Neye karşı fetiştsiniz neler sizi cezbediyor?
gizli duygularınız yaptıklarınız nelerdir
gizli duygularınız yaptıklarınız nelerdir
İçi sperm dolu, dışarıya sızmaya başlamış bir kadın vajinası benim aklımı başımdan alır. Çok çapkın bir kız arkadaşım vardı. Sık sık birilerini yatağa atar, onlarla seviştikten sonra yanıma gelirdi. Bacaklarını açtığında gördüğüm manzara aklımı başımdan alır, anında yerimden fırlar üzerine çıkardım. Sabah kadar da üstünden inmezdim
Başkasının spermleri ordayken giriyorsun çok pislik bi durum
fetist lik olarak degilde farklı muz corapları sevıyorum kadınlarda daha bir tatlı geliyor
fetist olarak bır sey gerekirse dız den ayak kemigine kadar olan kisim yani alt baldır bende her zaman bır haraketlenme yaratmıstır ayrıca kalkık popo da tercihimdir
katılıyorum :)
ama gerçekten güzel özetlemiş, aynı fikirdeyim bende ;) güzel bacaklarda seksi çoraplar müthiş çekici aynı zamanda kalkık popo enfestir yemek lazım ;)
İflah olmaz bir kadın ayağı fetişistiyim. Daha çok 35+ yaşlarındaki cougar kadınların büyük numaralı ayaklarını öpmek ve yalamak hoşuma gidiyor. Aynı zamanda desenli naylon çorap ve sivri burunlu topuklu ayakkabılara da hastayım. Partnerime rimjob yapmaktan da hoşlanıyorum.
Panties forever
Cevap
33Cevap
...bayan ayaklarına,...güzel ayaklı bayanlara...'' 34 - 35- 36-son 37'' ve o ayakları saran seksi çivi topuklu, altı kalın olmayan zarif bayan ayakabılarına...Zarif ayaklar hep çekmiştir beni. Bayan ayakaabısı satan mağazaların önünde durup, o ayakabıları izler, hayal kurarım...Güzel ayaklaara ve eller e fena takıntılıyım
sıkı kalçalar, dar vajina, çıkık göğüs uçları hepsi bir fetiştir.
müthiştir demek istedin galiba ;) bunların hepsini bir arada bulanda hazine bulmuş demektir ;)
bu ayak fetiştliği ne be arkdaşım be :)
gidin gögüslere bitin daracaık vajina hastası olun taş gibi kalça falan deyin :)
ayak ne lan :P
lise eteği altına ten rengi siyahimsi çorap ve convers ayakkabı.. Fetişten sayılır mi bilmem ama bunlar bi araya gelince beni benden alıyo
kadınlara fetişim...:)))bütün kadınlar güzeldir...sadece dişiliğinin farkında olanlar ve olmayanlar var...
özellikle siyah ve/veya figürlü ince çorap giyen, düzgün bacaklı bayanları gerçekten çok seksi buluyorum. topuklu ayakkabı veya babet farketmiyor.
göüs uçlarına fetişhim
özelikle sertleşip dikilmeleri beni çıldırtıyor çıldırtıyor açlık ve ısıma hisi baskın oluyor bir anda
göğüsler tercihimdir gögüs halkası olmayacak 90-95 boyutlarında açık tenli idealdir :)
Kol kası görünce gözlerimi alamıyorum.Bu fetiş mi yani?
sana göre de o. siz külotlu çorabı sıcak oluyor diye giyiyorsunuz. ben taytla o çorabı görünce penisim hemen ereksiyon haline geliyor. özellikle siyah ve kahverengi opak olanları dayanılmaz bence.
bu fetiş lik sayılırmı bilmem ama , iyi araba kulllanan bayanlar bana çok çekici geliyor:)
hemşire forması ve yüksek topuklu ayakkabılar tabi içerisindeki kırmızı ojeli ayaklar
kızlarsoruyor.com fetişim var
jartiyer , vücut çorabı , ayaklar , topuklu ayakkabı he bide sırt kısmı beni kendimden geçiriyor
parlak ten rengi külotlu çoraplara bayılıyorum ince uzun topukla fena oluyor ;)))
uzun ve bakımlı ojeli tırnaklara bitiyorum seninki nasıl mesela
güzel bayan ayakları herzaman duygu değişimine yol açmıştır bende
neden fetişlik deyince hemen ayak geliyor akla?
bel bölgesi özellikle de kıvrımlı bi bel
dolgu topuk ve french tırnak harici yok.
gögüslere mum damlatma fetişim var
ayaklar onemli düzgün bakımlı
göğüslere bitiyorm :)
iç çamaırıı ve gögüslerr
lise kıyafeti olsun yeter bence
Masaj.
Gogus kaslari :p
liseli mini etekli.
bi bayanda kalçalara ve ayaklara hastayım
çorap ve ayak
senin ne war?
ayak fetişistyim :)