Bir erkek neden sevgilisiyle sevisirken fotograf ceker ve geri silecegini soyler?

Sevgilim sevisirken fotomuzu cekti yok desem de geri silcem dedi geri sildi evet ama sonradan aklima geldi galeride cop kutusundan geri alabilecegi. 🤦‍♀️ cekerken ifsaa falan dedi ama saka yaptigini soyledi. Sizce neden cekti? Ne yapacak bu fotoları? Bana demisti ki bu yasadiklarimiz aramizda kalacak, ama ben sormamistim aramizda kalir mi diye, ne alaka bu simdi? Lutfen yardim edin! Nedir bu? Nasil sildirebilirim onlari? Bence geri geturmistir cop kutusundan çünkü cekip silcem dedi bosuna cekmeyecgini zaten anlamistim ben 🤦‍♀️ lutfen bana yardim edin! Ne yapmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılacağım ama korkuyorum bir sey yaparsa diye. Nasil sildirebilirim gercekten? Lutfen yardim edin!
Güncellemeler
+1 yıl
Yemin etti ama bilemiyorum guzelce cumleyi soyledim aynisini dedi, neymis moralini bozmusum falan uste cikmaya calisiyordu, hemen bende yoksa ayrilcaktij demi dedi kesin bir seyler var. Insallah kotu bir sey yapmaz ya agliycam simdi
Bir erkek neden sevgilisiyle sevisirken fotograf ceker ve geri silecegini soyler?