Evlenmeden önce insanlar evleneceği insanla güzel bir seks hayatı olduğundan bahseder ama evlenınce eskısı gıbı olmadığından yakınır neden?
Cevabın nedir?
+1 yılşöyle bir düşününce bırakın cinselliği insan doğru düzgün duş bile alamaz birlikte yaşam da ki özel bir paylaşım mümkün olsun..evlenmeden önce kaç kişi cinsel birliktelik yaşıyor bunu da sormak gerek..tama manasıyla olduğunu düşünmüyorum açıkçası..ve cinselliği sadece yaşamak değil önemli olan.orda da iletişimi koparmamalıyız..sevdiğimiz insanla çok şeyi paylaşmalıyız diye düşünüyorum..çoğu insan var hala sevişirken ( karı koca kastettiğim) gözlerinin içine bakamıyor, ya da yan yanayken soyunamıyor..vs..evlenmeden önce bunların hiç birisi aşılmıyor.tanıdık zannedliliyor sadece..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayınvalidenle aynı evde oturman biraz kısıtlar ama engellemez ki sadece daha dikkatli olman gerekir saygı gereği. gece olur kapını kapatıp odana çekildiğinde kaynananın gelip aranıza katacak hali yok.
evlendikten sonra seks hayatının eskisi gibi olmamasının sebebi sorumluluklar artık bir evin var geçindirmen gereken bir ailen var sabahtan akşama kadar iştesin akşam geldiğinde bazen yorgunsun bir de artık elinin altında olması her an dokunabiliyor olman biraz büyüyü bozuyordur belki. sevgiliyken beklemen kaçamak yapmanın heycanı daha zevkli hale getiriyor çünkü.00 Yorumla
aynı evde olmanın dezavantajı mutlaka vardır. diyelim ki canın tv seyrederken çekti. yanında kayınvaliden var nasıl yapacaksın. ama ev boş olsa istediğin zaman istediğin yerde yapabilirsin. sesinizi duyacaklar kaygınız olmaz sıkmazsınız yani kendinizi
00 Yorumla
+1 yılgenelde psikolojiktir evlilikte cinseliin bitmesi sürekli aynı yemeği yemek gibi mazeretler öne sürülüyor ama şöylede bişey var evde eşini sexte doyuramayan dışarda kaçak et kesiminde hiç başarılı olamaz :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
+1 yılCinsellik ölmez de kayınvalideyle ya da herhangi başka birileriyle 3 oda 1 salon bir evde yaşamak kesinlikle olumsuz etkiliyormuş diye duydum. Düşününce hak da veriyorum. Hani hemen karşındaki evde otursun da aynı ev çok müşkül, hastalık ya da bakım durumları olmadıkça olması bence iyi değil. İnsan elini kolunu nasıl hareket ettireceğini şaşırır, utanır falan... Ev üstüne ev olmaz bence...
00 YorumlaBencede cinsellik herşeyden önce rahatlık ve özgürlük sağlandıktan sonra gerçekleşir.Bu durumların gerçekleşmesi de senin ortamında zor gibi gözüküyor...
00 YorumlaBu kesinlikle kisilikle alakali. Rahat olan bir insan için yer ortam hiç fark etmez ve engel olmaz.
00 Yorumla
+1 yılaynen kayınvalideye ne sallıyosun sen ayıp ayıp.şakasıolmaz bunun...
00 Yorumla
+1 yılevlenince zevk için mi iş için mi sorumluluk için mi öylesine mi yapıyon hepsi karışıyor bazen... kaynana mevzuna gelince ben onla yemek yerken huzursuz oluyom kaldı ki... töbe tööbeeee...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu cevabı yazan edepsize sesleniyorum
Kayınvalideyede sallarsın biraz.Gönlü olur.
bazı şeylerin şakası olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayınvalideyede sallarsın biraz.Gönlü olur.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilik cinselliği öldürür mü? Kayınvalide ile aynı evde ya da ayrı evde oturmanın da etkisi var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat