Cinselliğin vazgeçilmezlerinden birisi de şüphesiz oraldır. Anlatmaya lüzum yok verdiği hazzı zaten bilen bilir. Oral seks bir sanattır. Oral sekste dili etkili kullanmak büyük beceri ister. Bir insanı dil dansıyla orgazma ulaştırmanın verdiği keyif, zevkten çıldırışını seyretmenin tadı bambaşkadır. Hem zevk alarak yapılan bir oral seks kadar izlemesi ve yapması keyifli kaç şey var hayatta ben bilmiyorum. :) Oral seks yapan partnerinizi izlemek sizi daha fazla tahrik eder mi?
Oral sekste kadının altımda kıvranması şaçlarımdan tutup kafamı vajinasına bastırması ve önce zevk suyunu yalamak sonrada zevkin Nirvana’sına ulaşıp Orgazm olduğunda kaymak kıvamındaki beyaz sıvılarını yalayıp hepsini içmek ve bu esnada penisimin başının patlayacak kadar büyüyüp sertleşmiş olması müthiş tahrik edici oluyor
Çook ❤ ; bn onu yalarken onun kıvranmasına nefes alısverislerini izlemeyi , saclarımı oksamasına bitiyorum ve daha istahlı yaliyorum.. heleki bosalırken kafami iki bacak arasına kuvvetlice sıkıstırması yok mu canımı veresim geliyo o kadına... Çoook seviyorum vajina yalamayı emmeyi çook ❤❤
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Genelde o an gözlerim kapalı oluyor şekerim hahaha hiç izlemek aklıma gelmedi dur sabah bir deneyeyim :D
Testislerimizi kavrarken çok sıkılmamasi gerekir çok hassas çünkü. Ağza alınırken de marshmelow gibi emilmeli. Baş tarafin alt kısmından haz alırız bununla beraber de bir el vucudumuzu oksamasi ve kadının göz teması önemlidir... Kadinimin ağzında olmak ağzının sıcaklığını hissetmek kadar dünyada güzel bir duygu yok.
Erkekte kadina oral yaparken ağzını sonuna kadar açıp ağzının tamamiyla vajinayi somurup vakumlayabilmesi gerekir. Eğer kadın erkeğin başını bastirmaya basladiysa o esnada dil vajinanın içinde dairesel hareketlerle sokulup yutulmasi gerekir.
Daha fazlasını yazdığım zaman KS imana geliyor yorumlarimi siliyor. Bu kadar yeter.
peki nasıl bir yüz ifadesi görmek istersin... zevkten kendinden geçmiş mi olması mı yoksa zevk aldığı belli ama %100 kendinde sana böyle çok net bir şekilde "aferin aynen öyle yapmaya devam et" der gibi bakması mı?
İlkinde kendinden geçer zaten. Biraz rahatladıktan sonra kendinde olup beni yönlendirmesi güzel olurdu. Yani dediğin her iki şekli de yaşamak isterdim. İkisi de çok büyük zevk verir.
peki ilkinde öyle kendinden geçiremediğin her türlü zevk alan ama baştan sona emredici tavrını kararlı ve net ses tonunu bile bozamadığın bir erkek senin konsantrasyonunu bozar mı? yoksa hoşuna mı gider yoksa daha da sinir olup daha mı motive olursun?
Erkek isteyip istemediğimi bilmediğin için oral konusunda bu kadar iddialı konuştun sanırım. Ama kadınlar peşpeşe 10 kere bile boşalabiliyorlar :) soruna gelince de dominantlık severim sorun olmaz..
Onun zevk ile bacaklaruni açarak iyice ağzıma teslim ederken inlemelerine eşlik eden gözlerindeki zevk piriltilarini izlemek muhteşem bir duygu. Kadinin duyduğu gurur gözlere başka türlü yansıyor.
Hatunun açlarını ve kafasını iyice kavrayıp aletimi ağzına vakumlattığım, köklediğim anlarda göz yuvalarının büyümesi, dudaklarını aletimin kafasına daha çok bastırması falan deli eder beni, çok seviyorum. tabi oral sırası bana geldiğinde öyle bir yalar bakarım ki vajinasını , hararetli bir şekilde kafamı iyice bastırmasını sağlamadan bırakmam, mutlaka '' gir artık içime'' diye inletene kadar somururum.
Ne kadar iştahla yaptığına bağlı... Yaparken kendinden geçiyor beni mutlu etmek adına her şeyi deniyorsa, onu seyretmek, az sonra misliyle cevap verecek oluşum gelir aklıma ve çok keyif alırım.
Oral seks bir sanattir, Ve o sanat için de iyi bir satatçi kiz olmasi lazim, Ben koltugun uc kismina otururum geriye dogru yaslanirim, orala başlarken saçlarini toplayip tutup izlemeye bayiliyorum, penisimin ucunun alt kismini tatlica isirdigi zaman zevkin doruklarina çikiyorum, ve o anin bitmesini hiç istemiyorum.
oo tabi ki, göz teması önemli, özellikle kadının erkeğe yaptığı oral sırasında. erkek kadına yaparken göz teması kurmak zaten hem zor olur hem de pek gerek yok, kadın zevkten kıvransın yeter ;)
bıkmazsın yapılabilir partnerin verdiği o tepkileri duymak gözlerini görmek en büyük mutluluktur.. ve bu her kadının hakkıdır..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet; aşkım oral seks yaparken onu seyretmeyi çok seviyorum. Ama onun beni seyretmesi kadar zevkli olduğunu düşünmüyorum. Aşkım beni seyretmeyi daha çok seviyor hele son anlarında ve boşalırken onun uçtuğunu hissediyorum m.
En İyi Cevaplar