Sevgilinizin en çok neresini beğeniyorsunuz?
Özellikle gözlerinizi alamadığınız bir bölgesi var mı
Özellikle gözlerinizi alamadığınız bir bölgesi var mı
Kasıklarını çok sevıyorum o kadar quzelkı... Penısını cok sevıorum cunku bana cok zevk verıyor.. Ellerını sevıyorum cunku dokunmadık yer bırakmıor... Dudaklarını sevıorum hıc bır seyı olmasa bıle bana dudakları ıle her turlu zevkı yasatıyor... Dilini sevıyorum cunku ıcıme soktuqu ann benı benden alıor.. ve Daha neler neler :D
Ne alaka ya kıskanma çalıs senınde olur sız kızlar zaten bu yuzden aldatılıyosunuz adamı doyurkı qozu dısarı bakmasın (: her qun aynı armut yenmez :D
potansiyellerden birinin gözlerine bayılıyorum.çok ateşli:)gel kaçalım desem gelir.diğerinin gülüşüne bayılıyorum.o da çok cool birbirimize vakit ayırıp ayıramayacağımız bile belirsiz.bir başkasının ki aklıma iki gün önce girdi,dokunuşları onun da.yumuşak nemli ve serin.kurbağa gibi geldi şimdi...neyse.
gözler-göğüsler-bacaklar-popo-saçlar-dudaklar-tatlı dili
göğüslerini çok beğenirdim
Cevap
17Cevap
soru sadece erkeklere degıl her halde...ben sevgılımın gıdıgını cok sevıyorumordan öpmek cok hosuma gıder hep ellerını cok severım sım sıkı sarar ellerımı kısın hıc usutmez benı dudaklarını cok severım guzel cumleler aşk lafları dokulur ben sevgılımın her yerını severım :))
vaaaayyyyyy
penisini cok seviyorum cunku bana acayip zevk veriyor beni kavramasi cok hosuma geliyor kendimi kucuk hissediyorum ve bu hosuma gidiyor.
Göğüs Bölgesini , Çünkü benim için Atan Bi KALP var . . .
Güzeldi :)
Poposuna, bacaklarına ve dudaklarına bayılırımmm :)))
sevdiğimin en çok gözlerini seviyorum ve gülüşüne ve bana sevgi dolu bakışına dünyalar benim oluyor
Dudaklarına bitiyorum
aynen bende öyle
Sevgilimin her yeri benim için önemlidir ama özellikle bacakları ve ayakları çok hoşuma gidiyor..
zevkler ve rankler tartışılmaz bence ;)
dürüst olmak gerekirse gerçekten seven yüz bölgesi amacı farklı olan arka bölgesi amacı çıtayı aşmış olansa direk yakından gögüs bölgesi ön alt bölge felan tercihende arka bölge olarak düşünüyorum ilk yorum +1 alır heralde :)
4 olsnn :)
sevgilim şuan yok ama bayanların göbeğinin altındaki çukuru beğenirim
Ne güzel... :D
gözleri dipsiz uçurum bense ölmeye meğilli aşık :)
gözleri...dudakları..
gözleri vardı bakmaya doyamadığım artık yoklar ..
ellerini ve tırnaklarını
kalçaları kesinlikle ve ayakları
hiç biyerini sevmiyorum
:))
sanane o da bana kalsın o benim mahremim
Dudakları ve elleri.
sapsarı saçlarını yemyeşil gözlerini.
küçük elleri ve gülüşüne
sewgilim olmadıqı ıcın sorun yhokq
ayak ve poposunu :)
kendisini beğeniyorum.
kirpiklerini:D