Erkeklerin hoşuna giden kadınsı davranışlar nelerdir?

İlişkisinde bencil olmayan kadınlar için cevabı oldukça önemli olan sorulardan biridir. Kadınlar kadar şık olmayan erkeklerin dünyası, kadınların erkeklerin hoşuna giden davranışları ilişkinin ilerleyen günlerinde çözmelerini sağlamaktadır. Her zaman anlayışlı kadın arayışı içinde olan erkekler için aranılan anlayışlı kadın olmak yürütülen ilişkinin oldukça sağlıklı olmasını sağlayacaktır. Arkadaş çevresi ve iş yaşamındaki yoğunluklara karşı anlayışlı davranmak karşılıklı olarak daha az gerilmeye ve daha çok bağlanmayı sağlayacaktır. Kadınların dış güzellikleri ile olduğu kadar iç güzellikleri ile de erkekleri mutlu etmeye özen göstermeleri her konuda özverili olmak zor olan kadınlar için kaçınılmaz durumlardan biridir. Bu noktada kişisel bakıma özen göstermenin yanı sıra, güzelliği ön plana çıkaran giyim tarzı ile erkeklerin hoşuna giden davranışlardan bazıları yerine getirilmiş olabilir. Öz güveni yerinde olan ve kendi ayakları üzerinde duran kadınlar erkeklere ayrıca çekici geldiği bilinmeli ve bu doğrultuda hareket edilmelidir. Ayrıca gerektiğinde erkekleri yüceltmek onların ruhlarını okşayacak sözlerle yeri geldiğinde şımartmak erkeklerin oldukça hoşuna gitmektedir.
- Islak görünümlü parlak dudaklar
- Çoğu erkek kadınların çantasında taşıdığı şeylerle dalga geçiyor olsa da her duruma yönelik eşya taşıması benim hoşuma gidiyor şahsen :)
- Erkeklerin bir çoğu evinde düzensiz olabiliyor, evini düzene sokan kadınlar cezbeder. Bu arada ben düzenliyimdir ama böyle bir kadına hayranım :)
- Herhangi bir bahane olmadan sadece içinizden geldiği için araması.
- Yumuşak ve mis kokulu elleri. :) Çok hoş.
- Başarılı ve ne istediğini bilen bir kadın, bayılırım açıkçası. :)
bu kadar.
Samimiyet ve dürüst olmaktır benim için asıl önemli olan. Karşımdaki insanın gözlerinin içine baktığımda, bana güvendiğini hissetmeliyim, benimle olduğu için mutlu olduğunu bilmeliyim, tek beklentisinin "benimle mutlu olmak" olduğunu görmeliyim, elimi tuttuğunda, kalbinin yalnız benim için attığını hatırlamalıyım..
Sadece olgun gibi davransın.
Nasıl mesela?
Peki 😊
Evet haklısın galiba
Cik hakli. Ben bunh 23 yasimda aci bir sekilde ogrendim :)
Cevap
115Cevap
Samimi penguen
Tatlı sincap
Olgun kumru
Gülen papağan
Özgüvenli dişi aslan gibi davranışlar 🤭🤭
Olduğu gibi samimi olması yeterli
Erkekleri bilemem ama ben kendi hoşuma gidenleri yazayım
Ben cilveli kadından etkilenirim
Ben dürüst kadından etkilenirim
Ben zeki ve akıllı kadından etkilenirim
Ben doğal hali, yani makyajsız hali güzel kadından etkilenirim.
Ben çıtı pıtı kadınsı hanım hanımcık kızlardan etkilenirim
Benim için tatlı sevimli güler yüzlü masumane olması önem taşır
Annelik iç güdüleri ön planda olan ve çocukları seven kızlar benim için evlenilecek kız sınıfındadır.
Bencil ve materyalist olmak yerine paylaşabilen ve materyallere önem vermeyen aksine aşka sevgiye duygulara ve karşısındakine önem veren kadınlar bana çok daha çekici gelir.
Temiz bakımlı yerine göre giyinen yerine göre ve kişiye göre konuşan bir kız ise diğer kızların önüne geçer çünkü nerede ne yapacağını fazlasıyla biliyordur.
saçların toplanıp topuz yapılması, utangaç tatlı gülüş..
Gerektigi yerde çocuksu olup gerektiği yerde agirligini koymasi, anlayisli olmasi, dusunebilmesi bir seyleri aptal olmaması (bunu yapan kadın tanimadim), destekci olması ki bu özellikler aslinda iki taraf içinde onemli. Yatakta edepsiz olmasıni isterdim bazen sanirim ek olarak :D
Çok yönlü cevap bulabilecegin ama hayatındaki erkegın ne istediğini netlestiremeyecegın bir soru olmus bence. Kimi sakün ve oturaklı ister kimi şen şakrak hayat dolu ister kimi kimi kültürlü ister kimi bilgili karışık bu işler
Extra bırsey yapmasına gerek yok genlerınde sıkıntı yoksa kadın kadın gıbı davransa yeter. Yanı benım gözumde kadın buram burak kadın kokmalı hal tavır konusma anlamında erkekvarı tavır ve varoş agıznla konusan kadınlar cok bana göre degıl
Erkekler doğal, bakımlı , zeki ve zarif kadınları her zaman severler
Mevzu "dişi" olabilmektedir; eğer kişi dişi olabiliyorsa kesinlikle cezbedici ve çekici olacaktır. Zira dişi ve kadınsı olanın da; bence; yürüyüşü yahut herhangi bir konuyu anlatışı dahi fevkalâde ilgi çekici gelebilir bana...
Naçizane.
Benim için bir kadının hoşuma giden en büyük tarafı bana olan samimiyeti ve güveni olur ama en çok da alçak gönüllü sıcak kanlı olması çok hoşuma gidiyor.
Dış görünüşe özen göstermek, bakımlı ve doğal olmak, gülüşündeki güzellik, sıcak davranmak, tribi, kıskankçlığı aşırı yapmamak, ortama uymak bana göre bunlar
Samimiyet yeterli. Olmak istediği gibi olmasınlar
Arzulandığımı hissettirmesi... Sıcak ve ilgili olması.
Heralde tek cevabim icten samimi olurdu bunlar olunca gerisi zaten gelir...
En başta sözünün eri olmalı elma diyip armut yememeli, sonra sadakat ve dürüstlük.
Güzel bir gülüş, zarif bilek hareketleri, dudak ısırma benim için başta gelir.
Doğal olması ve anaç yapıdakı kadınları çok seviyorum çocuksu ve lakayt olanlar beni iğrendiriyor
Valla hoşuma giden kadınsı davranış kalmadı, naparsa yapsın hoşuma gitmez
sakin, kibar, nazik olması... her yaştan her kadına yakışır.
İtaat etmesi gerektiği zamanı anlayıp sorun çıkarmaması çok iyi oluyor :)
İtaatten kasıt ne
@Lütfenspamatmayın örneğin hasta olduğumda neyin var diye soracağına bir tas sıcak çorba isteyeceğimi bilip çorbamı önüme koyması 🍜 Sonra olmadık yerlerde açık saçık şeyler giymemesi gerektiğini düşünmesi, kıskançlık değilde sevgimin ifadesi olarak anlaması gibi..
He anladim çok iyi
saçlarını savurması, bişey anlatırken ki el hareketleri, yandan çapkın bakışlar :)
Uzun uzun dalarak bana bakması ve gülmesi uzun zamandır özlem duyduğum bir eylem umarım eylemi gerçekleştirmek için eylem adında biri çıkar karsima
Kucuk ellerini boynuma sarsin tatli tatli bakıp mıddımancık agziyla çenemden kucuk isiriklar alsin ve sakallarimla oynasin gerisi bende.
Sehvet uyandirmasi kazim mimikleri guzel olmasi lazim giydigi bir topukla ayakkabi bile kadinsi bir davranistir
Doğal davransın yapmacık olmasın abartılı olmucak şekilde biraz şımarsın o yeterli bence zaten gerçekten seviyorsa bir erkek bir kadını nasıl olduğunu umursamaz her haliyle sevmiştir çünkü o kadını.
Saçıyla oynayan kadına her erkek düşer bence dkfjfkfj
Kadınların düşünmeden yaptığı tüm davranışlar kadınsıdır ve hoşuma gider.
Genelde hep aynı cevabı veriyorum ama şuh bakışlar. Ama br ortamda aklıyla öne çıkan kadında çok kadınsı olabiliyor
Düzgün sevecek kız mi var
Hepsi elinde cep telefonu 10 tane erkeğe aynı anda yazıyorlar hepsi oyuncu
Kıyafet seçimini danışması. Boyuna sarılıp öpmesi, bakarken utanması, ne kadar seviyorsun diye sorması vb
Beni benden çok düşünmesi, merhametli olması, göz göze gülümseyip utanıp yere bakması :)
Türk kızlarının hoşumuza giden bir davranışı yoktur
çaktırmadan dudağını emmesi saçı ile oynaması istekli bir şekilde gözünü kirpmadan bakması yeterli😊😉
Sorularıma niye cevap vermiyorsun?
Şu kibirli tiplerden tiksiniyorum yemin olsun
Kadınlığı gerektiği gibi yapmak erkekleri baştan çıkarır zaten.
Yavru kedi gibi gözleriyle baktığında cesur hareketleri beni benden alıyor 🙌
Sesteki kadina özgü nameyi verebiliyorsa olay biter
Hamarat olması dışarıda hareketlerine dikkat etmesi
Kıvırcık saç turuncu kırmızı kızıl saç kahkül saç dur bakalım esmer buğday bide beyaz ten renkleri naptın ben ya yine ayrımcılık 😭😂😂
dudaklarını ısrarak bakması ve cilveli hareketlerinin olması
Bana Bugüne kadar hiç 1 kız açılmadı... bence her şeyi 1 erkekten beklememeli kızlar seviyorsa açılmalı.
samimiyet her davranısta semimiyet.
Ben kaşların kalkık bir şekilde bana bakarsa ya da dudaklarını ısırarak konuşursa hoşuma gider
sahiplenmesi, cilveli olması
Kesinlikle küçük bir cocukmus gibi sirinlik yapmak 😀
Kadınsı hareketler disiligini kullanacak kadin dedigin odun olmucak..
Dillerini dudaklarına goturusleri aaçlarıyla oynayışları dekolteleri gibi gibbiiii
sevgisine inandırsın
önemsemeli
sewmede yol gösterici olmalı..
erkeğine değer wermeli..
dudaklarını ısırması saçıyla oynaması
Hiçbiri hoşuma gitmiyor, kadınlardan tamamen soğudum.
mood
Hafif gülümsemesi ve kaçak bakışları. 🤗
En basiti, saçımı düzeltmesi.
Herşeye evet tamam demesi
Sanırım doğal olması
Salladım şu an dksjdn
Erkeğine erkek olduğunu hissettirsin.
Gerçekçi ve samimi olması bana yeter
Sinsirella olmasın yeterlidir 🙂
Sakin, utangaç, zarif ve kibar olması
Samimi ve içten olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?