Ya şu banner reklamları beni sıkıyorda bu sitede hep şu eÇift reklamı nedense sinir edip ilgimi çekmiştir.
Aranızda gizli üye olup veya üye olmayı düşünenler oldumu :D
Aranızda gizli üye olup veya üye olmayı düşünenler oldumu :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 3 aylık üye oldum. Bu süre zarfında 3 kişi ile yüzyüze tanıştım. 5 kişi ile skype ve face ile iletişime geçtim. Site gerçek. Fakat birgünde fazla kişiye mesaj atınca (15 kişi), üyeliğimin iptal olacağı tehditkar bir uyarı veriyor. Bir diğer gerçek sitede siberalem. Diğerleri para tuzağı... Test edilmiştir.
yakında evliliklerde sanal olacak.hanım bir kuru fasulye yap dediğinde sana şöyle bir mail gelecek. link kocan bunu beğendi,çocuklarla paylaştı blabla.kahretsin vaziyet berbat.
Üye oldum 1 sene önceden .. ohooo yarim senedir girmiyorum sifreyi bile unuttum :D
o işlere hiç bulaşamam ailemi yalçın abide görmek istemiyorum :P
Cevap
10Cevap
Bu tür platformlar tamamen gerçek dışıdır ve tamamen kişiyi aldatmaya yöneliktir. Tv programına katılıp kısmetini orada aramak daha mantıklı ecift. com gibi sitelere nazaran.
Yok ya saçma sapan siteler.Üye olursun mesajlar gelir tanışalımmı vs.vs. mesaj atman için gold üyelik gerekir,buna kanan dümbükler alırlar gold üyeliği mesajjlar falan kesilir :D
benm bir tanıdık vardı e ciftten zengin erkek bulmuş bekar ev tuttular bekar beraber kalıyolar yatakları bir ohaaaaaaaa diye sesler duyyorum ama gerçek :D
denemedim hiç. ama hesaplar fake midir değil midir dolandırıcıl var mıdır yok mudur
Eçift nedir bilmiyorum ? arkadaşlık sitesi falansa ben üye olmadım işim olmaz ...
gerek duymadığı anlamına geliyor demekki...
e-cift sitesine üyeyim :D Arkadaş bulmak için. Gerçekten memleketimden dahi (d.bakırdan) kadınlar gençler var. Çok teklif istek geldi ama gold üye olmayınca mesaj dahi atamıyorsun.
Param yokki :D Ama bana ulaşmak için video bile çekip mesajla gönderdiler :D
bu tür siteler sadec para kazanmak için ticari amaç için kurulmus sitelerdirç banner reklamlarına kanıp sakın paralı üye olmayın
haha siteye tıklamışlıgım var ama üyeliğim yok :D
Hayır, olmadım ya da olmayı da düşünmüyorum.
Oneo¿
denemedim hic
ben üyeyim oraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar