hormonlarının etkisiyle düşünmeni normal karşılıyorum ama arkadaşını bir düşün. karısı o* dahi olsa sen ona bunu yapmak ister misin?
kadın sana yeşil ışık yaksa sen anında arkadaşını satabilecek misin dünyada o kadar kadın varken?
ne farkedecek ki en nihayetinde bacak, neden onun karısı olsun ve üstüne vicdan azabı onun da üstüne kendini aşağılık bulma halleri?
eğer etkileniyorsan arkadaşınla arana mesafe koy inan bana böylesi daha hayırlı senin için. sana ne abazansın derim ne de bunları hisseden ilk insan ama yapma derim o da senin için.22 Yorumla
Soran+1 yılona bişey yapma niyetim yok.. ama bakınca da hoşuma gidiyor... bu seviyede kalması güzel...
En İyi Cevaplar
beğendiğini belli et bence.
45 Yorumla
Soran+1 yılbi kere beğendimi belli ettikten sonra ertesi sefer daha kapalı giyinmişse anlarım ki rahatsız olmuş :)
- +1 yıl
aynen :)
Soran+1 yılhepiniz de ahlak bekçisi çıktınız... onu bunu yargıla, ona buna kaka de, 5 vakit namaz kıl, onu bunu dolandır.. hooop süper adam oluosunuz... bi gidin ya
+1 yılBu çevrenize göre değişir. Anladığım kadarıyla çağdaş anlamda modern bir çevreniz var (tabi ki benim modern anlayışımı bu değil o ayrı bir konu) kocası sizin yapacağınız iltifatlara alımıyorda belli edin ama ben öyle bir kocanın olacağını düşünmüyorum. sen olsaydın napardın diye soracak olursan sonuçta güzel bacaklar, miniler cinselliği çağrıştırır ve eğer ben evine misafir olarak gittiğim bir arkadaşımın eşi böyle davranıyorsa o eve bir daha gitmem. Cünkü aklımdan geçecek en küçük şey bile o arkadaşıma ihanettir ve buna musade etmem.
00 Yorumla
Kadınlar önce kendileri için güzel olmayı ister. (en azından benim tanıdıklarım)
Bir kadın mini etek giyiniyorsa kendini öyle güzel hissettiği için giyiniyor olamaz mı? neden kendime pay çıkarayım ki? Her gün sokakta binlerce minili kadın görüyoruz. Onlara da çaktırarak bakanlar için etraftaki insanlar neler söylüyorsa bu durum için de aynen geçerli.
cevap: hayır çaktırarak ta bakma, çaktırmadan da bakma bence...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
bunu yapma bence. kadın milleti açar sonra da bişi der. yani seni kullanır diyim inan devir değişti. dikkatli ol. karından ayrılmak vb durumları göze alabiliyo musun bi düşün bence. hatta muhattabını kes. biri seni deli etcekse fiziğiyle değil karakteriyle etmeli
28 Yorumla
Soran+1 yılona bişey yapma niyetim yok.. ama bakınca da hoşuma gidiyor... bu seviyede kalması güzel
Soran+1 yılaklımda olmasa gelip sitede soru açmazdım :)
Soran+1 yılpeki onu beğenmem bir sapıklık mı yoksa çok doğal şekilde güzel bir kadına verilen tepki mi?
Soran+1 yılteşekkür ediyorum frenleyici tavsiyene
Kız öyle bi olay yapıyorsa büyük ihtimal seni arzuluyordur..seninde ona bakman normaldir.
FAKATTTT,kim ne ekerse onu biçer felsefesini de düşünürsek.
ileride aynı şey senin açından başına gelmemesini istiyorsan gerek arkadaşının eşinin bulunduğu ortamlarda bulunma,yeterli de olmuyorsa arkadaşınla arkadaşlığı kes.
yoksa barutun batlar ve tenhada sen o kıza tırmanırsın...11 Yorumla
Soran+1 yılahaha :) samimi ve güzel bir cevap... teşekkürler
Mini giymek illa birine vermek anlamınamı geliyor. yanlış düşünüyorsunuz. neden sana özel giyindiğini düşünüyorsun. yanınızda rahat giyinen birine hemen böyle düşünmeniz yanlış. bakacaksan bakmasını bil göze yasak yok ama hemen icraat düşünmeniz yanlış. rahat giyinmemiz birilerini istememiz anlamına gelmiyor
33 Yorumla
Soran+1 yılmini giyen binlerce arkadaşım var.. onlar hakkında bu şekilde bir düşüncem olmamıştı.. o işte bir farklılık var ki burada yazıyorum
Soran+1 yılinanmıyorum...
FArklı biyerden yaklaşmak istiyorum olaya. Şİmdi bu kadının kocası dese ki, giyme o kadar kısa vs. kıskanç dersiniz maço dersiniz. Demek ki bazı şeyleri abartmamak lazım...
O kadın mini etek giyince illa ki kendini teşhir ediyor demiyorum. Ama eve misafirliğe gelen birine bu şekilde düşündürmesi bile yetmez mi?11 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu doğru anlayıp , farklı pencereler açabilen insanlardan olduğunuz için teşekkür ediyorum
+1 yılaynı şekilde senin de ein olabilirdi...durup bakmalarını olağan karışlardın yani öyle mi? bunu arkadaşına söylemen...demiyecek mi adam ,"kardeşim madem öyle de sen neden bakıyorsun "diye...insanları etten ibaret görmeyin lütfen yaa..sahibini bilsende yolda bir kese altın görünce hemen alıp cebe atayım diyenlerden misin?
14 Yorumla
Soran+1 yılextrem bir durum olduğu için zaten gelip bu sitede sordum... kimseye de ahlaki değerlerinizle durumu değerlendirin demedim sorum çok açıktı... ama herkes namus bekçisi olduğu için cevaplarınız da yargılayıcı ve soruyla alakasız
- +1 yıl
sorun çok açık evet.."harika bacaklar,çekinmeden giyinmesi.." bu kelimelerle bile insanların neyi anladığını kestirmek zor değil...ha şöyle desen olabilirdi; " yaa arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşım var ama eşinin kıyafet seçimi biraz ve bana göre rahat..bense utanıyorum..bu durumda siz de benim gibi olsaydınız ne yapabilirdiniz.." tarzında..yanii uslup önemli sanıyorum duygularımızı ifade ederken...insanlar neye göre yorum yapacaklar kii?
Soran+1 yılözür dilerim gerçek hislerimi yansıttığım için.. evet o bacakları beğeniyorum , evet bunun toplum açısından (size göre insanlık açısından) yanlış bir şey olduğunu biliyorum... ve evet bunu burada açıkça sordum
- +1 yıl
sorun yok o vakit...kimse kimseye ahlak dersi veremez,belli yaşa gelmiş insanlarız ..kabullenmediğin şeyi alamazsın hem..ama şu bir gerçek değil mi? kadın sana sinyali yaksa durup arkasına beklersin hazır olda...işte bu kör noktada düşünmek lazım,bugün benim hissettiğim şeyi yarın biri gelir benim sahiplendiğime hissederse? Allah vermesin tabii...saygılar...
Yahu bu kadar sığ bakmayın olaya.
Soran arkadaş estetik bir haz duymuş demek ki. Kadına çok estetiksin diye iltifat edeyim mi diye soruyor. :) (yanlış mıyım soran arkadaş)
Cevap: Ciddi ve net bir üslupla ''çok şık görünüyorsun'' demen yeterli. ;)01 Yorumla
Soran+1 yılfazla yorum yapmıyorum ki insanların cevaplarını etkilemeyeyim :) harika bir sosyolojik araştrıma yöntemi bu site
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşırıya kaçmadan iltifatı hak ediyor demektir her kadın bunu duymak ister
23 Yorumla
Soran+1 yıloradaki sınır nedir? aşırıya kaçmaktaki yani?
insanların görünüşü ile yargılamaktan vaz geçin. dışarıdan birisi içten nasıl birisi olduğunu anlaşılmaz. kim ne giyerse giysin özgür bir ülkede yaşıyoruz.
21 Yorumla
Soran+1 yılözgür ülke? bizim ülke? pardon siz nerde yaşıyorsunuz :) keşke özgür bi ülke olsak evet
Anlamak zor gerçekten insanın hatasını farkına varıp utanması gereken durumdan rahat rahat sorup ve rahatsız olmuyorsa bende bakarım zihniyeti gerçekten komik geliyor.Demek ki sizi tahrik edici seks veya kavga olsa hemen gaza gelip iradenizi kullanmadan ya adam döversiniz yada birbirinizi yersiniz unutmayalım ki hayvandan olan farkımız irademizin yönetimin bizde olmasıdır eğer o iradeyi kullanamıyorsak diyecek birşey yok ...
11 Yorumla- +1 yıl
herkes kendi fikrini söylüyor burda eğer seni tamam panpa iyi yaptın deseydik bizden iyisi olmazdı madem bizlerin cevaplarının senin içn önemi yok ne diye sorarsın bu yaşa kadar gelipte farklı düşüncelerin ortaya atılıcağı yaşı geçmişsin ama anlaşılan işlerine gelmiyor insanların...
+1 yılBöyle bir dilemmaya düşecek kadar karakter fakiri olmadım hiç bir zaman. Sana bir örnek vereyim kuzenimin eşi her daim oldukça açık giyinir. Bir kez dahi kafamı çevirip yan gözle bakmış değilim. Herşeyden önce insan olduğumuzu unutmayalım.
21 Yorumla
Soran+1 yılbu yorumun kendimi de sorgulamama sebep oldu... etrafımda çok açık giyinen insan var ama nedense o durum benim kafamı kurcalıyor sadece
evine gidip geldiğim arkadaşımın namusna bakmam kendi namusum gibi görürüm
20 Yorumla
+1 yılsevdiği için mini etek giyiyordur. sen ona arkadaşlık etklif et ya da onun bacaklarına bak diye değil
20 YorumlaSen bu soruyu soracağına bence geç aynanın karşısına ve... "ben arkadaşımın eşi hakkında böyle düşünecek kadar basitmiyim ? karaktersizmiyim?" diye bir düşün.
22 Yorumla- +1 yıl
bravo kardeşim
Arkadaşımın eşine o şekilde bakmam kesinlikle. Çok güzel olsa bile o şekilde düşünmem çünkü bu arkadaşıma edebileceğim en büyük ihanet olur. Arkadaşının yerinde olmak istemezdim.
00 YorumlaMini giyip giymemesi seni alakadar etmez. O eşi ile onun arasındadır. Gereksiz hayallere kapılman iste senin zayıflığın, iradesizliğindir.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayallerim falan yok... acaba beğenildiğini hissetmek mi istiyor diye düşüyorum...
Giyiminde mini etek tercih ediyordur. Erkek olsam beğensemde bakamam arkadaşımın eşi sonuçta :)
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum ;-)
Bu normal DEĞİL bu senin ki hastalık bence tedavi ol ya da hiç kimsenin ortamına alınmayacak bir adamsın ailecek görüşülmez senin gibisiyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. bacaklarina bakma bayanla konusurken yere bak eger cok temiz bir adam isen yok kalitesizsen zaten sen kararini coktan vermissin burdakileri mesgul etme
00 Yorumlaburda herkes suçlu olarak seni görüyor ama evlibir kadının böyle giyinmesi normalmi?
30 Yorumlabence senin arkadaşın beş para etmez namus fukarası biri sende onun aynası olmuş gidiyorsun söylenecek bi şey yok bu yaştan sonra
00 Yorumla
+1 yılsenin arkadaşında zaten vardır bir yetrsizlik o karı öyle orasını burasını açarsa :)
20 YorumlaAçlığını bi yerlerde doyur da arkadaşlarının karısına kızına göz dikme
23 Yorumla
Soran+1 yılaçlık ne yahu.. ben de evliyim
Soran+1 yılgüzel bir kadınla evlenmişim ne mutlu bana derim
Gizli Üye(36-45)+1 yılMini etek giyinmesi tercih meselesi..ayrıca arkadaşının eşine de alıcı gözüyle bakman hiç hoş değil.
40 Yorumlabakmaktan zarar gelmez. mini etek giydiğine göre beğenildiğini de hissetmek ister muhtemelen.
10 YorumlaArkadaşının eşine bakmak mı bu nasıl bir ahlak aslında en doğrusu hiçbir kadına bakmamak da yani arkadaşının eşi a bu şerefsizlik ya
00 YorumlaEşi ve sen aynı ortamda yalnız da bırakılıyorsanız bu çift seni 3. partner olarak seçmiş olabilir. Biraz daha devam et bakalım nolacak.
00 YorumlaUtanırım lan ben bakmaya? Nereye gidiyoruz olum biz? O_o Arkadaş diyorsun dostum ya? Mini giyer giymez kadının kendi kararı arkadaşın eşi ya?
32 Yorumla
Soran+1 yılhayatımda bacak görmemiş bi adam değilim :) bu durumda bir farklılık olduğunu vurgulamaya çalışıyorum özellikle yapıldığını hissediyorum
o açtı diye senin bakman gerekmiyor.iş sende bitiyor yani
12 Yorumla
Soran+1 yılerkek doğası.. insanın gözü kayıyor... hatta aklı kaçıyor
Arkadaşının eşi o farkındasın dimi dizginle kendini bakma olmadı gözün kayıyorsa girme aynı ortama.
10 YorumlaBu durumda bakmamak en doğrusu ama.İradeninde kuvvetli olması gerek..Yoksa nefsin yenebilir seni ilk fırsatta...
00 Yorumlahayır zor bi durum ama sorunda 3. bi şık olarak bakmamaya mı çalişirsiniz neden yok? Yada ortama girmemeyemi çalişirsiniz şıkkı neden yok...
00 Yorumla
+1 yılbeğendiğini belli et. fakat ters tepebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapılmalı belli etme işi?
- +1 yıl
iltifat et
arkadasının karısına o gözle bakmamalısın arkadasımın karısını ben bacım yerine koyarım !
10 Yorumla
+1 yılHadi hadii :) devam et , canın ne istiyorsa onu yap
00 Yorumlasadece sizimi yoksa diğer misafirleridemi o şekilde karşılıyor önemli olan bu ayrıca eşi ile aranız nasıl sex konusunda rahatmısınız eşi ile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ilk önce arkadaşımı döverim ondan sonra da hatunu götürürüm :D
00 YorumlaBence yaptigin cok ayip bisey, burada durmus arkadasinin esi hakkinda konusuyorsun.
32 Yorumla
Soran+1 yılyatsımazsınız ki bu sitede "iki musluk bir havuzu kaç saatte doldurur" soruları sormak için yokuz, kimseye soramadığımız şeyleri sormak için varız
+1 yılacana bakarlar.yasak olan tatlı olur.
41 Yorumla- +1 yıl
çok iyi bir tespit :)
Arkadaşın karısına bakan şerefsizdir eğer o öyle bir ortam yaratıyorsa o varken o ortama girmezsin aslında bu düşünceni arkadaşın bilse o da seninle görüşmeyi keser
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki sence bu durumu arkadaşıma söylesem , "ya eşin çok açık giyiniyor biz geldiğimizde... rahatsız oluyorum" desem , arkadaşım bunu anlayışla karşılayıp eşiyle konuşur mu?
arkadasına bi sorsana. Karın acıyo bakıyım mı diye? Madem normal bi durum oldugunu dusunuyosun, bi sor bakalım yerse..
11 Yorumla
Soran+1 yılharika bir fikir teşekkürler
+1 yılo da senin karına bakar ödeşirsiniz... insan yakın arkadaşına bunu yapar mı? zaten düzgün bişe olsa gizli sormazsın...
11 Yorumla
Soran+1 yılherkesin başına gelebilecek bir durum bu... cocuk durumdan rahatsız oluyor olsa heralde müdahale ederdi
Arkadaşımsa yanındaki o*da olsa bakmam
00 YorumlaBence serefıne kalmıs
10 Yorumlainsan arkadaşını eşine bakarmı sapıkmısın
10 Yorumla
+1 yılArkadaşımın eşi ise bakmam :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt