Ben ne safım yaa
Bide çok masum takılıyor
Yahu kötü işler yapıyordur bu Kız ne demek? Başkaların ahlakını iyi ya da kötü olmasını çamaşır göre sorgulamak yerine kendi zihniyetinin kirlikigini sorgula? İç çamaşır bir İnsan hakkında hic bisey ifade etmez, dantelli Kilot da Tanga da Panty de giyse gayet normal iç çamaşırlari, bunların pamuklusu olan bile var cahilik yapmayin!
Burda masum olmayan sensin. 😃
Aynen canım bende rahatlıkla jartiyer giyiyorum kiswsenn beri namussuzun olduk hadi canım ya
Çamaşır seçimi bence kişisel terciktir bunun bir amacı olmamalı bence. Dantelli giyince kıyafetinde çamaşır izi belli olmuyor. Ayrıca kendini daha iyi hissedebilirsin. Evli insanlar zaten bu tarz giyinmeli ama bhnun bence bekarı evlisi de olmaz. Nasıl istiyorsa öyle giyinmeli insan
Çünkü kuzenin hayatı süprizlerle dolu dolu yaşıyor, heyecan dolu.
Kuzeninin şeftalisinin günün herhangi bir zamanında yalanma ihtimali çok yüksek. O yüzden böyle bir külot giyiyor.
Seninkisi ise zaten açanın korkup tekrar kapatacağı cinsten birşey :D
işde bu soruda dunyada kilotdan başka derdi olmayan lara gelsin 😂 aklı kilodunda olanlarda dislike atabilir çekin meyin 😂 lan o kadar dert war işi gücü bırakıp kilot tartışmasına girmişiniz bu ne guzel hayat ya dert bulamamış kilot tartışıolar ya 😂
Cevap
97Cevap
Kuzenini burda böyle Küçük düşürmek senin karaktersizliğini gösterir. İnsanlar illaki birine kendini beğendirmek için değil kendini güzel görmek için, özgüvenini arttırmak içinde böyle şeyler giyiyor olabilir. Bunu buraya bu şekilde yansıtman çok kötü. Keşke kuzenin onun hakkında neler düşündüğünü bilseydi. Yazıkk acıyorum böyle fesat insanlara
Alt tarafı kılot nasıl hoslanıyo neyı yakıstırıyosan onu gıyersın nesıne taktınkı bunun sade kılot gıyen masum saf sexy dantallı hıyen yollu olmuyor kardesım herkesın tarzı zevkı baska sende ıstersen gıyebılırsın zaten kılodunu kımse gormuyo ve sergılemıyosun sonucta demı
Alt tarafı iç çamaşırı. O iç çamaşırını görünce kötü işler yaptığını nasıl düşünebildin? Bence yanlış. Ha gündelik için, ha özel bir gece için ne fark eder ki? Demek ki o tür şeyler giymek hoşuna gidiyor ve giyiyor. Altında başka şeyler aramaya gerek yok.
Ben liseden beri jartiyer kullanıyorum
@Tubish1987 jartiyer ne
Niye liseden beri
Ahahahah senin kuzen aşmış 😂 . Bende dantelli giymem. Düz pamuklu siyah benimkilerde. Yani dantelli giymek için evli olmam gerek ben öyle düşünüyorum. Evli olunca her an hazır olmak lazım. d bekarken giyiyorsa bişe diyemicem. Bildiğin eziyet onlar. Giymek ve gezmek marifet ister 😂
@E_emre danteller pamuklu gibi değil tenine sürekli hafiftem batan bişe düşün. Bide pamuk gibi yastık. Hangisi sence. Sırf görünüş için o his çekilmez bir sebep yoksa.
Tantelli niye giyiyorlar her an hazır olmak için bekarlar niye tantelli giymiyor
Kimse gormese bile kendin icin sexy ve guzel olman gerekli genellikle tercihlerin transparan ve dantel olsun, kendini tangayada alistir guzel dar bir elbise gyceginde o yasli nene ic camasir izin belli olmasin bu dedigim ic camasirlarinda sagliklilari var.. 19 yaşındasın daha ne buyumesi kadinin sexy olmasi lazim.. rahatligina duskunsen biraz pahalisindan alirsin 😊
Haklısınız
Sitede gördüğüm en saçma sorulardan. Tercih meselesi, kötü işler yaptığı kanısına varman fazlasıyla yersiz.
Kötü işler yapan niye bundan giyiyor
Giyebilir gayet normal
Ic giyim tercihi herkesin farklı olabilir Sen. Nasıl rahat ediyorsan öyle giy
O senin 23 yaşındaki kuzenin tedarikli geziyordur. 25 yaşındayım ben de senin gibi giyiyorum merak etme ayrıca en sağlıklı olan da beyaz pamuklu külotlar. Jinekologlar o tarz külotları ve taytları haftada 2 kezden fazla giymeyin diyor.
Canım normal beyaz giyerim hep hemde kalın benimkiler
Hem beyazlar beraber yıkanması kolay olur
Hem ıslaklığı çeker
Onun kilot rahat ettirmez beni
Bence normal hayatta giyinmez o
Evde neden giyer ki insan dantelli
Evde oturuyorduk
En güzeli sağlıklı olan
Nasıl tedarikli geziyodur?
Aktif seks hayatı vardır her an donunu indirip gösterebileceği biri vardır hazırlıklı geziyordur demek.
Oha be her an sonunu indirip gösterebilecegi biri vardır ne yaa
Tantelli kiloyla seksin ne alakası var
Ne alaka :)
Ne isterse onu giyer. Kendine de giyebilir insan illa evli olmaya gerek yok ki. ya da kotu isler yapmaya
Yahu ne istiyorsan onu giy. Don sonuçta ha pamuklu ha dantelli.
Canım o senin yobazlığından kaynaklı. Kimisi rahatına düşkün kimisi görüntüsüne. İsteyen istediğini giyer. Her dantelli giyen kötü şeyler yapmıyor.
Kişinin kendine saygısından kendine onu yakistirmasindan giyiyordur. Ne yani kimse görmüyor diye erkek baksiri da giyelim tam olsun
Kötü işler ne lan, dantelli don giyen geceleri kimsesiz çocukları kaçırıp böbreklerini mi çalıyor..
En fazla sevişiyordur, sana seksin kötü olduğunu kim aşılıyor yavrum, kurtul bu kafadan..
İnsanların yanında da bişi yapmamak gerekmiş neler düşünüyosun ya belki iyi hissediyo kendini kadın gibi hissediyo.. her şey sana göre erkek için mi? Sen öylesin diye herkes öyle giyinmek zorunda mı? Önyargılarını yık!!!
Bunları kim yapıyor
Biz dantelli giymiyoruz. 😃Dantelli giyen erkek var mı bilmeyiz 🤷🏻♂️ %100 pamuk boxer. 😊 Eğer birilerine iç çamaşırı gösterme niyetşnde değilsen takılma böyle şeylere. Nasıl rahat ediyorsan onu giy...
Ya ne alakasi var her dantelli giyen oros... pumu yani onumu ima. ediyosun ben doktorum. oyle. hastalarim. geliyorki anlatsam damagin uciklar. dilin tutilur yapmaya dersin
Hiç rahat değil o ben de giyiniyorum ama o yaşlarda ben de bilmezdim, doğru
Tanga giyeni gorseydin ne tepki verirdin acaba sjjsjs
G-string giyen görse 😂🤣😂🤣
Tanga ney
Dantelli kilot hava alıyor yani mantar olmasını da önlüyor hem hoşta ince olanı pantolonda iz yapmıyor diye kullanıyoruz zaten
Masumlukla ne alakası var kilodun tövbe ya
Tantelli kilot batiyormus diyorlar
He ak o dantelli sen pamuklu giydin diye melek oldun. kafa yapisina bakar misin, sığlık akiyor.
bence cok yanlis dusunmussun 😂 dantelli kulot giymrk kotu biri oldugu anlamina gelmiyor. buyudukce falan da giyilmiyor. istedigin yasta istedigin gibi giyin, kimse bir sey diyemez...
Neden giyilmesin dantelliler çok hoşuma gittiği için giyiyorum
Tahriş eder lan popoyu o sen pammıklı donunu giy bende eşlik ederim kardeşim salla
Tahriş derken
Mantıken senin dediğin ama özel günlerde bu rahatsızlık göze alınıyor. Sıvının bacak arasına komple yayılmasından kimse haz almaz
Özel gün derken
İnsan kendini öyle daha iyi hissediyordur, illa seks yapıyor mu olması gerek aw.
Önemli olan rahatlığını hakketten öyle kilit giyince seks ne alaka
İlla seks mi yapacak dantelli giyiyor diye. Genç kızlar zaten süslü şeyleri sever
Görüntüye önem veriyorlar. Soruyu soran sen erkeksin bence
Önemli olan dış guzellik değil iç güzellik
Pantolondan vs den belli olmasın diye giyebilir sonuçta ince dikişsiz senin kapalı dediklerinin çamaşır stili arkadan bakınca belli oluyor
Tabi ki de insan diş görünümüne özen gösteriyorsa iç kısma da özen göstermeli bunun her an herşeye hazırlık amaclı bir algısı yoktur
Niye özen gösterir bı insan
Iyyy hayatta giymem, geçen sene annem bana almıştı sadece kenarında vardı dantel. Ama yine de çok çirkin görünüyordu. Ölsem giymem ıyk
hahahah masumlukla veya artniyetle bir alakası yoktur ki tamamen insanın kendi fikrince bir harekettir bu :)
Diyorlar tantelli kilot giyen seks yapıyordur doğrumu
Tercih meselesi bu sen konforuna bakarsın o estetiğine takılır çok kıskamdıysan sende giy bunun için o kişiyi ksralamaya gerek yok bence
Estetikle ne alaka
Günlük hayatta günlük olanları giyerler bence. Onlar özel günlerde giyilir. Giyorsa da bir nedeni vardır.
Hayır her zaman giymiyorum, etek ve elbise giydiğim zaman giyerim onun dışında pamuklu her renk giyerim
Sen saglikli olani giymeye devam et, dantelli giyenler hijyen problemi yaşayip vajina cevresini kaşınarak dolanirlar.
Belki nişanlısıyla işlerş vardır çalıştığım iş yerinde lavoboda değiştirir giderdi kızlar
Ciddi misin dantelli mi giyip gidiyorlardı
Herkes meşrebine göre takılıyor erkekler de abuk subuk boxer modelleri giyen var standart duz renkler tercih edende var.
Hahahah kız güldürdün beni bana paça don versem giyerim o donlardan hiç hoşlanmam rahatına bak evlenince dantelli giyersin
Hem ıslaklığı çeker
Bencede kötü biseyler yapiyordur evli degil sonucta neden dantelli seyler daha rahati varkene
Hem ıslaklığı çeker
Evde oturuyorduk
Buna mı takıldın yani demekki kendini o şekilde görmek hoşuna gidiyor daha cekici buluyor herkes giymek zorunda degil
Beğeniyorum giyiyorum her dantelli giyen kaşar okuyor bebeğim :))
Kim kadar oluyor dedi
Ben birtek regl olduğumda pamuklu giyiyorum haricinde Tanga g-string c-string transparan vb giyerim hep
Genital bölgen hava alması istiyorsan dantelli ve pamuklu al
Yorumların 49 erkek 29 kadın erkeklerin %70 fesatlık üzerinden yazmış
dantel her zaman giyilmez bence zararlı diye okmuştum
İş görüşmesine gidiyorsa ondan giymiştir kuzenin belki.
Kuzenin kadınlığın doruk noktasında ama naylonlu olmasın yoksa hastalık yapar
Nerden biliyosun kadınlığın doruğunda olduğunu
Valla bilemiyorum ama kendini seksi hissetmek için yapıyor olabilir. Bu kötü bir şey değil.
Dantelli güzel görünür cinselliği körükler sana da tavsiye ederim
partnerim pamuklu giyer eve gelince dantelli giyer sağlık önemli
kızlar normalde paçalı don giyer, büyüdükçe sen de öyle giymelisin
Islaklik derken g. tü yıkayınca olan su islaklığı mı birde dantelli kilot rahatsız etmiyor mu?
Tuvaletren sonra kurulasan da nemli kalır
Hmm
Hep dantelli giyerim ben dıgerlerını sevmıyorum goruntusu rahatsız ediyor benım ıcın gorsellık on planda oldugu için
Seksapeli duruyor dantelli
Her kadına yakışmaz
Sevgilisi istiyordur dantelli giysin diye bence seninde sevgilin olunca sende giyersin dantelli külotları acele etme derim😂😂
Sevgilisi vardır, ben iç çamaşırıma önem veririm çünkü seviyorum güzel giyinmeyi sevgilim olması fark etmez kişiyle alakalı
Giyiyor musun
Sevgiliyle ne alaka
ben de aynı senin gibi pamuklu külot giyiyom arada da saten külot giyiyorum
Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü pahasına giydiğim oluyor
dantellı gıymekle kotu ısın ne alakası var.. akıntısı yoktur temızdır gıyer sende gıyyy
Eşim gündelik önü veya arkası kesin dantelli klan çamaşır gider çok güzel görünüyor
dantelli giyen kötü işler mi yapıyor bu nasıl düşünce
isteyen düz giyer isteyen dantelli
İyi güzel miş dantelli ama sadesi daha iyi olur bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar