Vine adlı sosyal medya platformunda çektiği videolarla adını duyuran ve sonrasında Jet Sosyete ve Benim Tatlı Yalanım gibi dizilerde rol alan oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun özel görüntüleri ifşa oldu. Twitter'da gündem olan Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan ile tuvalette yarı çıplak çekilen fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.Bir süredir Can Koçkan ile aşk yaşayan oyuncu Aslı Bekiroğlu Twitter'da gündem oldu. Bekiroğlu'nun sevgilisi ile klozette yarı çıplak otururken çekilen bir görüntüsü sosyal medyada yayıldı. Güzel oyuncu konu hakkında herhangi gibi bir açıklama yapmadı.
Ünlüler gerçekten ifşalaniyor mu yoksa gündeme gelmek için uyguladıkları bir taktik mi?
Oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun fotoğrafları ifşa oldu! Ünlüler gerçekten ifşalanıyor mu yoksa gündeme gelmek için mi yapıyorlar?
Her kim bu özel fotoğrafları sızdırdiysa inşallah tez vakitte acısı çıkar Allah bu pisliği yapanı bu kızı rezil etmeye çalışanı bu dünyadan tez vakitte alsın. umarım böyle insanlar depremde, yangında, ya da bir virüsten ölür. inşallah bu bedduayı gerçekten kalbimle ediyorum. o kadar üzüldüm ki o kadar sinirlendim ki sanki benim acım gibi. ya beyler bayanlar düşmez kalkmaz bir Allah var pis yorum yapan link isteyenler düşmez kalkmaz bir Allah. yarın bir gün sizin karınızın kocanızın ya da kızınızın çıkar lütfen şu internet aleminde kapatalım bu konuyu bilsek bile susalım bizi ilgilendirmez yazık günah ya bu kız kendini intihar ederse o zaman da kalkıp çok iyi kızdı ışıklar içinde uyu dersiniz yani şu awk hayatta son sözü biri öldükten sonra mı söyleyeceğiz
Kimsenin özeli kimseyi alâkadar etmiyor bir insan ünlü diye sürekli ifşalanma korkusuyla mı yaşamak zorunda herkes fellik fellik link arıyor niye insanların mahremiyeti sizi bu kadar ilgilendiriyor hadi kendin baktın niye yayma gereği duyuyorsun bütün haber siteleri Instagram hatta şu an yorum attığım soru bile bunu yayıyor niye yani Instagramda görmesem haberim yoktu benim çoğu insanın da öyledir büyük ihtimalle şu an burda görüp bakacak olan da bir sürü insan var o kızı tanımıyorum kendisi öne çıkmak için mi yaptı bilmem ama her yere yayan insanlar kendisini öne çıkarmak için yapıyor ve bu iğrenç bir şey başkasının hayatı üzerinden prim yapmayı bırakın artık
Kermcan durmazı da unuttuk çok kişiyi unuttuk yani aslında ünlü olması biraz daha gündeme oturmasını saglıyor yani bunu da unuturuz yarın herşeyi unuttuğumuz gibi bu aslıyı bilemeyiz bir çıkarı yoktur aslının bence yazık olmuş ama örnekte verdigim kerimcan için öyle düşünmedim o bilerek yaptı çünkü bunların bir yabancı kültürü özentiliği oluyor bir de şımarıklıkları ondan bahsetmemize gerek yok bunu onlara sağlayan da bizleriz biz seçiyoruz bunları yani diyeceğim o ki suçlu aramamak lazım olan olmuş unutulur gider bunlar ünlü olduklarından gündeme böyle bomba gibi düşüyorlar yoksa bu tür fotoların daha da beterleri her 10 kişinin 5inde mevcuttur eminim buna tek fark ünlü olmaman canım aslı cok geçmiş olsun umarım çok cabuk atlatırsın 🙏🏻
Gündeme gelmek için olsa muhtemelen iyi fotoğrafların seçerdi bu kadar iğrenç vücut resimlerini değil. Ama bence icloud hacklenmesi gibi bir şey değil muhtemelen sevgilisinden ayrıldı diye biliyorum o şahıs ifşalamıştır bu resimleri.
Sonuçta bu olayın sonunda kadın prim yapmasada adam oldukça iyi prim yapar hem ifşa edildi gibi algı yaratılmış oldu kimsede bu şahısın yapacağını düşünmez inkar etse kim ne bilir.
Bu gündeme gelmek için yapılacak bir hareket değil. Eğer vücudunu ifşa edecek cesareti varsa gündeme ifşa ile gelmez giyimiyle gelirdi.
Mesela çok mini giyinir, dar giyinir, bilerekten kameralar önünde anlamsız hareketler sergiler ve fazlası.. Gündeme gelmek için bunlar yeterli. Kısacası ifşa bir taktik değildir.
Aslı kesinlikle ifşalanmış. Kimse o pozlarla gündeme gelmek istemez. Gerçekten leş görüntüler var. Başta inanmamıştım ama sonra dövmelerinden emin oldum.
Kadının sevgilisiyle yaşadığı anların resimlerine erişebilmek için kırk takla atan insanların özel hayatlarına baksak günde en az 3 kez mastürbasyon yapan, erken boşalma sorunları yaşayan ve arkadaş ortamında yatağa attığı kızların "hayali" sayısıyla övünen karakterler görürüz... Dünyanın hiçbir yerinde bu ülkede olduğu kadar boş, gereksiz insan görülmez
Bir surü fotisi ifşa olmus. artik vu kiza bakamiyorum midem cok bulandi. yabancilarin da ifsalari cikio ama onalrinki bu kadar igrenc olmuyo en azindan
Yari ciplak deniyo.. ben pek yari ciplak görmedim.. ayrica kendi kendini bence bu sekilde gündeme getirmek istemez.. tanimiyorum kendisini.. ama dizilerdede rol aliyorsa bu sekilde sanmiyorum gündem olmaya calissin
Sevgilisinden ayrılınca sevgilisi yapmıştır bunlarda da kafa yok insan neden böyle birşey yapar ki fotoğraf çeker Allah'ım yarabi. Sevgiliside sinirlenir iste. Telefonuna uzaktan poğramlarla el geçirir.
Bu isteyerek yapılan bir şey değil bence. Çünkü kimse istemez bu şekilde fotoğrafı çıksın diye. Bilerek olsaydı başka türlü poz olurdu. Kızın hesabı çalınmış belli ki. Kötü bir durum..
Kimse bu durumu yayan serefsizden bahsetmiyor ! Gundeme gelmek icin insan ozelini paylasir mi hic? Bir baskasinin telefonunuzu eline alip mesajlara ya da galeriye bakmasina hangimiz tahammul gosterir? Ayip bu yapilan.
İnsanlar insan olduklarını unutuyor, şan şöhret para için kendilerini satıyor hepsi bu
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya sizene a q herkesin böyle fotoları vardır telefonda. Benzer şekilde saçma sapan bir şeyler çekmiştir her şey. Bunlar tanınıyor diye patlamış işte. Millet nasıl namuslu a q yerinde yaa
Niye bu insanlar ünlü olur anlamam. İfşa olması kötü olmuş kadın olarak bu kadar abaza erkeklerin olduğu ülkede ama hala o fotoğrafın ve videoların sağlam kafayla çekileceğine inanmıyorum:):)
bu kesinlikle isteyerek gündeme gelmek için yapılan bir şey değil, ki ben kimsenin gündeme gelmek için böyle bir şey yaptığını henüz görmedim bir zahmette yapmasınlar yani.
Güzel oyuncu mu? Pis pis ahlaksız şeyler paylaşanların nesi güzel ya siz hasta mısınız Elle tutulur haberler gösterin bize mal mal şeyler karşımıza çıkartmayın
Fotoğrafları gördüm gerçekten iğrenç bir olay insanların özelini araştırmak hoş değil eleştiri yapanların bir çoğu her boku yiyor o yüzden kimse masum değil lütfen bir birimizi üzüp kırmayalım
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun fotoğrafları ifşa oldu! Ünlüler gerçekten ifşalanıyor mu yoksa gündeme gelmek için mi yapıyorlar?
En İyi Cevaplar