Bakım yapmasını bilen her kadın, seksi ve çekici olabilir. Bakım deyince akıllara makyaj gelmesin. Ama herkesin dilinde bir beyaz ten çok seksi lafı dolaşıyor. Beyaz ten neden çekici ve seksi bulunuyor? Sizce beyaz ten gerçekten kadına ekstra cazibe katar mı?# gadasından sevgilerle 🤗
Beyaz tenli kadınlar neden çok seksi olarak görülüyor?
Çünkü beyazlık temizliği, duruluğu temsil eder ve hayatın önemli yerlerinde temiz duru bir hayat anlayışı öne çıkar. Aynı beyaz bir sayfa açalım olayında olduğu gibi.
Bu temizlik paklık düşüncesi psikolojik olarak daha çok öne çıkarıyor bir kadını. O yüzden beyaz ten erkekler açısından oldukça tercih edilen bir ten rengidir.
Ki bende beyaz tenin daha etkileyeci olduğunu düşünenlerdenim.
yok be bence bir numarasi yok ben cok fazla beyazim guneste kizarir bir yere hafif carpsam mosmor olur ha tabi kizil sac beyaz ten uyumu var o hos duruyor ama bakimli guzel bir bayan olmak icin beyaz ten cokta onemli degil bana gore
Beyazlar güneşde kıpkırmızı oluyor ben beyaz tenli insanları sevmiyom yani hoşuma gitmiyor bayaz tenliler güneşden cok etkileniyor ve cabuk yaşlanıyor kumral ve bugdey tenli insanlar güzel bence hafif esmer insanlarda güzel koyu tenlilerde güzel ama ne bileyim en cok hoşuma giden ten rengi kumral , bugdey ve esmerdir bu ten renkleride güzeldir
Beyaz ten güzelliğin temellerinden. Gözleri ortaya çıkarır. Saçların rengini belli eder. Esmer tendeki güneşte bronzlaşma, yanma etkisinden ziyade güneş görmemiş ve güzel korunmuş olur. Cazibesi ise farklı ve nadir olması. Dediğim gibi yüzü gözü ön plana çıkarıyor. Taş bebek dediğimiz tabir gibi.
Çünkü beyaz tenli kadınların giymiş olduğu renkli kıyafetler fiziğini ön plana çıkarır. Saç rengi genelde acık renk olur ve makyaj ile tüm yüz hatları ön plandadır. Esmer kadınlarda ise genelde vücut hatları için giymesi gerekilen renkler biraz daha stabildir. Saç rengi için de belirli bir kaç renk vardır. Makyaj konusunda eşitlerdir. Aradaki fark bu
Beyaz tane daha masum geliyormuş insanlara. Bu yüzden bu masumiyet cezbediyor olabilir erkekleri. Bir de beyaz ten sevmediğini söyleyenler ağır esmerdir 😅😂
Güzel bir paylaşüm gadası beyaz tenli biri olarak gercekten bazem bunalıyorum ilgiden nefes bile aldirmazlar bende köseme cekiliyorum sakliyorum kendimi gadasi
Seksilik, ten de değil kişinin hal tavır ve hareketlerindedir. Görselde ki seksilik sadece sosyal medya ortamlarında beğenilme yarışına giren kızlar arasında olur. gerçek hayat böyle değil maalesef :)
En İyi Cevaplar