Zor namaz kılıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Namazı vaktinde ve geciktirmeden kılıyorum fakat gaz problemlerimden dolayı namazım hep bozuluyor ve tam 3 kere abdest almak zorunda kalıyorum abdestimi bozduğu için. :( Gaz problemlerim için doktora gittim tahlil falan yaptı hiçbir şey çıkmadı. Ardından şu aralar ise genital bölgemden sıvı geliyor (afedersiniz ama söylemek zorundayım) Abdest aldıktan sonra sıvı geliyor ve abdestim yine bozuluyor. Anlayacağınız zar zor namaz kılabiliyorum. :( Başkaları bir abdest alıyor o abdestle 2-3 namazı bile kılıyor ben ise anca 3 abdestle 1 namazı zar zor kılıyorum :( Napıcam yardım edin? Bana kalsa aslında yine 3-4 kere abdest alırım ama evdekiler soruyor falan niye ha bire abdest tazeliyorsun falan diyorlar ben de sebebini söylemeye utanıyorum :( Sizce ne yapmalıyım kimse böyle değil mesela örneğin öğle namazı için tam 2-3 kere abdest almak zorunda kalıyorum gaz ve sıvı problemlerimden dolayı, namaza başladığım an bazen genital bölgemden sıvı geliyor bazen de gaz problemim oluyor gidip geri abdest alıyorum
Zor namaz kılıyorum. Sizce ne yapmalıyım?