Jet Sosyete isimli dizide ‘Melike’ karakterine hayat veren oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisinin müstehcen fotoğrafları ve videoları sosyal medyaya sızdırıldı. Paylaşılan fotoğraflarda Bekiroğlu ve sevgilisinin bir çok çıplak görüntüsü bulunduğu iddia edildi. HESABI MI HACKLENDİ?
İddiaya göre, yatak odasında, tuvalette çekilmiş görüntüler ile bir çok çıplak fotoğraf ve videoların da bulunduğu konuşuluyor. Çıkan bu iddiaların ardından Aslı Bekiroğlu’nun nasıl bir açıklamaya yapacağı ise merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun iPhone’da kullanılan iCloud hesabının hacklendiği de konuşulan diğer iddialar arasında yer alıyor.
SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI
Aslı Bekiroğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada fotoğrafları paylaşanlar ve buna imkan sağlayanlar hakkında dava açacağını söyledi ve kötü niyetli kişilere prim verilmemesini istedi.
Aslı Bekiroğlu’nun çıplak fotoğrafları internete sızdırıldı? Sizce bu bir reklam mı yoksa gerçek mi?
Ben gördüm fotoğraflarını. Biri sızdırmış çok belli çünkü aşırı çirkin çıktığı fotoğraflar da vardı. Yazık olmuş kadına, çoğu kişinin galerisinde vardır kendi özel fotografları. Ve bir de bunun tüm ülkenin görmesi ne kadar korkunç olurdu düşünsene? Kim bilir ne kadar ağlamıştır kız
Reklam olduğunu sanmıyorum, Aslı Bekiroğlu'nun öyle bir çizgisi yoktu. Nasıl becerdilerse iCloud'a sızmışlar işte, sağda solda güvenli işletim sistemi diye bağıran Apple'a laf gelmedi hiç ama...
Çok affınıza sığınıyorum ama defolsun gitsin bir zahmet. Hayat senin hayatın. Kimse karışamaz tamam, ama sen niye uygunsuz fotoğraflarını delil olarak tutuyorsun? Psikolojik sorunları var böyle insanların. Birde umrunda gibi paylaşımlar yapmasın şimdi. Devamlı ünlü isimlerin iCloud hesapları hackleniyor.Önemsiyor olsa tutmazdı telefonunda. Şimdi rahatsız oluyorum ayaklarına yatmasın. Bu yaptığı resmen, bir evin kapısını, penceresini sonuna kadar açık bırakıp içeri giren hırsızı suçlamak gibi bir şey.
Hollywood ünlüsü ya da -spesifik bir örnek vermek adına- Kardashian ailesinin bir mensubu olsa reklam diyelim de, böyle bir olayın Türkiye şartlarında ne gibi bir getirisi olabilir? Böyle bir şeyi yayma cüretini kendinde bulan haysiyetsizlere nasıl dur denir, siber zorbalık nedir bunun üzerine düşünelim.
Nasıl cesaret ediyorlar yasadışı bir suç bu ceza almayı goze alabilcek kadar gözünü nasıl karartabiliyorlar kisi dokunulmazlik beden özgürlüğü var bu kadar cani olmalarina aklim almıyor sanane atmissa ne geçti eline primden başka hiçbirşey değil
En İyi Cevaplar