir kadınla birlikte yaşamıştı. Bazen geç keşfedebiliyor erkekler ve neden sevgilim olmasın herkesin var olarak daha öncesinde kendilerini kızlara itebiliyorlar. Bu çocuk benim kuzenim daha 23 yaşında o kadar alışkınlık boyutunda bir mastürbaayon geçmişi olacak yaşta da değil doğrusu
Cevap sahibi+1 yılOlur mu 14 15 yaşında başlar masta erkekler. Geylik sonradan olursa tercih ve yönelimle olur ancak o bahsettiklerin istisna. 23 yaşına kadar gey değilse değildir. Ayrıca normal erkekkerde de kalkmama problemi olabiliyo bu geylik falan değil.
- +1 yıl
Kalkmama sorununu anlayabilirim ama kızın anlattığına göre çok kolay kalkıyor ve arkası da geliyorken inmesi. Kızı beğenmediği için de olabilir mi acaba? Kıza bunu diyemedim ama ben böyle düşündüm.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sağlık problemi ya da çok masttan dolayı. Çok çabuk kalkıyosa gey olma ihtimali imkansız olay. Normal erkeğin bile çok çabuk kalkmaz
- +1 yıl
Kız diyor ki omzuna yatıyordum film seyrederken hiç öpülme vs yok o zaman bile erekte oluyordu diyor. Sonrasında sevişmeye geçişte bitiyormuş.
Cevap sahibi+1 yılUtandım walla. Kuzenin has erkekmiş. Film izlerken vs dik olması.
Cevap sahibi+1 yılDamarlarında vs sağlık problemi olabilir. Doktora gitsin.
- +1 yıl
Doktora gitmiş ameliyat olman gereken bir durum var ama şart da değil demiş. Söylediklerin çok mantıklı geldi şu an kıza söylediğimde sorun krsinlikle bu olmalı diyor biraz da google da araştırmış. Kendisinden çıplak görünce etkilenmediğini düşünüp üzülmüştü çok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılbir gey asla kızdan tahrik olmaz iğrenir üstelik. Sen nasıl kadınla cinsellikten iğrenirsen öyle.
Cevap sahibi+1 yılKalkıp sonra inmesi sağlıkla ilgili tamamen.
- +1 yıl
Mastürbasyona çok alışkın olduğundanmış sanırım kız elimi penisinden çektiğim an sönüyor diyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılEliyle boşaltmış mı hiç kız peki
- +1 yıl
Evet oral seks ve kız kendisi mastürbasyon yaparak boşaltmış defalarca. Evlerinde sinemada vs her yerde
Cevap sahibi+1 yılYa şöyle mast çok yapınca beyin elin hareketleriyle komut almaya ve öyle boşalmaya alışıyo vs. bilimsel açıklaması var onun. O yüzden bu sorunu çoğu erkek yaşar. Ayrıca temasa değil hayale alışıyosun.
- +1 yıl
Evet ztn kız demiş belki benden etkilenmiyorsun fiziken beni beğenmiyorsun bir başkasıyla dene bir de sorun değil benim için demiş. Kuzenim demiş ki saçmalama ben akşam evde mastürbasyon yaparken p*rno bile izleyemiyorum hep seni hayal ediyorum demiş.
Cevap sahibi+1 yılMast yaparken kız hayal eden erkek %100 erkektir. Çocuğun günahını alıyonuz gey diye.
- +1 yıl
Olabilir mi oldum ve öyleyse kıza ümit vermek istemedim sadece. Cevabı kesinlikle bulduk bence tşkrler
Cevap sahibi+1 yılKızı hayal ederek boşalmaya alışmış çünkü. Mastın etkisi. Kuzenin deli gibi o kızı istiyordur
1-Kız eğer eliyle boşaltabilir o zaman inmezse masta alıştığı için
2-Eğer mastta da iniyosa doktora görünsün sağlık problemi.
Not: kız hayal ederek mast yapan erkeğin duygu dünyası erkek ruhudur. O yüzden kuzenin gey değil.- +1 yıl
Sorun şu ki kız yapamıyorsun olmuyor işte deneyip durmaktan bıktım ille cinsellik olmak zorunda değil benim için seni bunun için sevmiyorum sonuçta demiş. Bir kaç ay soğuk ilgisiz davranıp sonra da terk etmiş kızı. Ben de kuzenim kendisi de ümitsizliğe düşmüş diye düşündüm çünkü ayrılırken de kıza ben çok uzun yıllar evlilik vs düşünmem muhtemelen sen de anne olmak istiyorsun ben engel olmuş olurum git çocuk yap yaşın geçmeden uygun birini bulup demiş.
Cevap sahibi+1 yılEvlilik düşünmüyo olabiliro farklı bişey.
- +1 yıl
Kız da evlilik düşünmüyor. Bu olaylr olmadan önce çocuk okul bitince evleniriz hemen oluyormuş koz diyormuş çok erken
Cevap sahibi+1 yılKızı tatmin edemeyeceğini düşündüğü için evliliği ertelemeyi düşünebilir normal ama kuzenin gey değil.
Tedavi edilebilir ve değişebilir bir durumu var.
Erkekler becermekten korkarsa evlenmeyi asla istemez.
Cevap sahibi+1 yılselam naptınız?
Gay lik ile iliskisi yok bence. Sertlesme problemi
10 YorumlaACcilen ayrılsın
126 Yorumla- +1 yıl
gay olduğu kesin diye mi?
- +1 yıl
heyecandan ve panikten böyle olma ihtimali olamaz mı hiç sizce?
- +1 yıl
3 görüşmede de başarısız 3 denemede yani oral seks yaparak sertleşme ve boşalmasını sağlamış kız ve baya da geç boşalmış çocuk. ama diyor oral seksi bırakayım prezervatifi alıp getirip takana kadar sönüyor diyor
- +1 yıl
ben de diyorum acaba kızı mı beğenmedi ki bir şeyden tiksindi mesela ya da kız çok çekingen davrandım diyor tamamen soyunamadım sadece üstüm tamamen soyunuktu falan diyor, böyle bir ihtimal de var mı acaba
- +1 yıl
Erekte olmakta sorun yok. Sadece çok kısa sürüyor şayet oral seks değilse ya da mastürbaayon
- +1 yıl
Hayır kuzenim ve eski kız arkadaşı aralarını ben yapmıştım bu yüzden de şimdi kız bana geldi ve yardım istiyor
- +1 yıl
Çocuk da gay olduğunu düşünerek sevdiği halde kızdan ayrılmış olabilir. Çünkü ben belki 20-30 yıl evlenmeyeceğim sen çocuk yapmak istersin ileride falan demiş.
- +1 yıl
Gay olduğunu şayet gayse yeni keşfediyor
- +1 yıl
Ben sadece kuzenimin gay değilse gay olduğunu sanarak kendisini de seven kadını severek bırakmasını istemiyorum.
- +1 yıl
Gay olmadığı halde kendisini gay sanma ihtimali var mı onu öğrenmeye çalışıyorum sadece ya da kesşn gay mi bunu öğrenmeye çalışıyorum çünkü benimle dertleşmel istiyor koz bana ihtiyacı var banane sizin sorununuz mu diyeyim?
- +1 yıl
ya ne olacak ki aramızda 10 yaş var çocuk sayılırlar samimi görüp derdini anltıyor
- +1 yıl
allahım yarabbim ne mesela yaş farkı mısı ya çiftle aramla diyorm on yaş fark var allahaşkına sen bir şey deme
- +1 yıl
San hususi sormadım basmıyorsa yazılanı anlamıyorsan sen cevap vermeyeceksin
Gizli top olabilir
23 Yorumla- +1 yıl
gizli top değil ama farkında olmayabilir.
- +1 yıl
biseksüel de olsa aanırım bu sefer de kızı beğenmemiş olmalı
+1 yılBana gonder kizi😂
09 Yorumla- +1 yıl
yalnız kızın gay olabilir olduğu çocuk kuzenim :))
- +1 yıl
Cumleyi anlamaya calisiyorum ama olmuyor
- +1 yıl
yani gay olma ihtimalini konuştuğumuz çocuk benim kuzenim. aralarını kızla ben yapmıştım.
- +1 yıl
Anladim olur da kiz ayrilirsa boslugu ben doldururum😂 oyle de merhametliyimdir
- +1 yıl
zaten çocuk ayrılmış kızdan ve kız baya kötü. aralarını ben yaptığım için de bana gelip anlatınca kendimi suçlu gibi hissettim. ben böyle olaun istemedim ama doğru yönlendirmeyi yapabileyim istiyorum en azından açıkçası
- +1 yıl
Vicdanini rahatlatmak istiyorsan beni kullan senin icin yaparim😂
- +1 yıl
Bu arada sana bir tavsiye vereyim boyle islere hic bulasma sonra sen de uzuluyorsun ayrica aradaki sorunlarla da ilgilenmen gerekiyor
- +1 yıl
Hayır ben böyle bir teklif sunamam tabi
- +1 yıl
Ben isin makarasindayim
Ya oyle sey olur mu? Sen bur zor zamaninda arkadasina yardimci ol yaninda ol ama dedigim gibi bu islere bulasma iki insani birbiriyle tanistirip sonrasinda uzulme beni biriyle tanistirmak isteyen Arkadaslarimi sirf senin durumuna dusmesinler Diye geri ceviriyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılolaiblir
02 Yorumla- +1 yıl
Peki başka ihtimal var mı? Çünkü bu ikisini birbirine ben ayarladım ve kıza ona göre bir şeyler diyeceğim çünkü aralarını yeniden yapmamı falan istiyor gay olmaya da bilir olduğumda.
- +1 yıl
dötünü ellesin sesi çıkmıyosa gay :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt