arkdslar ınternetteki penis büyütücü ilaçlardan ve pompa benzeri şeylerden kullanan var mı kullanıp verım alan var mı ne önerirsiniz faydasını gördünüz mü
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım ben eczacıyım. O ilaçların hepsi yalan dolan. O yüzden boşuna ne paranı ne de sağlığını harcama.
Ancak sana bir aktardan "çakşır" otu bulmanı ve onu haftada 1 kere çayını içmeni tavsiye ederim. Bir kapta su kaynat. Kaynayan suyu bardağa koy. Ardından içine bir çorba kaşığı kadar çakşır otu koy. 5 dakika demlenmesini bekle. Hem biraz da soğumuş olur. Sonra süz ve içilecek kadar soğuyunca bir dikişte iç. sakın içine şeker koyma. bütün etkisi kaybolur. (eğer sevgilinle buluşmadan yarım saat önce içersen farkı daha iyi görürsün)
Bu arada sana gönderdiğim linki oku: link
göreceksin ki asıl mesele bu yalan dolan ilaçlarda değil, biraz da sevgili olarak seçtiğin kızlarda. Doğru kadınları seçersen penisin de ona göre gelişir.45 Yorumla
Soran+1 yılçoğuncaa erkekler knkalarına adamsın derya bende bugun sana dıyorum adamsın :)
- +1 yıl
@KumruSahin yani ilaçla büyütme yalan diyosunuz?
- +1 yıl
@KumruSahin bu konuda size danışabilirmiyim sizi rahatsız etmeden mümkün mü
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılZararlı oldukları belli onların.O tip şeyler sadece para tuzağı.Belki boyutları sana küçük geliyordur .
00 Yorumla
şunu unutma her yerde her işde aynı kural geçerlidir lüçüğü büyütemezsin ama büyüğü küçültürsün
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılmanyakmısın ne işin var öyle şeylerle büyümez neyse o .
21 Yorumla
Soran+1 yılkamuoyu arştırmaları yapıyoruz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhocam bırakın bunları.. doktorlar bas bas bağırıyor faydası yok zararı vardır diye.. Eğer kilon varsa zayıflarsan boyundaki farkını da görürsün :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinan ma kardeşi bunlara penis büyüteyim derken eldeki penisten olma...Aman hocam...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerek yok baba küçültmenin yolu var mı asıl onu de bakim bana :D
10 Yorumlazararını gördüm. boynuma dolanıyor :D
33 Yorumla
Soran+1 yılfaydası var mı yokmu
- +1 yıl
:D :D :D gece gece güldürdün ya :D :D alemsin :D:D
+1 yıletkisi var diye duydum
00 Yorumlagerek yok.d
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanma öyle şeylere.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Penis büyütücü ilaçlardan, aletlerden kullanıp faydasını gören var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat