" ayy şunun poposuna bak" diye gıpta ettiğiniz, içten içe kıskandığınız hemcinsiniz oluyor mu? " güzel göte herkes bakar" diye bir şey duydum, bu tez gerçeği yansıtıyor mu, bunu öğrenmeye çalışıyorum.
Güzel bir kadın poposu sizin bile dikkatinizi çekiyor mu?
Kadın erkek diye ayrım yapmak çok saçma bu tip konularda. İnsan dikkatini çeken şeye iç güdüsel olarak bakma eğilimi gösterir bu gayet normal. Herkes bakar derken kastedilen bu aslında.. Evet herkes gibi ben de bakıyorum. Kıskançlık benim bünyeme ters.
Kadınların %95'i birbirini kıskanıyor. Poposuna bak, kıyafetine bak, saçına bak her şeyine bakıp inceleyip onda yoksa bok atıyorlar ya da öyle olmaya çalışıyorlar
Bazı kadınlar gerçekten dikkat çekici dün kız arkadaşımla kadına baktık kaldık 😁😁 maşallah harika bir kadındı biz baktıysak erkeklere birşey diyemiyorum..
"Sizin bile" derken erkeklerin kadınlara bakışını normalleştirmiş oluyorsunuz. Kadının kadına bakışı ile erkeğin kadına bakışı bir değil. Fiziğini beğendiklerim illaki oluyor ama kıskançlık seviyesinde değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Acana bakilir guzel gote diye bisey yok. O acarsa dikkat cekmek icin acar. E bizimde dikkatimizi ceker. Ancak kiskandigimz icin degil kiza bak gotunu basini acmis ahlaksiz diye bakariz.
En İyi Cevaplar