Dantelli, transparan, baby doll vs? Genellikle tercihiniz nasıl olur ve favori bir renginiz var mı?
Beyler peki siz partnerinizin nasıl giyinmesini isterdiniz?
Beyler peki siz partnerinizin nasıl giyinmesini isterdiniz?
yerine ve havalara gore değişir.. ama daha cok tanga giyerim, sudyen olarakda rahat ve dolgun gostereni secerim, sutyen giymediğim zaman coktur ama.. atlet uzerine tişort, bu araalr heleki hiç bişey giymiorum ne altıma ne uzerime , şort ve incecki bi ip askılı cunku cok sıcak , ee evde de olunca.. gerek yok :)
gözüme estetik gelenlerin hepsi. etik sebeplerle ipek (ve haliyle gerçek saten) kullanmam bu nedenle listem dışındadır. fakat onun haricinde dantel, penye, transparan... gözüme estetik gelen ve bende komik durmayacağını düşündüğüm her tür ve her renk iç çamaşırına sahibim.
Temiz olan her iç çamasırı benim ilgimi çeker :) özellikle hoşlandıgım bir model yok. Üstünde şık durması yeterli...
iç çamaşırı benim için çok ta önemli değil zaten yanımdayken üzerinde fazla durmuyo:)
Cevap
0Cevap
hep ama hep istisnasız dantelli giyerim...danteli olmayan iç çamaşırım yok..
krem kırmızı ve siyah tonları severim şeker pembesi de bu aralar seviyorum iç çamaşırda
siyah favori rengimdir. hepsinden giyerim. muhtamelen en fazla para harcadığım şeylerden biri de iç giyimdir herhalde.
istisnasız siyah ve dantelli
siyah ve dantelli ;)
övünmek gibi olmasın ama ben bile gözlerimi kendimden alamıyorum ;) aynen kahrolsun kırmızı =)
evet ama bende çok şanslıyım ona sahip olduğum için
beyaz pamuklu en sağlıklısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar