Pegging nedir derseniz; bir kadının strap-on denilen, bele bağlanan yapay bir penis takarak partnerine anal seks uygulamasıdır. Sorum hem beylere hem bayanlara. Bunu teklif eden partnerinizden soğur musunuz yoksa bir şans verir misiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben olaylara hep su acidan bakiyorum eger birileri cesaret edip bir ise kalkisiyorsa yapilma ihtimali vardir fakat kisinin karakteri buna müsade etmiyebilir.
Eger kadin erkegini Prostat masaji ile uyarmayi basarabilirse bunuda kolaylikla kabul ettirecektir erkegine Kadinlarda ise durum belkide erkeklere nazaran daha kolay olabilir ama kadinin bu tarz fantezilere acik olmasi gerekli cogu Kadin (Türk) buna ilk etapda sicak bakmiyorlar kabullendirmeside kolay olmuyor ama Avrupali kadinlar bu tarz oyuncalara erkenl yasrladan itibaren aliskin olduklari icin sorun olmuyor.
partnerimden böyle bir teklif gelse kibarca ret ederim. partnerimden soğumak gibi bir şey söz konusu olmaz sonuçta özgür bireyleriz ama oda belli çerçeveler içerisinde.
Her zevki sınırsızca yaşamalıyız. Çoğu erkek ne kalçasına dokunulmasına izin veriyor, hemen gay miyim triplerine giriyor. Eşcinsellikle hiç alakası yok, prostat masajı erkeği nasıl zevkten delirtiyorsa kayganlaştırıcı ve ufak parmak alıştırmalarının ardından straponla yaşayacağı anal seks deneyimi fazlasıyla zevkli olacaktır. Partnerimin bu teklifi beni aşırı tahrik eder, daha da bağlanırım.
İstersen ilk deneyecem aşk sevgi istiyorum pegging olur
Ben isterim isterse de yaparım
ben isterim
Bende isterim
İsterim ilk defa yapacam
Cevap
62Cevap
Ben denedim deneyim olduğunda asla olumsuz yanını görmedim soğuma hakaret vs olmadı ama biz bunu konuşarak ve ön sevişme esnasında bazı şeyleri keşif ederek karar verip denedik olumusuz yanıda olmadı arada yaşadığım şeydir ama her kadın da buna normal gözle bakmayıp hakaret soğuma ve incitip aşağılama durumuna geçiyor şahsen tekrardan yaşabileceğim partnerim olsa seve seve isterim ama buda 5 parmağı geçmiyor eğer deneyecek partner varsa ve sonunda hakaret aşağılama soğuma vs olumsuz şey yapmayacaksan tadını çıkartarak yaşayın gayet renk ve güzellik katıyor 😊
Kesinlikle kabul etmezdim , soğumazdım, uzaklaşmazdım ama denemesine izin vermezdim, her türlü fantaziye açık bir yapım var, ama strapon, grup ve swinger a gelebilecek bir yapım yok maalesef, zaten swinger veya grup tarzı bir ilişkiyle de gelirsede benim kadınım olmasın o saatten sonra.
Vaktiyle padişahın biri genç oğlan sevgilisiyle eğlenirmiş. "Bre" demiş padişah, "hep ben seni yaptım, bu sefer de sen beni yap". Oğlan "Aman padişahım, nasıl olur". "Olur olur" demiş padişah. Oğlan utana sıkıla çıkmış padişahın üstüne, yapmaya başlamış. İşini bitirince kalkmış. Kalkmasıyla padişah buna sert bir tokat atmış. "Aman padişahım, kıyma bana", Padişah bunu ensesinden tutup "Bre münafık, bu kadar güzeldi de niye şimdiye kadar söylemedin" demiş.
Ben de teklif ettim çok istiyorum stres yaparken stress atmak istiyorum ben erkeklerin poposunu çok beğeniyorum
😀😀😀
sm gelir misin
Hanımefendi Gerçekten böyle bir şey denemek istermiydiniz
@gulsum98
Böyle bir şeyi kabul etmem ama soğumam da. İnsanların cinsel fantezileri, istekleri farklılık gösterebilir. Sanırım böyle bir isteği pasif kişiler kabul edebilir anca.
Bunu teklif eden partner gözümden düşer ve kutuplar kadar soğuk olurum
kendimi şey ettirmek gibi bir düşüncem yok yani ileride partnerim olucak kişi kusuruma bakmasın :D
inşallah böyle fantezilerin yoktur :) erkek adama böyle şeyler teklif edilir mi? karım olsa boşarım valla
Sonuçta bir nevi prostat masajı olacak. Dünyada eşcinsel olmayan ama prostat masajı yaptıran milyonlarca erkek var. Düşünülebilir.
Her insan anne rahmine düştüğünde dişidir, erkekler evrilip erkeğe dönüşür bu yüzden birtakım kalıtsal şeyler var da, onlar da öyle kalsın. Madem erkek olduk erkek ölelim değil mi :)
bende pegging e karşı eğilimim var aslında biseksüel bir erkeğim bunuda düzgün şekilde yaşıyorum fakat pegging yapan birine denk gelmedim teklif edilse gülümser ve hadi deniyelim beni şaşırt diyebilirdim
Soruyu iyiki gizliye kapatmışssın lakin nerdeyse kimse olumlu cevap vermemiş ben düşünmedim böyle bişiy fakat herşey kadına bağlı onun elinde diyorum erkekler kadınları nasıl üzmemek kırmamak için mücadele veriyorsa kadın için de erkekler vermeli
strapon ile değilde, geçen partnerim bana oral yaparken parmağı ile beni taciz etti, kızmadım ama ''ne yapıyosun bakıyım'' dedim, oda bana ''sen bana yapıyorsun ya'' hissettiklerimi hissetmeni istiyorum dedi.
hassas olduğum bir konu. sadece istiyorsa sorun yok imkanı olmadığını anlatırım. yok laftan anlamıyor ve takıntı yapmışsa buz gibi soğurum, yolu açık olsun...
Pat diye sorma bunu
LGBT, BDSM, çeşitli seks oyuncakları vs hakkında ne düşünüyor mesela bu konuda ağzını ara
Sonra da bunu deneyelim mi demek yerine böyle bir şey denemeyi isterdim nasıl bir his olurdu acaba filan de zaten düşüncesi belli olur
dilleyebilir, parmaklayabilir de, ama strapon ince çizgimizdir, olmaz :D
Eğer bunu söyleyen kişi pegging'i tercih etmiyorken , erkeğe vibratör , anal tıkaç kullanılmasını uygun buluyorsa ya da erkeğin kalçasına parmak sokmayı uygun buluyorsa veya erkeğin kalçasını avuçlatıyorsa ya da elloyorsa bunu demesini saçma bulurum , o zaman erkekte cinsel ilişkide sadece penisinden zevk almalı.
Bu bayağı marjinal bir sorul olmuş partnerimi öyle görmek çok iç gıcıklayıcı olurdu:) , bu arada ayakların kaç numara?
bir kerede sen cevap ver artık
Bunu bilmenin size yararı nedir acaba🙄
Senin soruların gibi merak olabilirmi acaba?
Peki 38
teşekkür ederim kraliçem , nmesaj atarmısın?
Keşke kölen olsam
böyle bir hatun varsa hemen evlenirim Türkiye'de bulmak zor..
Karşı teklif olarak kadın arkadaşını çağırıp onda denemesini, benim de kenara geçip izleyeceğimi söylerim..
Kabul etmem. Ayrıca daha sert olmam gerektiğini düşünürüm. Ruhuna kadar giremiyorum ki bunları düşünüyor 😁
Haddini bil, kadınsın sen böyle işler senin üstüne vazife değil..
Straponu da takarım çift çalışırım o zaman ne demek pegging bir i*ne olmadığımız kalmıştı değil mi
FTDGYHUSJIDFHDJK
Eğer bunu söyleyen kişi pegging'i tercih etmiyorken , erkeğe vibratör , anal tıkaç kullanılmasını uygun buluyorsa ya da erkeğin kalçasına parmak sokmayı uygun buluyorsa veya erkeğin kalçasını avuçlatıyorsa ya da elloyorsa bunu demesini saçma bulurum , o zaman erkekte cinsel ilişkide sadece penisinden zevk almalı.
Bu tip bir tercihim yok, birlikte olduğum kadın bunu bilir.
Denenebilir, bazı şeylere ön yargı ile yaklaşmak iyi bir düşünce açısı değil aslında cogu kimse kendini tanımıyor sadece bilinmezlik adı altında yanlış düşünmeyi sağlıyor.
istemem istersede soğurum one öyle
@BuseDesuu profil resmine göre sen straponla bırak parmakla bile bişey yapamazsın :)
Hanımefendi Gerçekten böyle bir şey denemek istermiydiniz
@BuseDesuu
Ben isterim hatta sınırsız da olabilir ancak yapacak kadın yok
Ben çok isterim , bence gayet tahrik edici , hiç bir deneyimim olmadı ama onu da soyliyim
Sekste "yapmam" dediğim tek fantazidir bu..
İlişkinin bitmesine bile neden olsa, asla..
Gayet mutlu olurum çünkü sevdiğim birley arada bunu severek yapıyorum 😊
Ok derim. Cinseĺikte amac zevk almak... ve bazi seyler o dort duvar arasindaysa neden yasanmasin
Kabul etmem ama straponla ben ona farklı birşeyler sunabilirim. 😀
yapmak istemezdim sanırım. hiçbir erkek de kolay kolay istemez.
Çok fazla enteresan bir durum. Hayır onaylamıyorum :D
Hayatta soğumam, daha çok bağlanırım. Kesin denerdim.
Bunu teklif edecek kadın partner bulsam asla hayır demem 😁🤭
kışkırtmak için bu soruları
ve resimleri paylaşıyorum yoksa bir azizim:D
Izin vermem asla ne o oyle erkek erkekligini bilecek kadin kadinligini bence
pegging seviyorum. partnerim teklif etmese ben teklif ederim :)
Harika bir kadınsın, kadına da denemek istiyor musun?
Sende bizi skmye bahane arıyon valla :/
Empati yapmanız için ama. Altında kötü niyet yok :)
Empati yapıyom ki ben. Her ay bir hafta sinirli ve mantıksız takılıp herkesten anlayış bekliyom mesela :)
😂😂 güzeldi
Teşekkürler :)
Değişik
Siz Böyle bir şey denemek ister miydiniz
@hot_chocolate
Böyle bir şey Denemek ister miydin
@hot_chocolate
Koşarak uzaklaşırım :D
yorum yok xD kapak resmine bak anlarsın
Çok büyük olmamak kaydıyla hayır demem 😂
Strapon takıp bir kadını veya erkeği becerdin mi?
hayır henüz değil
Öyle partner düşman g. tüne 😂
Cok sicak yaklasmam acikcasi
Soğurum. Asla ve asla teklif edemez.
İsterim kesinlikle şans veririm neden olmasın 🙂
Ben şahsen kabul etmezdim efendim
Yemin ediyorum onla döverim onu😂😂
Ben istemem kalsın 😂😂
Bende denemek isterim
Nerdeee o teklifi yapıcak kadın :D
Bana mı deniycen 😱😀
Asla olmaz.