ilişki olmayacaksa bazı kız altını çıkartmak istemez bakireyse felan ama ben şahsen kız bakire olsa bile veya ilişki yaşamayacaksak bile kızı tamamen soyarım sevişirken klitorisini okşayarak uyararak orgazm olmasını sağlarım mutlaka, bunun içinde kız engel olmuyorsa mutlaka soyarım tamamen zevkle ;)
evet ayrıntılara çok önem veririm hem kendim için hem kız için, karşımdakini tanıyarak onun isteklerini hoşlandıklarını uygulamayı çok severim, onun zevk aldığını izlemek görmek bana ayrı bir haz verir.. tecrübeli sayılırım yani ilk 17 yaşında yaşadım o yaştan beri de hatunsuz kalmadım hiç, zaman zaman sadece sevişmeli birliktelik oldu bakire kızlarla zaman zaman ilişkili zevkli şeyler yaşadığımız hatunlar oldu, olmaya da devam ediyor, genelde bakire kızları daha çok seviyorum sadece sevişme oluyor ama sevişmenin içinde çok şeyler var sadece basitçe öpme okşama değil, ya da ilişki yaşarken de sadece içine sok git gel yap boşaldan ibaret değil ilişki, mesela sevişirken 10-15 dakika sonra yavaş yavaş penisi kızın içine sokarım tamamen ve öylece içinde bekletirim hareket ettirmeden ama sevişmeye devam ederim 15 dakika daha, içinde bekletmenin bile apayrı bir zevki var.. daha bir sürü şey ;)
en son bugün 17,30 gibi seviştim yarım saat kadar sürdü ve bu defa sadece göğüsleri ile yetinmek zorunda kaldım kızın belden aşağısına sıra gelmedi, tamm sevişmenin enn tatlı yerinde kızın annesi aradı gitmesi gerekti
benim evde, aynı şirkette staj yapıyor kız ama çıtı pıtı çıtır çook tatlı çok hoş bir kız ve bakire, yani bakire diyoruz hep ama bakire oluşu sadece önden yememiş öyle bakirelerden
hmm, güzelmiş, sadece sevişmemi yaşıyorsun yoksa ilişki de var mı? benim yarın akşam ve gece ilişkili sevişmeli olacak başka bir hatunla, 2 yıldır beraberiz bu kızla da. ben de 3 kız var aynı anda :D
yoo biliyorlar saklamam, kızlardan ikisi bakire ilişkimiz olmadığı için öteki hatun var söyledim açıkça, ;S bakire olan kızlardan birisi deseki ben herşeyimle senin olurum diğerlerini bırak bırakırım, bekaret bozma bir kızın ilki olmak nasıl bir his nasıl bir duygu merak ediyorum ve yaşamak isterim doğrusu
hmm evet ;) bugün senin sevdiğin gibi yaptım kızı tam soymadım sevişirken, kız da şaşırdı her zaman soyup soğana çevirirdim şimdi niye yapmadım bugün dedi :D
İkiside güzel. Her şekilde sevişilir. Çıplak yarı çıplak giyinik. Farketmez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence kıyafetli halden çıplaga doğru hepsi iç içe en güzeli Karşı tarafın elleri benim vucudumda benim ellerim onun vucudunda kiyafetleri soymak enfes guzel geliyo Hic denemedim ama bakalim :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
hatun kızın tamamen çıplak olmasını seviyorum ama sevişirken kendim soya soya çıplak kalmasını seviyorum, daha hoş oluyor ;)
Hmm demek öyle
evet aynen böyle, önce kıyafetlerle başlayıp yavaş yavaş gül gibi aça aça kızı soymayı seviyorum, ayrı bir zevk veriyor bana ;) sence hangisi güzel?
Yarı çıplak bence
Daha etkileyici böyle
ilişki olmayacaksa bazı kız altını çıkartmak istemez bakireyse felan ama ben şahsen kız bakire olsa bile veya ilişki yaşamayacaksak bile kızı tamamen soyarım sevişirken klitorisini okşayarak uyararak orgazm olmasını sağlarım mutlaka, bunun içinde kız engel olmuyorsa mutlaka soyarım tamamen zevkle ;)
ama ben kendim direkt tamamen soyunmam kendim yarı çıplak olmayı severim :)
Ayrıntıya önem veriyorsun baya da tecrubelisin sanırım
Bence de öyle olmalı
evet ayrıntılara çok önem veririm hem kendim için hem kız için, karşımdakini tanıyarak onun isteklerini hoşlandıklarını uygulamayı çok severim, onun zevk aldığını izlemek görmek bana ayrı bir haz verir.. tecrübeli sayılırım yani ilk 17 yaşında yaşadım o yaştan beri de hatunsuz kalmadım hiç, zaman zaman sadece sevişmeli birliktelik oldu bakire kızlarla zaman zaman ilişkili zevkli şeyler yaşadığımız hatunlar oldu, olmaya da devam ediyor, genelde bakire kızları daha çok seviyorum sadece sevişme oluyor ama sevişmenin içinde çok şeyler var sadece basitçe öpme okşama değil, ya da ilişki yaşarken de sadece içine sok git gel yap boşaldan ibaret değil ilişki, mesela sevişirken 10-15 dakika sonra yavaş yavaş penisi kızın içine sokarım tamamen ve öylece içinde bekletirim hareket ettirmeden ama sevişmeye devam ederim 15 dakika daha, içinde bekletmenin bile apayrı bir zevki var.. daha bir sürü şey ;)
genelde önceliği kıza bırakırım neler yaptığını hoşlandıklarını izlerim ona göre devam ettiririm bende ;)
Hmm güzel karşındakini önemsiyor olman
Değişik birine benziyorsun
en son bugün 17,30 gibi seviştim yarım saat kadar sürdü ve bu defa sadece göğüsleri ile yetinmek zorunda kaldım kızın belden aşağısına sıra gelmedi, tamm sevişmenin enn tatlı yerinde kızın annesi aradı gitmesi gerekti
Nerede seviştiniz
benim evde, aynı şirkette staj yapıyor kız ama çıtı pıtı çıtır çook tatlı çok hoş bir kız ve bakire, yani bakire diyoruz hep ama bakire oluşu sadece önden yememiş öyle bakirelerden
Hmm aynı yerde çalışıyorsun yani
evet, coğrafi avantajımız var :D 6 aydır beraberiz ;) sen de durumlar nasıl en son ne zaman şeeyettiniz şeyettiyseniz yani ;)
Dün gece
hmm, güzelmiş, sadece sevişmemi yaşıyorsun yoksa ilişki de var mı? benim yarın akşam ve gece ilişkili sevişmeli olacak başka bir hatunla, 2 yıldır beraberiz bu kızla da. ben de 3 kız var aynı anda :D
Sevişme
E yuh yani nasıl oluyor öyle birbirlerinden haberleri yoktur tabii
yoo biliyorlar saklamam, kızlardan ikisi bakire ilişkimiz olmadığı için öteki hatun var söyledim açıkça, ;S bakire olan kızlardan birisi deseki ben herşeyimle senin olurum diğerlerini bırak bırakırım, bekaret bozma bir kızın ilki olmak nasıl bir his nasıl bir duygu merak ediyorum ve yaşamak isterim doğrusu
Hmm ilginç bir durum nerde yaşıyorsun?
İstanbul
Avukat falan mısın
hayır, yazılım firması bizimkisi ;)
hmm.. ben hukuk öğrencisi idim bir ara da bizim ofiste stajda çok oluyrdu böyle
hmm evet ;) bugün senin sevdiğin gibi yaptım kızı tam soymadım sevişirken, kız da şaşırdı her zaman soyup soğana çevirirdim şimdi niye yapmadım bugün dedi :D
Hmm daha da ayrıntı vermek ister misin
sevişme detayları mı neler yaptım nasıl yaptım?
Evet
anlatmasına anlatırım buradan açık açık ama hesabı kapatırlar valla :D
Buradan anlatma zaten
nasıl anlatiim neredenn mesajla mı :)
Evet sen kendini belli et ben seni bulurum
yakacan beni :D :D
hadi bul artık da gizleneyim :)
Mesaj kutuna bakmıyorsun galiba
yeni baktım gelen mesaj gözükmüyor sadece KS mesajları gelmiş yeni, bir kez daha yazıver sana zahmet
İkiside güzel. Her şekilde sevişilir. Çıplak yarı çıplak giyinik. Farketmez.
Bence kıyafetli halden çıplaga doğru hepsi iç içe en güzeli
Karşı tarafın elleri benim vucudumda benim ellerim onun vucudunda kiyafetleri soymak enfes guzel geliyo
Hic denemedim ama bakalim :/
Bende bu o anki duruma göre değişir isteğe fantaziye göre şekillenir derim
Yarıçıplak daha çekici ☺️
of kesinlikle ya altında sadece külot/boxer kalacak ya da eşofman/tayt/südyen/tişört anam anam diyorum var ya acayip heycanlandırıyor
Daha yaşamadığım için ikisini de tercih ederim.
Giyinip yapmak tercihim direk sonuc
yarı çıplak sevişilir çıplak skişilir :D
O anki durum önemli 😀😀
Tamamen çıplak.
Komple çıplak
Çıplak
Yari çıplak
yarı çıplak
yarı çıplak
Bilmemm
Çıplak
duruma göre değişir