Cinsel Yaşam Kızlar ilk defa penis gördüğünüzde ne hissettiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Birden fazla penis gören var mı? Hepsi birbirinden farklı mı? Kızlar ilk defa penis gördüğünüzde ne hissettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yani hepsi farklı tabi 13 8 Yorumla Soran +1 yıl korkunç mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok değiller korkulcak bişey yok Yorumla Soran +1 yıl kaç tane erkeğinkini gördün yakından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl saymadım canım :) Yorumla Soran +1 yıl yuhhh nasıl yani 🙄 kaç evlilik yaşadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 evlilik yaşadım ama boşandığım zaman uslu durmadım Yorumla Soran +1 yıl motor derken? Yorumla deniZZers35 +1 yıl Uslu durmadınız demek 😈 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı. aklıma kibar feyzo geldi :Dhttps://www.youtube.com/embed/gOVJhVzq_as 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlk defa partnerimin kini gördüm kalın ve büyük değişik bir his ona dokunmak ellemek 2 0 Yorumla
Kuğukızı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Sekil aynı boyut farkli 6 4 Yorumla Soran +1 yıl korktun mu ☹️ Yorumla Kuğukızı +1 yıl Niye korkayım tüfek degilki beni vursun Yorumla Soran +1 yıl ama ne biliyim acıtır ☹️ Yorumla Donsuzbirdonjuan +1 yıl Tüfek değilki vursun 😂😂😂😂😀😂😂 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet kalınlık boyut renk farkediyor 2 1 Yorumla Muratçakı67 +1 yıl Pcde mi gördün gerçekte mi Yorumla
SER34KAN34 Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl garip garip kikirdiyorlar... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ben çok korkarım Yorumla SER34KAN34 +1 yıl çok film izleme... boşuna da korkma.. öyle 45 cm olan yoktur... heralde memlekette.. Yorumla
Donsuzbirdonjuan Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Hic görmedin herhalde:)) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl bebek penisi gördüm Yorumla Donsuzbirdonjuan +1 yıl Pipisi diyebiliriz ona :)) Yorumla Donsuzbirdonjuan +1 yıl Ona tepkın normaldi galiba Yorumla Soran +1 yıl tuhaftı Yorumla Donsuzbirdonjuan +1 yıl Ne acıdan Yorumla
Cordoba0000 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sen gordunmu yksa gormek mi istiyon anlamadim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben görmedim bugün arkadaşım anlattı ilgimi çekti Yorumla Cordoba0000 +1 yıl Dmye gel istersen anlataym sohbt edlm Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı. Hepsi farkli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yani hepsi farklı tabi
korkunç mu
yok değiller korkulcak bişey yok
kaç tane erkeğinkini gördün yakından
saymadım canım :)
yuhhh nasıl yani 🙄 kaç evlilik yaşadın
2 evlilik yaşadım ama boşandığım zaman uslu durmadım
motor derken?
Uslu durmadınız demek 😈
aklıma kibar feyzo geldi :D
https://www.youtube.com/embed/gOVJhVzq_asİlk defa partnerimin kini gördüm kalın ve büyük değişik bir his ona dokunmak ellemek
Sekil aynı boyut farkli
korktun mu ☹️
Niye korkayım tüfek degilki beni vursun
ama ne biliyim acıtır ☹️
Tüfek değilki vursun 😂😂😂😂😀😂😂
Evet kalınlık boyut renk farkediyor
Pcde mi gördün gerçekte mi
Hepsı aynı kımı kısa kalın kımı uzun ınce nası olsun :)
garip garip kikirdiyorlar...
ben çok korkarım
çok film izleme... boşuna da korkma.. öyle 45 cm olan yoktur... heralde memlekette..
Ayy bu Kemikten değilmiş 🤭🤭
sarılmak isterler :))) :D :D
Hic görmedin herhalde:))
bebek penisi gördüm
Pipisi diyebiliriz ona :))
Ona tepkın normaldi galiba
tuhaftı
Ne acıdan
Görürsün sende merak etme
Sen gordunmu yksa gormek mi istiyon anlamadim
ben görmedim bugün arkadaşım anlattı ilgimi çekti
Dmye gel istersen anlataym sohbt edlm