Nasıl ki göğüs, bacak ve kalça seven erkekler varsa bazı erkekler ise farklı zevklere yönelmiştir. Ayağınızı cinsel bir haz olarak uyandırın bir organ olarak görerek onunla ilgili fanteziler kurabilir. Yani ayağa midesi bulunan bir kişi nasıl oral yapıyor? Oral da tiksinç değil mi diye sormak lazım.
genellememek gerek 1- her erkek ayak yalamaz. 2-her kadının ayağı yalanmaz. 3 her ayak da yalanmaz
benim öyle bölgesel tutkum yok ama sevip güvendiğim kadının her yerini yalarım. saçının telinden ayaklara kadar. özellikle ayaklara ya da başka yere takıntım yok.
Bak fetişist olmadan, 3 madde ile bir fetişist düşünce yapısına sahipsin zaten:) biz fetişistler de öyleyiz; her ayak yalanmaz, her kadının ayağı yalanmaz.
@JokerHakan_ arkadaşım ben titiz biriyim. bu saydıklarım tümü için geçerli her kadınla olunmaz bazı kadın var el bile değilmez. elinden kabuklu yumurta yenmez. benimkisi fethişlik değil. sadece temizlik ve mantık
şu zannı ortadan kaldırmak istiyorum. her erkek önüne gelen kadınla olur mantığı yanlış. temiz adam emin olduğu kadınla olur her önüne gelenle olmaz. bunu vermek istedim
ayrıca bazıları ölçülere takmış. ayağım şu numara parmaklarım böyle. bunların da boş işler olduğunu vurgulamak istedim.
bir kadına oral yapmak için cunnilungus olmak gerekmez. ayağını yalamak için de fethiş olmak gerekmez. sevişmeyi bilen erkek kadının tüm erojen bölgelerini yalar.
anlamıyorm ve gercekten de anlamıyorum. akşama kadar bı corap ve ayakkabının ıcınde havasız kalmıs bır ayağı parmaklarının arası pamukcuklanmı ayagın neresı cekıcı gelebılır ki. ayak lan bu
O görsel senin değil bu 1. Diğer konu da şu: bal gibi de hoşunuza gidiyor bu muhabbetler "ıyy mıyy" yapıyor olmanız hikaye. Daha fazla bu tür muhabbetler yapılsın, bizimle ilgilenilsin diye sevmiyormuşmuş gibi davranıyorsunuz bu da 2.
En İyi Cevaplar