Cinsel Yaşam Kız arkadaşınızın klitorisi büyük olsa sorun eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevgilinizin klitorisi iri olsa sever misiniz yoksa önemli değil mi yoksa kötü mü sizin için önemli mi mesela bu fotoğraflardaki gibi olsaydı? Kız arkadaşınızın klitorisi büyük olsa sorun eder misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
escapeshock Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 65% +1 yıl o ne öyle ya kıllardan kalp mi yapmışlar :) biçimi nasıl olursa olsun o an pek bir önemli kalmaz, temiz olması yeterlidir. 0 0 Yorumla
shango Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Erkekler bunları dert etmez rahat ol. Aksine daha çok severler ;) 1 0 Yorumla
Ezmuro Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 45% +1 yıl hiç önemli değil ben onun klitorisi için sevgilisi olmadım. yoksa senin öyle bir derdin mi var? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne versen yer bunlar sorun etme 3 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun olacağını sanmıyorum yani Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sorun olur direk terk 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Önemli mi 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. sorun olmaz yalarım 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı. sorun etmem 0 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı. ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
o ne öyle ya kıllardan kalp mi yapmışlar :) biçimi nasıl olursa olsun o an pek bir önemli kalmaz, temiz olması yeterlidir.
Erkekler bunları dert etmez rahat ol. Aksine daha çok severler ;)
hiç önemli değil ben onun klitorisi için sevgilisi olmadım. yoksa senin öyle bir derdin mi var?
tam tersine mutlu olurum
Ne versen yer bunlar sorun etme
Sorun olacağını sanmıyorum yani
etmem neden edeyim
bebeğim olsun büyük küçük alayı gider :D
Hiç önemli değil temiz olsun
Sorun olur direk terk
Saçmalama daha zevk verir öpmesi vs
gercekte göreyim bakim
Bunlar çocukça şeyler inanın çocukça:(((
önemli olan onun sıcacık ve yumuşak içi
Kötü değil