Iki kez biseyler yasadik ama her seferinde kendi eliyle bosaldi. Sebebini sordum oda saatlerce oralda yapsan bosalmam dedi sadece seninle degil simdiye kdar kiminle birlikte olduysam mecbur elimi kullaniyorum dedi. Cok sertlesme oluyor baya zevke geliyor ama bir iki saniye eliyle yapip bosaliyor ancak. Sebebi nedir sizce?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Muhtemelen partneriniz mastürbasyon bağımlısı. Bu nedenle boşalma anını eli olmadan gerçekleştiremiyor. Ama bu sadece benim tahminim tabiki
Evet Sanki aliskanlik olmus gibi. Peki ben ne yaparak bunu aliskanliktan kurtarabilirim?
Bunu zamanla aşabileceğini tahmin ediyorum. Karşılıklı konuşarak bunun için tıbbi destek bile almanız gerekebilir.
konsantre olamıyordur. mast yapmaya çok alışmıştır. odaklanamıyordur yani
Peki benden zevk aldigini nasil anlarim?
kendin diyosun sertleşiyo. ve zaten istekli olduğunu anlarsın. atesşli öpüşüyordur
Evet biliyor ve parcalicak gibi oluyor beni sertlesince ve baya islaklik oluyor
ıslaklık? sorun seni arzulamamasında değil sorun kendisinde
Oyle mi? Peki alkol alinca cok yorgun oluyor ve hic sertlesme olmadi o gece
alkol kadınları daha ateşli yapar ama erkeklerde sertleşme gibi sorunlara yol açabilir
Erkekleride yapar diye biliyorum?
hayır belki canı ister ama sertleşme sorunu olur
Diger gunler sorun olmadi ama dun hic tik yoktu onda
onu boşver mesele bosalamaması
Ama eliyle yapinca bosaliyor
normal değil ama bu. doğal değil
Degil evet ama benimle mi alakasi var yani performansimla ilgili ya da dis gorunusum?
senle alakası yok bu kesin
Nasil emin olabiliyosun?
baskasıyla da olsa aynı sorunu yasayacak. o normal ilişkiye kendini veremiyor alışmış elini dikmeye
Ya acikca diyemediyse yeterince iyi degilsin bosaltamiyorsun falan diye
öyle bişey yok sen neden ısrarla sorunu kendinde arıyosun?
Sence cok buyuk bir hakaret degil mi yanimda eliyle bosalmasi?
kadınlık gururuna dokunur evet ama seni arzulamadığından değil. bazı kadınlarda ilşkide boşalamıyor
Haklisin aslinda. Ama yinede kendimi yetersiz hissettim daha oncede erkek arkadasimla aynisi olmustu
aa buda senin şansın :)
evlilik düşünmüyosan takma fazla kafaya. hatta renkli hale getirin işi.
Ya evlendigimde de boyle olursa?
valla bunla evlenmeyi düşünüyosan iyi düşün. onun çabalaması lazım. mast yapmaya değil ilişkiye odaklanması lazım. yoksa evlilikte kısa zaman sonra seks diye bişey kalmaz. o kendi yapar sen kendin
Yani direk seks odakli ön sevismeye hic onem vermiyor
o ayrı bir konu ama senin sorunun ilişki esnasında boşalamaması. seks odaklı olması odun bir erkek olduğunu gösterir ama bosalamaması ciddi sorun.
Yani benim farkli bisey yapmam gerekmiyor yani?
ne yapıyosun bilmiyorum ama bence sen kadınlığını yapıyosundur diye düşünüyorum
önceden masturbasyon yaparak alıştırmış penisini, çok kötü bir rahatsızlık
Bende oyle soyledim oda sasirdi neden evet diyemedi sence?
kendi de kabullenemez utanacağı bir şey
Dedim sen kendini oyle alistirmissin belli bir hizda yapiyorsun dedim gercekten sasirdi
şaşırmasın daha önce duymuştum. Hatta ilişki esnasında ereksiyon olmayan insanlar varmış masturbasyondan başka yapamıyorlar. Sıkıntılı bir durum.
Yani baya bir sertlesme oluyor opusurken bile tutkulu opusuyor. Ereksiyon oluyordur heralde?
Yok ben onu örnek verdim. Seninkinin olayında haz almıyor arkadaş sadece masturbasyondan haz alıyor sana yaptırdığı oralda haz alıyormuş gibi davranıyor ama sosyolojik olarak yani sadece oral seks yaptırmak için yaptırıyor onu, onu heveslendirmiyor ya da daha doğrusu doruk noktasına çıkartmıyor elini kullanmadan bir sınırı geçemiyor.
Iyide bunun benimle mi alakasi var yoksa tamamen kendini oyle alistirdigi icin mi? Seks yapmiyoruz cunku belkide yetersiz geliyor oral ona
sen sakın üzerine alınma onun problemi. Birçok erkekte de erken boşalma problemi var zaten kendini ne kadar tutsa da sen biraz dokunup elleştiğin zaman boşalır çoğu. Bu da aksi yönde sorunlar yaşıyor.
Tsk ederim icim rahatladi Şu an . Hep kendimde ariyordum sorunu cunku buda gergin yapiyor beni iliski sirasinda
Değişikmii. Ama bazısı zor olur. Normal vajinal olmazsa bence ya da sen tam bilmiyorsun
Neyi tam bilmiyorum?
İlgilenmeyi onunla
Napmam gerekiyor ki
Yani o elle boşalabilşyorsa senin elle ve oralla anında boşaltabilmen gerek. Taklit et onu mesela en basitinden
Denedim ama saatlerce oralda yapsan elimi kullanmadan bosalamam dedi bunu kimse basaramadi dedi
Yani detaylı bilmeden bişi demek zor onun psikolojik durumu da olabilir. Ama kişiden kişiye çok fark eyor. İki farkı kişiyi deneyimledim en son yakın zamanda. Cidden birinde put gibi durdum. Birinde kendime hakim olamadım o derece. İçinden geliyor demek :l)
Yani faZla hoslanmiyor benden ondan mi? Ama baya sertlesme oluyor yani opusurken bile cok tutkulu opusuyor
Hoşlanma ile alakası yok. Sizdeki gibi haz noktalarını bulmalısın belkide. ya da başka etkileyen şey olabilir. Görsellik. Ses. Koku
kendi elini sadece bir kac saniye kullaniyor ve oral yapmadan once bile ic camasiri tamamen islak oluyor. Erkekte cok islaklik ne anlama geliyor
Islaklok zevk belirtisi
O yapa yapa o şekilde alışmış. Taklit edip Br iki ekleme ile sende yaparsın bence anında
Benimki de öyle ama biz tam beraber olmuyoruz ondandır diye düşünüyorum siz tam olarak birlikte oluyor musunuz
Hayir bizde olmuyoruz
Ondan o zaman tam girmedikleri için elleriyle uğraşmadan boşalmıyorlar
Hm oyle mi sence
Hava yapıyor bence iyi bir imaj bırakmaya çalışıyor gibi geldi :D
Hadi ya nasil bir imaj ki o?
Erkek istediği zaman boşalır bence başka bir sorun var takip atarmısın
İlk defa duydum,öyle olmaması gerekir, Benimde çok sert oluyor kadın orgazm olur iken hep birlikte oluruz. orgazm biterken içine boşalırım.
Mast bağımlısı galiba eliyle yapmadn doyuma ulasamyordr
Oyle mi sence?
Aynen düzenli iliski yaşamalı öyle duzene girer
Korunmuyorsunuz herhalde.. oda içine akıtıp seni hamile bırakmaktan korkuyordur bunun bence başka açıklaması olamaz
Seks yapmiyoruz sadece oral
Niye lan seks olmadan olur mu ya... o zaman yeterli değilsindir belki de
yeteri kadar zevk almasini bilmiyor osbire cok alismis
Biriyle daha tanışmıştım sanal üzerinden o da penisinin 45 dk 1 saatte boşalabildiğini demişti şaşırmıştı
Bu bendede oluyor senle alakası yok o kişiyle alakalı
Oyle mi? Sebebi nedir? Kendimi yetersiz hissediyorum moralim bozuluyor
Yok öyle düşünme bu durumu bende yaşıyorum kendimle alakalı karşıdaki insanın yetersizliği kesinlikle söz konusu değil merak etme
Oyle mi gercekten. Zevk aldigindan nasil emin olurum ki?
Yani o an halinden anlayabilirsin ki sonra kendi eliyle kısa süre içinde boşalıyorsa zevk almıştır yani
Evet kendi elini sadece bir kac saniye kullaniyor ve oral yapmadan once bile ic camasiri tamamen islak oluyor. Erkekte cok islaklik ne anlama geliyor?
Çok ıslaklık zevk aldığını gösterir kısa sürüyorsa zevk alıyordur yani merak etme
Şimdi
Tsk ederim icim rahatladi Şu an. Hep kendimde ariyordum sorunu cunku buda gergin yapiyor beni iliski sirasinda
Yok yok merak etme senlik bişey degil o durum için rahat olsun 😊
Psikolojik beyin ele verdiği ritmi kullanarak rahat bosaliyo anliycagin
İçine boşalmamak için çekip eliyle boşalıyor. Mecbur değil hamilelikten çekindiği içindir
Teyzeleri beğenmiyormuş diye
Mastürbasyon alışkanlığı. Çok sık yaptığı için.
Simdiye kadar hic bir kadin bosaltamamis hep son saniyeler kendim yapiyorum dedim
kaç yaşında bu arkadaş?
33
genel olarak mast yapmaya alıştıysa eğer sen tatmin edemiyor olabilirmisin?
Tatmin edemedigimi nasil anlarim?
tam olarak nasıl bir ilişki bakiremisin içine giriyormu?
Hayir girmiyor ama surtunmek istiyor hayir dedim bende
yani peki onu siz boşaltmak isterseniz ne yapıyorsunuz bu durumda?
Uzun sure oral yapiyorum zevk aliyor gibi baya inliyor sonra surekli opuyor falan ama son saniyelerde eliyle bosaliyor Hemen
oral mükemmel bişey fakat ağzına yüzüne boşalmamak için mi yapıyor acaba?
Acikca sordu nerene bosaliyim agizina olur mu dedi yani sormadan yapmadi bisey
peki sen ne dedin sınır mı koydun ona?
ya da başka bişi
Agizima bosaldi ve hemen bosalma oldu yani bir kac saniye elini kullandi sadece
ben olsam ağzındayken hiç çekmezdim enteresan mast yapmaya alışmış gibi duruyor
peki neden içine girmesine izim vermedin?
özel değilse tabi :)
sustun :(
Neden onunla normal seks yapmıyorsun
Istemiyorum
Yaşlarınız kaç. Bakire misin.
O 33 ben 27
Normal seks yaparak boşalt adamı. Sen de çok zevk alırsın penisi kalınsa. Erkende boşalmaz. Uçarsın
Olabikir bence sorun olmamalı
Pek anlamadım ama bu soru da burdan sorulmaz ki :(
çünkü çok masta alışmış
Bunu nasil anlarim?
ne kadar mast yapıyor onu sor
Soramadim acikcasi hic
o kadar sevişip seks yapıyorsun bunu mu soramadın
Seks yapmadim
peki ne yapıyorsunuz
Bende orayla boşalma m vajina lazım😏
Acaba ondan mi? Surtunmem lazim falan dedi hayir dedim
Yani oralla bende boşalamam ya da çok geç boşalır ım ondan
Oda oyle dedi cok gec bosaliyorum dedi
Normal bişey yok hatta sekste başarılıdır oda
Yani dedi ki gec bosalmam senin icin avantaj dedi
Bun anlayacak yaşta görünüyor profilin
Eliyle masta alistirmis
Bende oyle dedim kendisine oda sasirdi neden evet diyemedi?
Sansur yicek. Burada Soylenmiyor.
demekki ritmi yakalayamadın
Nasil olmasi gerekiyor?
Anormal bir durum
Oyle mi?
bir uzmana görünsün. olacak iş değil bu. yahu cinsellik iki cins arasında yaşanır. allah sistemi buna göre yaratmış. en ideal zevk de karşı cinsle yaşananlardır. insana en çok zevki karşı taraf verir.
adam bu yaratılış sistemi dışında bir yapıya sahip. sen dururken eli ile yapay yolla boşalması anormallikten de öte. saçma sapan bir durum. o zaman neden kendine sevgili ediniyor. gitsin evinde tek yaşasın mast ile idare etsin. böyle saçmalık mı olur.
Haklisin bende oyle dusunuyorum ama sebebini ona nasil sorabilirim? Bana net bir cevap vermez cunku beni kirmamak icin
sebebini uzman bulacak. o bile kendi bilmiyordur
ayrıca sebebi seni neden ilgilendiriyor ki. çözüm bulamazsın. sen sonuca bak. hiç sorunlu biri ile uğraşma git yaşamına bak. böyle ömür geçmez.
Ama hep boyle oluyor surekli yetersiz geliyor gibiyim seks konusunda. Daha oncede ayni seyleri yasadim erkek arkadasimla. Neden ben kendim bosaltamiuorum bir erkegi cok üzülüyorum
arkadaşım erkek istese 2 dakikada boşalır. erkek cinselliğe hazır yaratılmıştır. kadın gibi ilgi sevişme falan gerekmez. yahu elle boşalan kadınla nasıl boşalmaz. kendnde suç arama.
