bence en heycanlı ve zevklisi olurdu
ya çok hırçın geçmeli yada
şömine basında 2 kadeh sessiz ve sakın
ya çok hırçın geçmeli yada
şömine basında 2 kadeh sessiz ve sakın
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak şimdi bu kış aylarında bşir oda da sobayı yakıcaksın elektirik gidecek mumu yakacaksın sonra soğuk diyip yatağı serip erkenden uyuyacaksın işte bu biraz böyle bişe dediğin ama bunu köydeki teyze nineler kışın herzaman bu romantik akşamı yakalıyorlar ha ha sende orasya git bence erkek yanaşmazsa bile bu ortama otomotişk olarak hazır :)
amin :=)
sevgilimle ayda bir kere bazende iki kere bu şekilde içer sevişiriz. hatta bi kere bir biri ardına defalarca ilişkiye girdik bu ara aşırı alkol aldığımız için seks yapmaktan yorgun düşüp sızmışız ertesi gün öğleden sonra saat 2 gibi uyanmıştık uyandığımızda yatağın her tarafına meni damlamıştı
bende ayrılırken zorlandığımızı hatta canımın yandığına uyandığımı hatırlıyorum :) kuruyup kalması çok kötü :)
attın tutturamadın
bencede alkollü seks, heyecan vericidir. alkol tabuları yıkar, engelleri kaldırır vesselam ;)
cevabı kendin vermişssin işte bazen romantik ufak ufak dokunuşlarla tadını cıkara cıkara bazende sert hırcın ufak can yakarak :)
canını yakarsan kacmasın cıvırlar :))))))))
cıkss kaçmaz can yakıcaz dediysek gögüs uclarına elektrik vermicez ya yada iskenceyle sıkmayacağız ya :) herseyin bir yolu yordamı var elbet
:))))))))))))))
Yumuşak bir uzun ön sevişme ile başlayıp sonrasında adrenalin arttıkça finali sert ve coşkulu yapmak en ideali.
Cevap
19Cevap
o an ne gerektiyorsa onu :)
öyle böyle azmamışsındır o zaman horcın bir şekilde seks çok iyi gelir :)
ama güzel ve romantik bir akşam üstü mutlu olmak ve anın tadını çıkarmak için sessiz sakin iki bedenin birleşmesi gerekir :)
herşey yerli yerinde ve zamanında güzel olur :D
sex dediğin heyecan verici olmalı bence! Romantik bir sex yerine daha hırçın dha hareketli bir sex tercihimdir...
kı o nasıl resim :))
berbat bir duygu her yerim mosmor oluyooo iğrenç bir duyguu
aaaa oyle güreşir gibi demedik herif kendine gel karşında insan var insan de ona
hımm
dövüyomu seni
hayır tabikii
hmm
:) BDSM Filanmı Yapıyorsunda Mosmor oluyor
o neee
Bu mesajı hastaneden tek elle yazıyorum...öyle düşün
mast mı yapıyon
Şömine Baışnda daha ateşli ve sert bir ilişkiyi denemelisin sessiz ve yavaş bir ilişki tarzım değil sadece partnerimi kızdırmak daha fazla azdırmak için yavaş yavaş davranırm o da arada
hardcore sex candır can. posasını çıkarırım valla! son kız arkadaşıma 10 kilo verdirdim. hiçbir diyet beni böyle zayıflatamamıştı dedi. çok duasını aldım :))
wuuuuuv
şömine başında henüz deneyemedim ama, hoş bir ortamda şehverli bir sekse kimse hayır diyemez bence ;)
Bencede vahşi seks harikadır bi aslanın üstüme atlaması gbi güzel bşe yok;-)
hayvanat bahçesinde mi yoksa afrikanın çöllerinde mi sevişiyosun :) ne aslanı, ne atlaması :))))
ben de avımın üstüne atlayıp parçalamaya bayılıyorum. önce elbiselerini, sonra iç çamaşırlarını ve en sonunda da onu ;)
aman benden fenaaa ları da var mış :))))))
ben saten normal sexden hıç bırşey anlamıyorum enguzelı hırçın olanı saten ben iri yapıyım ancak kesıyor benı
Bence sex romantik başlayıp sonra çılgın ve hırçın olmalı. :D
kesinlikle katılıyorum sana:)
daha hızlı ve daha öfkeli ...
Acı çekerken zevk almaktır :))))))
Senin ateşin çıkmış :DDDD
anlatılmaz yaşanır anca
zaman zaman çok zevkli...
hırçın olmalı fakat konuşmadan
selam çok hırçın olmalı
aynen bende katılıyorum sana
ortası sıkıcı zaten
senin tercihin nedir