Benim gibi takıntılı olup kurtulanlara soruyorum. Mastürbasyon bağımlısıyım her dakika heryer de yapmak ıstıyorum ve yapıyorumda sureklı p*rno fılmı ızlıyorum ve asırı derece de ıstek duyuyorum bundan nasıl kurtulabılırım.
Masturbasyon bir takıntı haline geldiğinde erkekler için ciddi hasarlar getiren bir cinsel intihardır. Ama kadınlarda doğa tam tersine , yoğun hormonlar nedeni ile çalışır ve erkek tükenişe yürüdüğü halde kadın üstüste 50 kere daha isterse orgazm olabilir.
Doğa kadını üremeye yönelik yaratmıştır , sebebi de bu hissettiğin şeyin. Onemli olan , doku hasarı yaratmadan 25 i aşkın kadın yöntemlerini kullanman ve bir yöntemde değil , değiştirerek canın istediği zaman , ortamın uygun olduğunda yapman..
normaldir dediğim gibi bu kadar isteğe dayanacak adam kolay bulamazsın zaten 😂😂 senin gibi seks bağımlısı birini bulman lazım ilişkinin yürümesi için 😂😂
geçmiş olsun... bundan kurtulmanın tek yolu kendine hiç ama hiç boş zaman bırakmaman. başka türlü olmuyor. bende senin gibiyim. sürekli izlerim yaparım... açlıkla alakası yok. sanırım vücudun, o anda salgılanan hormonlara bağımlı olmasıyla alakalı.
@darkness112 yoo bakma sen şöyle azgınım böyle yaparım diyenlere bir bilemedin iki postadan sonra sırtını dönüp yatarlar partnerini boşaltamazlar bile. çoğu gir çık yapmayı bilio partnerine muamele yapıp boşaltmayı bilmio. ayrıca azgınım diyenlere aldırış etme gerçekten iyi seks yapan az kişi wardır bu sitede her iddaasına girerim oda %2 ya da 3 dür.
@darkness112 aslına bakarsan burdakilerin bir çoğu kolpacı sallıyo şöyleyim böyleyim die senin dediğin gibi doğru olabilir. şöle bişiyde war kendini mastürbasyona alıştırmışsa eğer sexden o kadar zewk alamaz yine eline mahkum kalır :D
En İyi Cevaplar