Önceden sanal seks yaptığım bir insan kim oldugunu hatırlamıyorum fake hesaptan yazdı yazdı tanımadıgım ıcın engelledim. Bugünde yazmış kı baska bir fake hesaptan südyenli fotomu atmıştım ona. fotomu attı bana bir kere seninle yatmak istemiyorum cevap vermezsen tüm akrabalarına bu resmi atarım dedi facebookumda da akrabalar var. Napmam gerek facebooku mu dondursam
Cevabın nedir?
Yan çiz; aslında kızları bu şekilde bilgilendirmek hoşuma gitmez ama zordasın biraz. Neyse;
Göğüslerini şof yapar gibi, göstermiyorsan, ben onu bayan bir doktor sanmıştım, göğüslerimi küçültmelimiyim diye göndermişitim, şerefsiz bana şantaj yapmaya kalkıştı falan diyebilirsin, fakat ona olan yazışmalarını bir şekilde iletirse burası kötü. O yüzden mesaj içeriklerinde umarım sadece senin bileceğin şeyler yazmıyodur. Ama genede bu bilgileri başka yerlerden topladığını iddaa edebilirsin.
Gelelim öteki yola. Sen adamı donduracağını o kesinlikle düşünmüştür. O yüzden ki, akrabalarının adresleri onda vardır.
Bu yüzden hesabını dondurman pekte işe yaramadı canım. Benim tavsiyem bu durumu bir yakınına bahset, mesela babana. Sonra adama dediğini yapıcam diyip buluş, baban onu iyi bir s*ksin. ya da varsa adam gibi adam bir dostun akraban ona söyle o yapsın. Umarım anlamışsındır.11 Yorumla
Soran+1 yılSavcılık?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüven önemli bir konu. şu ana kadar birçok sanal seks yaşadım. çoğunda karşımdaki insan yüzünü gizlemedi. içimden de asla şunları kaydedeceğim sonra şantaj olarak kullanayım demedim.
kimisi ile tatsızlık yaşadım ve kavga edip vedalaşırken kimseye güvenme, yüzünü gösterme dedim.
sadece bir kere (şu an en son görüştüğüm kadın) böyle bir şeyi yapsam mı diye düşündüm. çünkü birden bire öyle bir hale geldik ki fuckbudyy yolunda ilerlerken düşman oldu bana. çok çok yakın bir akrabasına daha önceden whatsapptan yolladığı fotolardan birini atsam mı dedim! ama atmadım. neden? karakter meselesi. benim tarzım değil.
bu tip insanlar, yatağa girdikleri kişileri mümkün mertebe vvideoya çekerler.
aman diyim dikkatli olun.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon yıllarda çıkan kanunlarla, tehdit büyük bir suç haline geldi,3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanır, üstelik bu tehdit senden birşey istediği içindir kesin, yani buda demek olur ki, sadece tehdit değil, şantaj da var ki şantaj daha da ağır bir suçtur.
Merak etme hiçbirşey yapamaz.Asıl sen onu tehdit et, savcılığa senle ilgili suç duyurusunda bulunacağım, mesajların ve ses kaydında var de.
Bak gör o zaman nasıl kuyruğunu bacaklarına sıkıştırmış bir it gibi korkup tırsıyor511 Yorumla
Soran+1 yılFacemi dondurıyım mı
Cevap sahibi+1 yılDondur gitsin, yazamasın salak.Korkma hiçbirşey yapamaz.
Cevap sahibi+1 yılbir kız arkadaşıma, eski sevgilisi böyle birşey yapmıştı, ona bir oyun oynadık, sonra korkudan yalvarmaya başlamıştı, affedin diye :D
aklıma o geldi şimdi
Soran+1 yılSavcılığa gideyim mi?
Cevap sahibi+1 yıldurum devam ederse git tabiki
Soran+1 yılOyun neydi peki
Cevap sahibi+1 yılBurdan yazmak istemiyorum ne olduğunu, çünkü öyle yapan kişileri uyandırmış olurum.Ancak mesaj olarak yazabilirim sana
Soran+1 yılGizliligi acabilir misin?
Cevap sahibi+1 yıltamam
- +1 yıl
Gizliliği ihlal suç oldu diyorsun amaa ;)
Bu kiz kendi isteği ile kameraya sütyen ile çikiyor ;)
Sonrasinda gelişen olaylar yatmak istemrsi filan tamamen ihlal. Ama kendi isteğinide unutmamak gerek ;)
Soran+1 yılOlay öyle değil * ne biliyosun da konusuyosun
Onu net bir dille uyarmayı deneyebilirsiniz, ancak bunun bir sonuca ulaşmayacağını düşünüyorsanız, yaptığı tehdit ile savcılığa başvurabilirsiniz. Özel hayatın gizliliği açısından paylaşması ciddi bir suç olarak algılanabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılFacemi dondurdum şu an
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ya butun kızlar erkege tepkı koymus. bence kendı hatan. ınternet alemı. boyle yaparsan bu olur. yuz gostermıcen altın kural. gosterdıysen adam atabılır. sen kapatırsan gıder bır ınternet kafeye yogun bır saatte kamerası olmayan bır ınternet kafeye. alalade bır ınternet kafe bulur. ordan acar bır hesap gıder onceden kaydettıgı senın soyısmını tasıyan kısılere ressmı gonderıverır. sonrada ıp adresınden polıs o ınternet kafeye ulasır ama kımbılır kım o saatte geldı resmı faceye yukledı nerden bılcen. sapkalı vs gelır yuzde gozukmez. zaten ınternetcı de aradan zaman gecınce ne hatırlıcak. 100 lerce kısı gırıp cıkıorsa. yanı bu tabı karsı tarafın aklına geldıgı oranda yapılabılır. hem yapsa bır sey elde edemez. sen zarar gorursun canım. o ıse bır artı kazanamaz. sadece sana kızgınlıgı gıder. bılmıyom yınede o kısıyı engelle hesabını dondur. o kısıyı tehdıt te etmeyı deneyebılırısn. polıse savcılıga ozel hayat vs dıye gıderım dıye.
00 Yorumla
+1 yılsöyle savcılığa şikayet edecem seni. şantaj suçudur. bu. tehtit et onu. hatta internetten dilekçe örneğine bak bir çıktı al. onun adı vs dilek.e yaz. söyle yarın gidip verecem eğer yakamı bırakmassan. eğer ddevam ederse sen bilirsin de diğer gün savcılığa verdim de. sahte mühürlü dilekçe ona gönder. korkacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılsahte dilekçe nerden bulım simdi
- +1 yıl
internette dilekçe örneği vardır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzün görünmüyorsa birşey olmaz. Ama yok ille atarım derse bende savcılığa başvurum de yaşımda o resimde 18 den küçüktü bu sebeple direk çocuklara tacizden, özel hayatın gizliliği ve şantaj yargılanırsan haberin olsun de tırsar kaçar zaten
115 Yorumla
Soran+1 yılBaya yardırdım ben buna engelledim zaten. Blöf dimi?
Cevap sahibi+1 yılbüyük ihtimal blöf yoksa senden önce kendi hapse girer çünkü şantaj ve özel hayatın gizliği ihlal etmek suç hele senin yaşından 18 den küçükse resimleri vermesi kendi pimini çekmesi olur. Ama senin suçunda sanal seks yapıyorsun yap yapma orası sana kalmış ama sevgilinde olsa yaptığın yüzünü gösterme hiçbir zaman
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama senden önce hapse girer demem senin resminin duyulmasından evvel hapise girer yoksa sana hapis filan olmaz yanlış olmasın.
Soran+1 yılReşitim ben. Blöf dimi zaten tipsizin teki ya
Cevap sahibi+1 yılKorkma ya blöftür
Soran+1 yılEminsin dimi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılEngelledim faceden açmayayım değil mi engeli?
Cevap sahibi+1 yılTürk ceza kanunda suçu hükmü net Hapis ve Tazminat gerizekalı değilse şantaj yapmaz veya kamuya açık bir sitede yayınlamaz ki özellikle tvde bu konu çokça çıktığından cesaret bile edemez korkar
Madde 134 - (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlâl eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlâl edilmesi hâlinde, cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz.
KİŞİSEL VERİLERİN KAYDEDİLMESİ
Madde 135 - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.
(2) Kişilerin siyasî, felsefî veya dinî görüşlerine, ırkî kökenlerine; hukuka aykırı olarak ahlâkî eğilimlerine, cinsel yaşamlarına, sağlık durumlarına veya sendikal bağlantılarına ilişkin bilgileri kişisel veri olarak kaydeden kimse, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.
Cevap sahibi+1 yılFacebooktan engelini açma hatta kendinde bir süre aramalara ve arkadaşık isteği göndermeye kapat.Halen seni rahatsız ederse savcılığa sözlü taciz yaptığından dolayı şikayetçi ol bence yaptığı yanına kalmasın
Soran+1 yılEngel dursun mu yani
Soran+1 yılBu bana ders oldu rahatca uyuyayım çok teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılEvet engel dursun, tanımadıklarını sil, korkama blöf yapıyor, halen rahatsız ederse gir şikayetçi ol reşitsin kimseye ihtiyacın yok kafanıda rahat tut bir daha sanal manal dikkat et birde sevgiline bile güvenme çıplak resim verme ha olduda verdin yüzünüde asla gösterme şimdi yat derin bir uyku çek biraz emir kipinde oldu ama sen yinede kendine dikkat et iyi geceler hatta sabah olacak ki günaydın :DD :DD
Soran+1 yılSavcılığa gitmem gerekiyormuş zaten. Emniyet bir şey yapamıyormuş.
Cevap sahibi+1 yılEvet savcılığa suç duyurusunda bulunursun ki buna gerek kalacağını sanmam zira karşındaki senden yararlanmak istiyen adi bir blöfçü var korkmana gerek yok facebookta onlemini al ki seni rahatsizda edemesin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar dedin halada aynini dicem,
Ne olursa kim olursa olsun yüzünüzü göstermeyin,
Sonrada böyle sorular açıyorsunuz,
ters düşmeye ayrılmaya görün hemen bir tehtiddir gidiyor,
Yargıladığım ya da yadirgadiğmidan değil ama böyle bir resim atiyosan nasıl olur hatırlamzsin ona takıldım?
Çok sıkmı bu tür birşey yapiyorsun ki?
Yani birine sütyenli bir fotografini aticaksin ve hatırlamıcaksin?12 Yorumla
Soran+1 yılBen hatırlarım çok ciddiyim hatırlarım o gün ya sarhoştum ya da ben baska birine attım onun arkadaşı mıdır valla bilmiyorum o çocugu ilk defa gördüm hayatımda ya
- +1 yıl
Neyse sen ona deki,
Tamam bunu lütfen telefonda konuşalim telefonunu ver de ve sen ara ama gizliden ara, kapaliysada açsin gizliye telefonunu,
Ve deki benim dayım Savcı, ve facemde de ekli hem benim hemde kendi hayatini zehir edersin, iyi düşün de ;)
yaptığın şeyin cezasını çek diyecem.. ama bir taraftan o adamda hata var.. akıllı ol numarasını al.. aldıktan sonra bana gönder numarasını.. ya da tanıdığın güvendiğin erkek arkadaşına ver..
17 Yorumla
Soran+1 yılSen napcan
- +1 yıl
skcek napcak : )
Soran+1 yılabi savcılık felan dedik. iş büyürse alırım
Face dondusan da akrabalarına atabilir. Ama tüm iletişimi bir şekilde kesersen kesmeden önce de suç duyurusunda bulunacağına ve bunun suç olduğuna ikna edersen (bilmiyor olabilir) yapmaz. Senle iletişim kesildiği için şantaj da yapamaz istediği neyse artık.. Para mı istedi ilişki filan mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılİlişki. Faceyi dondurdum şu an açıyım mı?
Soran+1 yılAçıyım mı faceyi?
Soran+1 yılO zaman açmam gerek mesaj atarsa haddini bildiriyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilişim şubeye git ve dilekce ver bilgisayarını alıyorlar inceliyorlar o sana yazan kişinin ip adresini çıkartıp tespit ediyorlar. Ailene bir belge gelmeden evrak gelmeden o kişiyi mahkemeye çıkarıyorlar ve tazminat davası açabiliyorsun üstüne üstelik.
113 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yapıcağımı diyim mi
Cevap sahibi+1 yılSen benim fotoğrafımı ya da birşeyimi benden habersiz paylaştığında bunun bilişim suçu olduğunu ve hakkında ufak bir şikayet olduğunda hapis cezası ve para cezası alacağını biliyor musun? Eğer bilmiyorsan yarın bilgisayarımı bilişim şubeye teslim edip hakkında şikayet dilekçesi veriyorum. İyigünler de.
Soran+1 yılDondırıyım mı faceyi
Cevap sahibi+1 yılDondurmana gerek yok. + birşey soracağım fotoğrafta yüzün görünüyor mu? Ve senin tanınacağın bir şekilde mi fotoğraf?
Soran+1 yılEvet ya bildiğin ben
Soran+1 yılDondurdum. En azından akrabalarımı bulamaz
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Peki başka bilmek istediğin merak ettiğin birşey varmı?
Soran+1 yılAileme haber gider mi? Birde polislerden utanıyorum bir şey derler mi?
Cevap sahibi+1 yılSana dediğim gibi ailene bir belge evrak gelmiyor. Eğer tabi 18 yaşından büyük isen :)
Soran+1 yılBüyüğüm. Peki facebooku açsam mı sence olay belki büyümez. Yoksa her türlü gidiyim mi ben yarın. Bir de neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ne diyecem polise? Sanal seks mi dicem? Facebook mesajlarıma mı giricek bir de
Cevap sahibi+1 yılİstersen gizlilikten çıkayım mesaj at?
Soran+1 yılÇok iyi olur
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum geri kapatacağım gizliliğe.
+1 yılsenin adına o lavukla konuşmayı isterdim : )) lavuğa deki benimle yatmak için böyle şeylere gerek yoktu deseydin yatardık böyle yaptığın için yatmam seninle de ayrıca deki hadi sen fotoğrafı gönder bende savcılığa gidelim bakalım kimin hayatı sklyor de yeter o lavuğa :)
05 Yorumla
Soran+1 yılDondurmama gerek var mı? Savcılığa da utanıyorum ya.
Soran+1 yılAdamlar bir şey der mi
- +1 yıl
senin yaş kaç?
Soran+1 yıl18 yaşındayım
- +1 yıl
tamam ailenin haberi olmadan halledersn korkma
+1 yılbence hemen düşünmeden hesabını kapat ya da dondur ki en azından herhangi bir arkadaşının adını bulamasın. Vakit geçerirsen kaydeder isimlerini. dondurmadan önce de iki dakika bu kişiye engelle yap ki belki extra işe yarar. Ama hiç vakit kaybetme.
10 YorumlaÖzel hayatın gizliliği diye bir şey olduğunu benim başımı yakarsan bende senin başını yakarım diyerek arkadaşarını facenden gizli yap onun gormesını engelle tanımadıgın herkeside sil facenden ki fake hesaptan ekleyıp bakmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılDondurdum faceyi
+1 yılNe yapıyorsan yap ama onun dediğini asla yapma. Facebook hesabını da uzun bir süre kullanma, hatta yenisini aç ve akrabalarını ekleme.
018 Yorumla
Soran+1 yıldondırıyım mı facebooku
- +1 yıl
Dondur tabii. Ayrıca bu tür şeyleri neden asıl kullandığınız hesap üzerinden yaparsınız anlayamıyorum.
Soran+1 yılYarın mahkeme kağıdı gelir sana dedim? Dondırıyım mı
- +1 yıl
Dondurmalısın bence, en azından önlemini al
Soran+1 yılİyide akrabalarıma atıcak ben dondursam ne olur
- +1 yıl
Öyle birinin akrabalarını not aldığını sanmıyorum
Soran+1 yılDondurdum ben genede
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın. Fotoğrafta yüzün gözüküyor mu?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Senin işin zor, her ne ile tehdit ederse etsin sakın dediğini yapma onun. Gerekirse savcılığa kadar götür olayı. Boyun eğersen daha zor durumda kalırsın
Soran+1 yılFacebooku açsam mı? Olayın büyüyüp büyümediğini anlamak için. Bir de polise internet ihbar versem olur mu?
- +1 yıl
Bence kapalı kalsın. Zaten onun birine atacağı varsa atar. Onunla ilgili hiçbir şeyi silme. Eğer atarsa suç duyurusunda bulun. Gerçi şimdiden de şantaj amaçlı duyurabilirsin
Soran+1 yılİnternetten duyurayım mı?
- +1 yıl
Bence buradan ihbarda bulun:
https://sibersuclar.iem.gov.tr/ihbar_sikayet.html
Soran+1 yılDikkate alırlar mı?
- +1 yıl
Tabii her ihbarı dikkate alırlar. Bilgilerini eksiksiz gir ve istenilenleri doldur. Zaten ciddi olduğunu anlarlar
Soran+1 yılOlmuyor bu siteden. Emniyete şikayet etmem lazım.
- +1 yıl
Orada mail adresi ve numara verilmiş. Mail atarsın diye düşünmüştüm. İstersen arayabilirsin de
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer polise yatsın 5 sene.Kolay mı öyle şantaj yapmak.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Faceyi dondur atmazsan ananı mikeyim de sonra pc yi çökert pc me girmişler herşeylerimi şey etmişler diye yaygara kopart şeytan olun azcık
00 YorumlaSuc duyurusunda bulunuyorum yarin savciliga gidip de korkar bisey yapamaz
10 Yorumlayüzün görünmüyorsa sıkıntı yok onun dışında bu yapacağı bilişim suçuna girer savcılığa suç duyurusunda bulunursun onlar halleder bunu da söyle o şerefsize
010 Yorumla
Soran+1 yılsöyliyim mi harbiden. yüzüm gözüküyo
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılfaceyi kapatıyorum o zaman
Soran+1 yıl18. Yüzüm gözüküyo
Soran+1 yılya evde çekilmiş bir fotoğraf.
benim anlamadığım seninle yatmak istemediği halede neden böyle yapıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılSen baya yanlış anlamissin
İsmi soyismi gerçek değilse işin zor savcılık da bulamaz.Facebook ip bilgisi paylaşmıyor maalesef.
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
+1 yılhep blöf yapılır zaten. inanma sakın. bir şey yapamaz
06 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi
- +1 yıl
onun öyle bir şey yaptığını düşünsene. sonra yaptığı onun yanına mı kalacak? blöfcü denk gelmiş sana salla. sakın onunla muhatap olma nereden ne şekilde ulaşırsa ulaşsın tek kelime dahi cevap verme. bırakır sonra zaten asalaklığı
Soran+1 yılFacebookum dondurdum ama ne olur ne olmaz diye.
- +1 yıl
arkadaşlarını gizle. tanımadıklarını sil. sadece seni de arkadaşlarının arkadaşları ekleyebilsin. kafanı rahat tut. bunun aynısı arkadaşımın başına gelmişti. özelden yaz anlatayım
Soran+1 yılatımıyor mesaj sana
- +1 yıl
tamam gizliliği devre dışı bıraktım tekrar dene
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Akrabalarına fotoğrafı atarsa savcılığa verirsin. Adamın anasını ağlatırlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılDiyim mi suç duyurusunda buluncam diye
Soran+1 yılFaceyi dondurmama gerek var mı
Onu engelle ismini değiştir sonrada hesabını dondur.
Hiç birşey olmaz , sende onu tehdit et mahkemeye verrim de.01 Yorumla
Soran+1 yılİsmimi neden değişeyim
sakın dedigini yapma daha pişman olursun canım olmazsa polise gidecegini söyle
10 Yorumla
+1 yılAfferim yap yap sonra napcam? Polise git yakalasınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbloftur o. deki ben bitersem senide biririm de.ailemden tekbi kisi gorse savciliga kosarimde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer yüzün gözükmüyorsa mesajına cevap bile verme bence dediklerini yapma sen olduğunu kanıtlayamaz faceni de dondur kullanma
10 Yorumla
+1 yılyat gitsin seninde canına minnet zaten :D
sanki biz yatma desek yatmıcan ayak yapıyon knk :D00 Yorumla
+1 yılevlilik öncesi iliskiler insanin basina ne isler aciyor yapmayin bunlari biraz kendinize ceki duzen verin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbirşey yapamaz bu tür parazitlere yüz verme sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHadi yaptin bir hata fotonu gonderdin yuzunu ne demeye gosterdin kardesim en dogrusu gidip sikayet santaj suctur ailen diyarsa yuzlerine bakamazsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılFaceyi dondurdum şu an
Cevap sahibi+1 yılHem tanimadigin kisilere faceni verme bir daha kimseye guvenme
Yüzün görünmuyosa sıkıntı yok
15 Yorumla
Soran+1 yılGözüküyoo
- +1 yıl
memesinden kim tanıyacak yüzü gözükmese napcam napcam demez heralde?
- +1 yıl
Bu kiza santaj yapamazlar bahaneye bak bilgisayarimi uzaktan hackledi :))) kim hackledi? İlk okul mezunu okuma yazma bilmeyen sulo. Olabilir neden olmasin :))
Soran+1 yılDoğruyu anlatıyım dimi açık açık her şeyi.
yüzün görünüyor mu tanınacak halde misin fotoda
07 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılcocugu hatırlamıyorum kesin sarhoştum
- +1 yıl
yüzü görünmese memesinden hiç bir akrabası tanımaz zaten : )) savcılığa veririm ailemle görüşmüyorum zaten de rahat ol engelleme bırak yazsın : ) eğleniyor kendi çapında savcılığa versen içeri atarlar lavuğu
Soran+1 yılnapcam :D
umarım bunca salaklığın üstüne gönderdiği mesajları da silmemişsindir?
07 Yorumla
Soran+1 yılKaydettim :D
Soran+1 yılsavcılık aileme haber verir mi? utanıyorum bide banada kızarlar
Soran+1 yılmantıklı. şu an facem donuk yani açsam mı sence. savcılık durum kalmaz belki ve ya genede gidiyim mi yarın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkma hiçbir halt yiyemez, boş tehdit onlar
10 YorumlaAtarsa has edecek sana :D
00 Yorumla
+1 yılGüzelmiş devam et böyle :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılohh iyi yapmış bizede atsın nasiplenelim
10 Yorumlaeeee foto yollarken yüzünü çekmeyecektin işte :)
00 YorumlaGit polise büyümeden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpolis ailene haber verirse ne olacak
011 Yorumla
Soran+1 yılVerir mi? Reşitim ben
Cevap sahibi+1 yılverebilirler hata poliste resme bakmak ister
Soran+1 yılNapcam anasını satim
Cevap sahibi+1 yılkim olduğunu nasıl bilmiyorsun o hiç mi kendini tanıtmadı ya da kamerada görmedin
Soran+1 yılYok yok. Connected me2 den olabilir ama ben öyle bir tipe atmam resim felan bu işte bir iş var ya.
Cevap sahibi+1 yılbayağı bir kişiye attın o zaman?
Soran+1 yılhayır ya 2 tanesine atmıştım tanıyorum da onları. ama o cocuga yok ya
Cevap sahibi+1 yıleski sevgilin olabilirmi
Soran+1 yılyok
Cevap sahibi+1 yılbende yolluyordum hep
+1 yıltek sözylemek istediğim uzaklaş oralardan
00 Yorumla
+1 yılÖyle eşşeklik yaparsan böyle olur. Git polise.
04 Yorumla
Soran+1 yılPolis ne der
- +1 yıl
Benzer bir durum olmuş. De beni tehdit ediyor polise polis soruşturma filan başlatır.
Soran+1 yılAçık açık sanal seks demiyim bence ne diyebilirim?
- +1 yıl
Polis öğrenir yani yalan atma baştan ne varsa söyle. İlk başta gerçeği biraz gizliyerek söylersin. Biri sütyenli foton ile tehdit ettiğini söylersin.Nasıl eline geçti dersede sanal seks yapmıştık öncesinden filan dersin. Öbür türlü öğrenirler ya da bir şey yapmayabilirler.
fotoyu merak ettim :/
00 YorumlaSeni gidi kezbanus
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri