Anal seks yapamamakta penis boyutunun bir önemi varmıdır😕? Son sorum anal seks günah olmasaydı her kadın anal seksi denermiydi🤔?
😀😀😀

Küçük, büyük, ince, kalın fark etmiyormuş. Çünkü zevk alma hissi yokmuş g*tte. Uzmanlar böyle diyorlar. Anal seks günah derler ama önden verirler. Bu da düşündürücü tabi ki.
Anal nedir arkadaş herşey yaşandı bıkıldı sıra onamı geldi yapmayın bu kadar hayvanlaşmayın
Yaww bir soru sordum ne bu ofke 😂😂
demekki aklın oraya kayıyor ki soruyorsun evlilere bile günahsa anlaki nasıl pis birşey
Tamam pis birşey her haram olan bir şeyin sağlık açısından bir faydasi var biliyorum ben fantezi olarak hayal olarak kadınalar acaba merak ediyorlarmı diye soru sordum sende beni iyi haşladın sağol 😂😂
erkek kadınına zevki yaşatacaksa önden yaşatacak he yaşatamıyosa bahane aramıcak
Peki tamam sen benim demek istediğimi israrla anlamıyorsun iyi geceler uzatmayayim😊
senin anlamış olman dileğiyle o halde gudnayt
Ben seni gayet iyi anladimda sen beni anlamadın ne yazık ki😊
anal yapılması doğru değildir kalın ve uzun penisle işkence gibidir (soruna cevabım)
Peki teşekkür ederim ciddi samimi yorumun için 😊
Cevap
0Cevap
Hepsine hayır diyorum. Ne biçim soru bunlar lütfen bir daha davet etmeyin!!!
Peki nine 119 yaşındasın senin zahmet edip bu soruma gelmen bile mucize 😂😂
Artık bıktım hepsine davet ediyon. Pişman oldum zaten 119nyaptığıma bu seferde 30 40 yaş üstü ler sardı etrafımı🤦♀️
Burdan yazıyorum herkes bilsin 21 yaşımdayım oldumu
Hahahaha merak etme senin 19yasinda olduğunu bilecek kadar zekiyim kardeşim abazalar için yaşın bir önemi yok bilmen lazım 😂😂
Valla 1998 doğumluyum 19 diyorsan 19 dur.
Vay be bende seni iyice çocuk yapmışım ya la sen askerlik yapmış yaştaymışsın 😂😂😂
🤣🤣🤣
Sonunda arayı düzeltik😂😂
Ben unuttum ben sana neden sinirlenmiştim😬
Yorumları tekrar oku ben demiyeyim😂😂
😡😠Anladım bir daha bu tarz sorulara sakın beni davet etme
Tamam unutmazsam davet etmem istersen seni takipten çıkarayım daha iyi olur 😂😂
Sen bilirsin
Sağlık açısından iyi olmadığını duymuştum
Arada yapılabilir.
Ben denemezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar