Mast yapmak istemiyorum evlenene kadarda iliski istemiyorum ama kendime engel olamiyorum her gece resmen yaniyorum. bir kere bile yetmiyor ust uste 2.3 defa rahatliyorum. napcam bilemedim.
Cevabın nedir?
+1 yılseninle evlenecek olan adam çok şanslı ama bir o kadar da yorucu geçecek olan ilk gece için ciddi bir hazırlık yapması gereken biri :) her ne olursa olsun sonuna kadar seninle olacağından seni bırakmayacağından asla şüphem yok. kim böylesine arzulu bir dişiyi yüz üstü bırakıp başkasına kaçmak ister ki? bir kızın sahip olacağı tüm vasıflar fazlasıyla taşıyorsun sen. sadece en uygun anı kendine en uygun adamı bekle. sonrası senin için hiç de zor olmaz zaten. ateşli geceler seni bekler :)
031 Yorumla
Soran+1 yılBenim tek korkum ya evlenecegim insan brnim gibi istekli degilse ozaman ne yapacagim ben..
- +1 yıl
çok mu istiyorsun gerçekten? her gün her gün yapsan bile bıkmaz mısın?
Soran+1 yılHergun masttan bikmayan insan sence canlisindan bikar mi
- +1 yıl
neden bu kadar isteklisin peki. yanlış anlama ama her kız böyle midir yoksa sende mi bir anormallik var. belkide bütün kızlarda geçerlidir bu durum ama herkes senin gibi söylemeye cesaret edemediği için biz anlayamıyoruz :)
Soran+1 yılHerkes boyle degil yani cogusu boyledegil.. ya etrafimdaki neredeyse hoc bir kiz mast yapmoyor.. bazen bu istekliligim yuzunden kiziyorum kendime bunun icin bile sevgili yapmiyorum kendime engel olamam diye.. 12 13 yasimdan beri resmen kendimle savasiyorum.
- +1 yıl
ben de son günlerde çok sık yapmaya başladım kendime hakim olamkta bende senin kadar zorlanıyorum ama anlattıklarına bakılırsa senin durum daha vahim gibi. peki sen hiç otobüste vs birilerine sürttürmeyi bundan zevk almayı denedin mi? genelde benim başıma geliyorda bu durum. kızlar acayip zevk alıyor olmalı denediklerine göre.
Soran+1 yılBeni kendinden daha vahim gorduysen allah kolaylik versin bana.. yik ya dediguni hic yapmadim inancim buna izin vermez istekli olduguma bakma birgun bir erkegi o sekilde disarda gorupte isteklenmedim hem benim gunahim olacak hem onun.. sadece mastla idare etmeye calisiyorum
- +1 yıl
ama ne olursa olsun istekli kızlar her zaman dikkatimi ilgimi çekmiştir ve ben şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki seninle birlikte olacak adama ilk gecede neler yaşatacaksın inan çok merak ediyorum. sabahlar olmaz o yataktan çıkılmaz bir kere o kesinde adam da mecal kalır mı bilemem :))
Soran+1 yılbir olsunda evlilik gerisini dusunmuyorum sabah aksam yeterli bile olmaz.. umarim adam tam eever bunlari yoksa yazik olur bana.
- +1 yıl
anlatıyorsun anlıyormuş gibi davranıyorum ama bazı kısımları gerçekten aklım almıyor. her insanın belli bir limiti olmalı ama sana bakınca doyumsuz bir kız görüyorum. yanlış anlama beni ama bir tane de sana yetmezmiş gibime geliyor.
Soran+1 yılBilmiyorum bunun sebebi benmiyim ama neftet ediyorum bile kendimden bu yizden..senin soyledigin sey hoc h9suma gotmedi bilesin eger ben erkek duskunu olsaydim bu istekle kim bilir kac ksiyle olmustum ben herseyimi sadece ama sadece kocamla yasamak istoyoru.. sadece kocamla olsun ne olacaksa.. buna ikinci kisi gerekmez biz birbirimize yeteriz diye dusunuyorum.
- +1 yıl
özür dilerim kırmak istemedim sadece hal ve hareketlerinize göre bir çıkarımda bulunmak istedim. yine iyi sabrediyorsunuz takdir ediyorum yanlış bir şey yapmamak için uğraşıyorsunuz. ama her an patlamaya hazır bir bomba gibisiniz umarım bir an önce sizi iyi edecek rahatlatacak olan kişiyi bulursunuz.
Soran+1 yılBende umuyorum.. tsk..
- +1 yıl
gizli olduğun için seni ekleyemiyorum ama seninle gerçekten arkadaş olmak istiyorum eğer istersen ekleyebilirsin beni.
Soran+1 yılNeden? Olupta ne olcak?
- +1 yıl
konuşurduk ara sıra. neden tersledin ki bu kadar?
Soran+1 yılBilmem belki baska seyler istersin
- +1 yıl
öyle biri olsaydım burada isterdim neden böyle kötü düşündün ki hakkımda yazdıklarımdan bunu mu çıkardın aşk olsun.
Soran+1 yılBadka bir hedap actim sana mesaj atayim diye ama xper puanim 2 olmadigi ıcın mesaj atamiyorum kusura bakam
- +1 yıl
başka hesap niye açtın kendi hesabın ne güne duruyor :)
Soran+1 yılOlmaz bu hesabim yaw :)
- +1 yıl
illa merakta bırakcaksın demi. peki tamam zorlamıcam :)
Soran+1 yılHaha tamam :)
- +1 yıl
gıcıksın ama gıcık gıcık :))
Soran+1 yılNe alaka ama xper puaninda tum suc :)
Soran+1 yılSen mesaj atabilirsin ama o hesaba :)
- +1 yıl
hangisine atıcam ismi ne :)
Soran+1 yılNedensss ismi bul bulabilecekmisin
- +1 yıl
buldum bile :)
Soran+1 yıltamam ozmn :) bende oraya geçm :)
- +1 yıl
üye profilini gizli ayarlamışsın sanırım onu gizliden çıkar birbirimizi karşılıklı takibe alalım böylelikle mesajlaşmamız mümkün olabilir :)
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı. Mast yaparak vücudunu tanıyorsun.. ancak ve lakin...
Mast ile aldığın hazı gerçek ilişkide bulamayabilirsin bu yüzden kendini frenlemelisin.
Yoksa mutsuz bir cinselliğin olabilir.
Ne yapman gerekiyor.. aklına geldiğinde "Ya şimdi kim duş alacakta saçı kurutacak" diye kendine bahaneler üret. :D
Bu işin şakası tabi ama bütün irade kendi nefsinde.Biz ne desek boş.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbanada oluyor bazen ne yalan söyliyim :D bende evlenmeyi bekliyorum aynen senin gibi ama benim aklımdan çıkarmam kolay oluyor çünkü çok yorgun oluyorum spor yapıyorum felan sende sporu denemelisin mesela
19 Yorumla
Soran+1 yılAllahim beni anliyan biri :)
gunduz aklimda olmuyor zaten oyle boyle insan farketmiyor ama gece oldumu o yataga girdimmi hersey ozaman basliyor film izlesem olmuyor kitap okusam olmuyor ne yapacagimi ben bile bilmiyorum o durumda..
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle başta kendime çok kızardım ama aslında robot degiliz insanız bizde ihtiyaçlarımız var oyüsden düşünmekten utanmıyorum ve nefsime hakim oluyorum sende benim gibi 18li yaşlardasın sanırım hormonlarımızın ençok çalıştıgı dönemdeyiz oyüsden böyle oluyordur geçecek illaki dogru kişiyle olması daha iyidir yani evlenince ozaman doya doya yaşarız herşeyi diye düşünüyorum bende :)
Soran+1 yılYok yawrum ya benim yasim 22 senin yaslarda degilim bak utandim simdi :)
ben ailemin yuzune bakmaktan bile utaniyorum.. sonra gunah diye cekiniyorum ama ne yapayim engel olamayinca olamiyorrum.. b8ran 9nce evlenseydimde kurtulsaydim sorf bu yuzden evliligi istiyorum ama mantigim dur lan ne evliligi bu yasta diyor.. kaldim arafta :)
Cevap sahibi+1 yılyok yok utanma millet neler neler yapıyor düşünüyorsun ama tutuyorsun kendini önemli olanda bu hani böyle ev kızıysan ve seni evlendirmeyi çok istiyorlarsa hoşuna giden biriyle evlen gitsin derim gençken evlilik daha iyidir hemde hayatınızı yaşarsınız :)
Soran+1 yılEv kiziyim istiyende var ama seksten once mantik lazim mantigima uyan olmayinca kaldik bu halde :) :) :)
Cevap sahibi+1 yılçıkar umarım karşına ya ne diyim sevgi olmazsa olmaz zaten bu işler
Soran+1 yılAynen.. herseyin hayirlisi herkes icin
Cevap sahibi+1 yılAmin :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
41Cevap
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. walla canım kendı ıcınde asman gerek. bızım yapabılcegımız bır sey yok maalesef.:D farklı onerıler sunmak ıstemıyorum cunku ben de yanıyom:D evleneydık ıyıdı dımı be arkadasım. boyle sıkıntılar olmazdı
02 Yorumla
Soran+1 yılbir bizi alan olsa evlenecezde kader olmadan olmuyor ki :)
+1 yılDevam edeceksin, vücudunun/hormonlarının istediği bir şeye karşı koymanın anlamı yok. İlerde cinsel ilişkin olmaya başladığında normale dönersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmuyorum birkez daha
şu an seni rahatlatan şey mast. yapmak iste bence yapmalısın. Bu kötü veya yanlış bir şey değil. Çünkü vücut gereksinimi.
016 Yorumla
Soran+1 yıl2 defa yaptim bu gece simdi yine yapmak istoyorum ama emgel.olacam..
Soran+1 yılBakalim artik
Soran+1 yılUmarim oyledir.. hayat insanin karsina neler cikariyor bilemeyiz..
Soran+1 yılAma arkadasimin biri bana dediki erkeklerin bazilari istekli degildirler gecede bir defa yapmakla yetiyorlarmis..
Soran+1 yılElvis nedir?
Soran+1 yılOyle erkek yok diyorsan rahatladim bak simdi :)
Soran+1 yılAllah herkese gönlüne gore versin :)
+1 yılhttps://inciswf.com/seninsevismensart.swf
yapacak başka birşey yok :)00 Yorumlane kadar yaparsan o kadar canın ister videolar izlediğin sürece bilinçaltına yerleşip beklemediğin anda seni bulacak ne yap ne izle sen kendini 2 3 gün kas forumda felan takıl unutursun zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılVideo izlemiyorum zaten.. yapmadigim zamanlarda oluyor en fazla 3 gun dayanabildim bu halime kiziyorum aslinda ama elden ne gelir
Soran+1 yılHahah espiriniyidi :)
+1 yılyanıyorsan söndürecen mecbur yoksa tutuşursun başka çaresi yok rahatlamak güzel şey bir bayan üst üste 5 6 kere orgazm olabilirmiş 2 3 sıkıntı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHep hayal kur insan bikiyor artik ama durda diyemiyor
- +1 yıl
Evet hayal işi öyle ama tam zevk alirkende insanın hosuna gidiyor surekli yapmak istiyor kurdugun hayale göre zevkde değişiyor tabi
al bide buradan yak... başkasıyla birlikte olmaktansa böyle yapmaya devam... bir tek sen bu durumda değilsin
00 Yorumla
+1 yılevlilik öncesi ilişkiye karşıysan mastürbasyon yapacaksın bundan normal birşey yok ki
01 Yorumla
Soran+1 yılMast yap uap bagimlilik oldu sanki
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmaya aynen devam et, hoşuna giden şeyleri öğren, vücudunu tanı, hiç bir sakıncası yok, ileride kocanı yönlendirmen gerektiğinde faydası var.
00 Yorumla
+1 yılfiziksel açıdan yor kendini gündüzleri en mantıklı çözüm bu
02 Yorumla
Soran+1 yılEtki etse bari..
- +1 yıl
Şap kullan o zaman :))
+1 yılYapmaya devam et bnce azginligin cokmu sonsunmu istiyosun
03 Yorumla- +1 yıl
Farkli yontemlerle daha cok rahatlayabilirsin anlatayim istersen
Soran+1 yılNe gibi.
- +1 yıl
Masf teknikleri
Yapmaya devam et de hani 2-3 kere cok abartı olmuş biraz
00 Yorumlaüst üste...vay be..olma boşver bu yaşların birdaha gelmez :)
00 Yorumlasakıncası yok yap tabi rahatla oda ihtiyaç fazlasına kaçma ama sağlığına zararları var
00 Yorumla
+1 yılruhunu dinle ve yap...engel koyarsan katlanıp doner...
00 Yorumla
+1 yılaklını başka şeylerle meşgul et.hep seks mast düşünürsen illa ki yanarsın.bide çok cinsellik soruları ve sitelerine girme
00 Yorumlaİstemiyosan değil 2-3 defa 10 defada olsa rahatlayana kadar yapacaksın.
Bunda bı sorun yok.
:)00 Yorumlabir bayandan böyle açık yüreklilikle yapılmış bir itiraf.
"resmen yanıyorum" demişsin. Ya biz :D05 Yorumla
Soran+1 yılSize resmen aciyorum ya valla ne zor anlatamam
Soran+1 yılHep suc kizlarin ya..
Soran+1 yılAnladim oyle olsun :)
sanal seks yap ya da yapalım en azından rahatlarsın braz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapcak bişey yok ya ilişkiye gircen ya da mast yapcan tek çare bu yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende öyleyim sanal seks deneyebiliriz istersen yanındaymıs gibi hissedersin p*rno izlemekten daha keyifli
00 Yorumla
+1 yıliçinden geleni yap herzaman boşver
10 Yorumla
+1 yılÇocuk hikayeleri gibi sanki.
00 YorumlaYapacak bişey yok katlanıcaksın buna
00 Yorumlarahatlarken ne düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olman normal aslında.
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlamazsın mümkün mü :)
02 Yorumla
Soran+1 yılMumkun olan ne?
- +1 yıl
engel olamazsın ;) dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin evden itfaiyeye paralel hat çekmek lazım.
00 Yorumlasenin gibi istekli kızlar gerçekten süper ya
00 YorumlaYani yapılcak pek fazla şey yok..
00 Yorumlarahatlat kendini ne olacakki
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne durumdasın arkadaş masta devam mı :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsürekli mi böyle isteklisin merak ettim?
Cevap sahibi+1 yılGelişme var mı kardeş
bu ne ateş kızım.senle olanın vay haline
02 Yorumla
Soran+1 yılbir evleneyim varya..
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlen :D çaren kalmamış :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmaya devam edeceksin azdırma milletide
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılidareli kullan ya. ev hanımı olcaksın ilerde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanal denedin mi hiç?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir uygun görmüyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki seni ne tahrik ediyor en çok?
Soran+1 yılEtmesi gerekmiyor aklima dusuyor işte sadece
Cevap sahibi+1 yılpeki çekici bulur musun kendini?
+1 yılSpor yap knk
00 Yorumla
+1 yılgayet normal...
00 Yorumlavar bir yolu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılp*rno izlerken mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir p*rno izlesem kendimden gecerim
Cevap sahibi+1 yıl:) evlenecegın kişi şanslımı nee :)
Soran+1 yılBiran once beni bulsa ya
Cevap sahibi+1 yılnedir sendeki bu seks isteği :)
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası