Temsili, bana ait olmayan bir görsel koyuyorum buraya. Bu kadar fazla olmasalar da böyle gerçekten. Ben erkek olsam durup sorgulardım bu ne lan diye. Bayağı üzülüyorum, tavsiyesi olan var mı?Lanet olası damarlı memeler
Memelerini sıkan sütyen giyme bir de benim annemde de var ama böyle değil. Bu damar oluşumu annemin anlattığına göre hamile kalıp bebek emzirmeden dolayı oluyor. Süt kanalların açılıyor genişliyor bebek emdiği için. Çocuk sahibi mi oldun? Ya da o fotoğraftaki kadın olmuş olabilir. Ve kötü mü diye sorarsan aslında evet kötü. Ama sıkma canını erkeklere sıkacak meme olsun yeter.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok yahu daha 18 yaşındayım. Çok teşekkür ederim <3333333333333
Beyaz tenli insanlarda görülüyor bu muhtemelen, hormonlar ile alakası var diye biliyorum. Fazla olunca itici olabiliyor, ama birazı çekici bence güzel de duruyor ya sanki. Üzülecek bir şey yok ki, çok takıyorsan eğer ki doktora gidebilirsin. Kötü değil dediğim gibi hatta aksine
hoş değil ama sizin elinizde olan bişy değilse yapacak bişey yok, tıbben çaresi varsa tdavi olabilrisiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tavsiyem onları bizden mahrum bırakma bayılırım ben :D
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Soruya cevap verenlerin çoğu bir sorun yok, güzel vs. dedi ama gerçek hayatta yuh bu ne yapıyor insanlar. Boynum falan hep örümcek ağı gibi ;((((((((((
Bu beyaz tende harika bişey bence farklı kılan bişey olduğu için belki daha çekici ve tahrik edici olabilir seksi benim göğüslerimde süt beyaz ve damarlı bu kadar çok değil tabi ama hoşuma gidiyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kadar olmasa da bende de vR. Tenimiz açık ondan sanırım. Takma be salla.
Hayırrr aynı şeyy 😊 biz erkekler yanş en azından kendi adıma konuşayım meme benim için bir kadında en dikkat ettiğim nokta cinsellik yönünden. Ee birde damarlıysa daha ne olsun bee 😋
WLSLSŞZŞSKZJRİGÇÖGŞGÇDMD Abartma len aa. Herkeste olan uzuv işte, göğüsün üstündeki yağ tabakası. Hakikaten kötü duruyor bir de. Vücudum harita gibi. Bak yine hüzünlendim. Senin suçun!
I-ıh, memelerim değerli sdfsa Hem ben sub değilim, en şirin erkek diz çöküp yalvaran -elleri bağlı bir şekilde- erkektir bana göre. Emrivakiye gelemiyorum xD
Soru ekini ayırmadığın ve çok emoji kullandığın için hayır aşkım. Vazgeç bence, canın sağ olsun. Hem etrafında memesindeki damarlar gözüken onca kız vardır mk abartma len. Benim gibi bir prensese mk dedirttin :((
Mastürbasyonun uyku getirdiğine dair bir şey okumuştum galiba. Bence yapmalısın. Evet, uzuyorum ben, cinsel açlığını dizginlemekle uğraş sende çünkü hiç normal değil damarlı memelerden bu kadar ısrarcı bir şekilde hoşlanmak swşdlpösdlsq
Yoook be ben kiiim korkurucu olmak kim bir görsen beni sessiz sakin biriyim bilakis ama seninle konuşmak çok istiyorum işte anlasana kızım bunda korkacak birşey yok kiiiiii yiaaa
En İyi Cevaplar