Erkek arkadaşım libidom yüksek merak etme dedi. libidom yüksek ne demek? cinsellikle ilgili bir konuda yoktu. öpüşmek dışında bir yakınlaşmamız olmadı benim daha fazlasına müsade etmeyeceğimi de biliyor. Neden söyledi sizce? libidom yüksek nedir?cinsel yaşam
Libidom yüksek ne demek, libidom çok yüksek anlamı nedir?
Çiftler arasında sevgi, eğlenmek, anlaşmak ne kadar önemli ise cinsel hayat da bir o kadar önemlidir. En başta ten uyumu diye bir şey var. Ve ten uyumu o kadar önemli ki, çiftler birbirine deliler gibi aşık olsa da cinsel yaşamda birbirlerinin isteklerini karşılayamıyorsa ilişkiler, aradaki aşka rağmen bitebiliyor. Sizin ilişkinizde de durum biraz cinsel hayata kaymaya başlamış. Bakalım libido neymiş, libidom yüksek ne demekmiş.
Libido Nedir?
cinsellik
Libido, Sigmund Freud tarafından ortaya atılan, insanın ana sorun kaynağı olarak görünen, bastırılmış duyguları insan benliğinde ateşleyen terimdir. Türk Dil Kurumu'na göre ise "İnsanın davranışlarının temelini oluşturan cinsel içgüdü." anlamındadır. Teknik terimlerin dışında halk dilinde ise cinsel istek, cinsel arzu olarak karşılık bulur.
Birbirine aşık bir çift arasındaki sevgi ve arzu libodoyu yükseltebilir. Kadın veya erkek, karşı tarafı arzulayabilir ve cinsel beraberlik yaşamak isteyebilir. Zaten bilim insanları da bunun gayet insani, doğal bir istek olduğunu ifade etmişler. Tabi her şeyin fazlasının zarar olduğunu ve hastalık olduğunu da ifade etmişler. Peki libidom yüksek nedir?
Libidom Yüksek Ne Demek?
cinsel yaşam
Eğer erkek veya kız size libidom yüksek, libidom yükseldi diyorsa senle beraber olmak istiyor, seni arzuluyor demektir. Senin durumda durup dururken libidom yüksek dediyse "Cinsel hayatımız aktif olmasını istiyorum, ben istekli biriyim" demek istemiş olabilir. "Sen de buna hazırlıklı ol, bana ayal uydurabilir misin" gibisinden yol yapıyor da olabilir. Senin cinsel hayattaki beklentilerini öğrenmek istiyor olabilir.
Libidom yüksek ne demek açıklamaya çalıştım. Umarım kafandaki soru işaretlerini giderebilmişimdir. Buradaki içerikte de Hardcore ne demek, anlamı nedir? açıklamaya çalıştım. Eğer libidosu yüksek biriyle berabersen buradaki ifadeyi de yakın zamanda duyacaksındır. Göz atmanı mutlaka öneririm. :)
durup dururken libidom yüksek merak etme mi dedi durup duruken libidom yüksek sen kısa kalırsın mı demek istedi yoksa bende bu libido olmasa çoktan bırakırdım mı demek istedi yoksa sadece şizofren mi bilemedim ben onu :ı
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sohbeti nasıl buna getirdi anlamadım espiri yapmak istediğini söyledi
bence sadece öyle bir espiri olarak geçmiştir ya da özledi belki seni öpmek istiyor da olabilir illaki senle cinsellik yaşamak istediği için söylememiştir fazla takılma
Seni tatmin edebilirim sekste istekliyimdir demek istemiş olabilir biraz hava basmak için demiş gibi geldi bana sonuçta birlikte olmadan bilemessin ya da merak edip cinsel birliktelik isteyeceğini düşünmüştür
bir kere hal ve hareketlerinden anlaşılabilir lafı sürekli cinselliğe ne zaman birlikte olacağınıza getiriyorsa anlarsın zaten. bekaretine öenm veren bir kızsın kullandırtma kendini görüyoruz yani kimler seviyorum deyip bırakıp gitmiyor ki. erkek milletine güven olmaz sen eşeğini sağlam kazığa bağla her zaman.
ama böyle benim dememle olacak iş değil ki sen bu adaı seviyor musun? ben şimdi ihtimal üzerine bir şeyler söylesem doğru ya da yanlış emin değilim sen de bunları uygulamaya kalksan bunun sonucunda da olumsuz neticelere varıp adamdan ayrılmaya kalksan ben çok üzülürüm.
söyleyeceklerimle buradakileri rahatsız etmek istemem açıkçası zira çok derin ve yerinde tespitlerim var bu konuda. eh biraz da yöntemlerimin çalınmasından da korkuyorum onun için herkes görmemeli :) sana çok yardımı dokunur ama bunları uyguladığın takdirde şıp diye anlarsın adamın niyetini.
En İyi Cevaplar