Peki sorun bende mi yani begenmedi mi beni
Hala sen kendinde arıyorsun.
Arkadaşım, adam her kadında bunu yapıyor anlamıyor musun. Adamda sorun var. Bırak ayrıl uğraşma
Her kadinda yaptigindan nasil emin olabiliyosun?
arkadaşım sen ne dediğinin farkında değilmisin. şu cümleyi sen yazmışsın
"Sebebini sordum oda saatlerce oralda yapsan bosalmam dedi sadece seninle degil simdiye kdar kiminle birlikte olduysam mecbur elimi kullaniyorum dedi. "
adam kendi itiraf etmiş
Ama yalan soyluyorsa? Sirf beni kirmamak icinse? Ne desin ki hem yeterince iyi degilsin bosaltamiyorsun mu desin
yahu hala anlamak istemiyorsun. tamam ne istiyorsan öyle düşün. kendi kendine kahret
yahu sen türkçe anlamaz mısın arkadaş.
erkekler yaratılış gereği cinselliğe hazırdır. ve çok çabuk boşalabilir. yeni doğmuş erkek bebeğin bile pipisini oyna hemen sertleşir. halbuki bebek ne anlar cinsellikten. ama yaratılış sistemi bu.
kadın ise uzun bir sevişme süresi ister. ayrıca ilişkide de sevişilmezse kadın rahatlayamaz sadece gir çık olmaz.
ayrıca yahu el bir kadından daha mı cazibeli lütfen aklınızı başınıza alın. en kötü kadın yine elden iyidir.
kırmamak için diyorsun
yahu bir kadını sözler kırmaz. böyle abuk subuk hareket kırar. seni düşünse zaten elle boşalmaz. sana bu en büyük hakarettir.
sen olayları yorumlayamıyorsun
neyse daha fazla yazmayacağım. kendin bilirsin. sanki erkek kalmadı dünyada kendi kendine dert arıyorsun
adam ruh hastası be.
İçine boşalsın daha iyi
Sen erken bosalıyorsan
Yok
Oralı ıyı yapnam lazım
Cok sertlesiyor aninda tam bosalcak gibi oluyor hemen elini kullaniyor
kaç yaşındasınız ilkk deneyim mi
Hayir o 33
düzenli cinsel ilişkisi olmayan cok sık masturbayon yapanlar bu sorunu yasar. kendi dokunnası ve tepkisne uyum sağlamıstır.. sağlıklı bir erkek kadının dokunnası ve teması ile boşalır... yani bu adam biraz cinsel yönden eksik
Hm benimle alakasi olmadigini nasil anlarim? Yani yetersiz mi geliyorum acaba cok moralim bozuldu
Burdan yaz
senin yetip yetmedğini bilmek için nasıl seviştiniz bunu bilmek gerek. cıplak ten tene , vajinal seks oldumu. ne kadar sürdü
Vajinal seks olmadi ic camasirim vardi
peki onu boşlatmak için bir sey yaptın mı oral ya da elinle felan
Evet ve ic camasiri sirilsiklam olmustu
sen onun boşlatmak için bir sey yaptın mı sen ler yaptın
Oral
Tavsiye istermisin... önce uzun zun öpüşün öpüürken sen elinle onun pemisini ileri geri okşa elini penisden hiç bırakma sonra öpüşme bitince sirek orak yap hemen bolalır
Denedim ama surtunmek istiyor orda kalmasini isyemiyor
olabilir yaa fazla mast yapmaktan o
Alışkanlık olabilir
Nasil anlarim bunu? Kendisine dedim belli ki sen kendi tempona alismissin oda acaba oyle mi dedi
Verdiğinden fazlasını almaya çalışıyor olabilir.
Yani seks istiyor degil mi?
Öyle görünüyor 😊
onda problem var sen kendini suçlama
Nasil anlarim bunu?
bunu ancak başkasıyla olunca anlarsın , başkasının senden tay aldığını görürsün ama bu öküz bu şekilde tatmin oluyor
Seni kandiriyordur
Bilemeyiz
hikaye...
Nedir peki?
erkekler genelde çok sertleştiklerini geç boşaldıklarını anlatırlar. bir kadınla iken mast. yapmak zaten bir soru işareti
Napmam gerekiyor? Saatlercede yapsan olmaz dedi seks istiyor
geleceğini düşün o boşalacak diye sonradan korkulu rüyalar görme bence
Evet seks istemiyorum zaten
dengeli olacak her şey zamanında...
Sorun var
Alışkanlık işte
Saçmalık
Bende onun gibiyim