benim bu sorumda buna benzedi görünmeyen yerimde eğrilik var sorun olurmu :D
Düz penis olmaz mı? Nedir bunun açıklaması?
benim bu sorumda buna benzedi görünmeyen yerimde eğrilik var sorun olurmu :D
penisin sağa yada sola eğik olması o insanın her konuda pis kaka çirkin gibi gösterilmiş cinsel sorularda dayak yemiş bir ailede büyümüş olamsının bir alameti işareti olabileceği gibi kemiksiz oluşu nedeniylede olabilir.eğr aktif olarak uyanmış bir şekilde düz duruyorsa üzerinde çok durmamak gerek. önemli olan patlamadaki gecikmedir.yani erken boşalmamaktır.
erken boşalmanın bildiğim kadarıyla tedavisi var ama dümdüz penislerler kadında orgazm mı zorlaştıracağı düşüncesindeyim
yoo ben hiç bir bayanda bu sıkıntıyı çekmedim sertleşme tamsa kadın zevk aldımı bitti demektir
genelde eğrilik kabul gören bir kusurdur, hatta kusurdan ziyade normalite sınıfı içindedir... lakin bazen bu eğriliklerin aşırı olabılıyor, bu da tabı kı bır sorundur... gelelim sorunun cevabına, duz penıs vardır.. en azından kendımınkınden bılıyorum, ama hayaller susleyecek kadarda buyuk olmuyorlar bılgınıze
Aslında şöyle açıklayalım.Penisin yukarı doğru eğri olması kadının içine girdiğinde ve boşaldığında rahmine yumurtalıklara doğru daha iyi gitmesi spermlerin bunun için yüzde 80 i o eğridedir..
:)
beniki aşağı doğru eğri o zamanda %20 lik dilimdemiyim ben yaa pff
düz derken vücuda 90 derece diyorsan olmaz yukarı doğru olması gerekir düz olan tam sertleşmemiş demektir :) sağa sola eğik diyorsan o şekil bozukluğu
benim dümdüz oluyor ve gayette sert nasıl sertleşmemiş oluyor anlayamadım
nasıl oluyor o sen erkekmisin :D
hemende erkekmisin ne alakası var yaşadığım birşeyi anlatıyorum burada.
beyaz tebeşir doğru söylüyor kıvrımdan ziyade sadece sağa sola bakması önemli sorunları teşkil eder
öyle değil kız vucutta 90 derece olmaz zatende. sertleşinde başı başka yere bakıyorya onu diyorum:D
bu sohbeti uzatmayalım bambaşka yerlere gidecek :)
Cevap
38Cevap
fazla görmedim diyorsun ama gördüğün kadarının bile epey çok olduğu ortada :D :D :D normalde erkekte hafif eğimli yukarı yay gibi olur. ama kişi 31 çekerken kullandığı elinin etkisi ile malafatı yamultabilir. sen çok abaza, çok 31 çekmişleri görmüşsün. :)
alakalı yön ne istiyorsun ki? amacını yerine getiriyorsa sorun olmaz,. biz sizlerin vajinasına laf ediyormuyuz, yasadıgım ilişkiler kadarıyla hepinizinkinin fiziki yapısı değişik; kimi kalın dudaklı kimi ince, kimi burusuk, kimi dar, kimi geniş bla bla bla biz şikayetçi oluyormuyuz.
alaka kurmak değil merak ettim. fal bakar gibi bi anlam çıkaran da olabilir bundan :D
var var, penisi düz olanın aklı da düzdür, dik başlıdır, asabidir.
öne kıvrımlı olan mükemmelliyetçidir, zor begenir, ince zevklidir, zor elde edilir, pozisyon bakımından zengin adamdır.
sağa kıvrımlı olan maçodur, kişilik problemleri olabilir, ama sevdigi için herşeyi göze alır, gözü karadır. çok fazla cinsel pozisyon bilmez,Allah ne verdiyse mantıgıyla hareket eder
sola kıvrımlı olan ise kültürlü, temiz kalplidir, düşüncelidir, romantiktir, saygılıdır ve çok sever. zengin pozisyonludur
ereksiyon halinde dik yukarı doğru kalkık olan penis idealdir.Birleşimde vajen girişi
aşağılarda kalacağı için yukarı doğru kalkık olması daha derinlere inmeyi sağlar.
yahu sergilenecek bir ürün yahut biblo değil ki düz olması bu kadar önemli olsun?... girmesi gereken yere girince işlevini yerine getiriyor mu ona bakmak lazım
uste dogru olani zaten en normal olan :) one dogru dumduz dik durmasi tam ereksiyon olmamis halidir ya da adamin genetigi odur ve iliskide sorun yasatir.
Bildigim normalde penislerin %50 si duz,%40 normal kabul edilen yamuklukta ve % 10 da tedavi gerektirecek sekilde yamuk.
yukarıya doğru kıvrık olanlar misyoner, düz şekilde olanlar doggy pozisyonunda daha çok zevk verir derler klitoris bölgesine yapılan baskıdan dolayı
falsolu çakıyorum daha zevkli oluyor, bunun için eğittim, nasıl futbolcuların bacakları parantez, peniste kullandıkça kavislenir mi diyelim?
düzünü neden arıyorsun. çizim dersinde cetvel olarak mı kullanacaksın :)
geçen bir senede gördün mü düz peki ?
bi de sanayide 5liraya düzeltiyolar halbuki :/
benimde biraz böyle uzunluğu kalınlığı çapı falan herşeyi çok iyi ama sadece penisin pembe bölümleri başlamadan önce diğer kısımlardan daha geniş biraz iki taraftanda o kadar gerisi çok iyi
benimki aşağı doğru egri. iceri girmedim henüz, o yüzden tam sertleşmemiş hali diyebilir miyiz?
her keste farklıdır eğri düz yukarı ve aşağı olması
kızlarında vajinalarıda hep sarkık hiç mi düzgün sarkık olmayanı olmaz ?
şimdi ben kuşkuya düştüm ben ne sağa ne sola ne yukarı ne aşağı düz bendemi anormallik var :/
düz penisler fazla zevk vermez.ama hafif yukarı kavis yapan penisler g noktasına daha fazla dokunuş yaptığı için daha makbuldür ;)) saygılar.
benimki dümdüz ama kavisli birazcık sağa sola kaymamış en azından estetik duruo:D
:D
düz olması yada bi tarafa egikliğiyle ne işin var zevkini almaya bak sen eğik olsa noolur düz olsa ne olur...!
Sen Erkekmisin Kızmısın Görünmeyen yerinde eğrilik var?
bayanım canım
o zaman nasıl oluyo görünmeyen Yerinde Eğrilik :D Klitorislerin bacaklarınamı kaymış :D
orda benzetme yaptım canım:)
Yapıyla ilgili Benimki Dik.
düzden kastın cetvel gibi di mi?
evet
Evet cetvel gibi DÜmDüz. Hİç Yamukluk yok .
genelde biçimsiz olur zaten öyle dildo ya da protez gibi sanayi ürünü değil ki :)
benim ki kuzeydoğuya bakıyor mesela düz olmaz haklısın
benimki gayet düz ok gibi
benimki gayet düz vala bilemem diğerlerini
daha çok genetikle ilgili.
parmak izi gibi farklı hep :)
ne sağa ne sola direk ileri benımkısı :)
sende git zekeriya beyaz bi sor bakim
sünnetçi ne tarafa keserse o tarafa
haha çok artık :D
Ne Alaka Arkadasşım? Sünnetçi kesmiyor sadece baş kısmının etrafındaki deriyi alıyor. Yani İstesede Yamultamaz.
sünnetçinin marifetidir :)
Yoo beninkinin düz sana yamklar denk gelms.
Eğri falan değil valla.. Sevgilim memnun. :)
Benimki pürüzsüz ve düz,başkasınınkini bilmem :)
sünnetçiye sağlık
bence keramet sende yamukları çekiyosun.
belli fazla görmemişsin :((
benimki hafiften yukarı doğru: normalide öyle olur
BEnim ki dümdüz :)
benimde öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar