Yalanmasını falan sevmiyorum ama Benim hoşuma gidiyor açıkçası yorgun ayaklarımın öpülmesi, masaj yapılması. Sizce de tatlı ve romantik değil mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Ben aseksüelim ve ayak fetişim var. Değişik bir kombinasyon ama çok memnunum bundan, yakın kız arkadaşlarım hem bana çok güvenebiliyor hem de bedava ayak masajcısı olarak görüyorlar iki taraf için de çok güzel bir şey :D
İyiymiş de gördüğün üzere salak türk kızları havlıyor bana. Hangi türk kızı seni normal karşılamış da bir de masaj yaptırtıyor anlamadım.
Maalesef, gördüğümüz bu havlayan tiplerle zaten hiç samimiyeti ilerletmiyorum. Hepsi üniversite sınıf arkadaşlarım, bu şeyleri bilen ve anlayan kişiler kendini belli ediyor. Ki zaten aseksüel olduğumu bilen kişilerle ister istemez çok sıkı samimiyetimiz oluyor, bazıları aseksüelliğin ne olduğunu bile bilmiyor, söylesek de inanmıyorlar.
Evet mallar var hastalık falan sananlar yazık diyenler.
Bu yüzden toplumdan tiksiniyorum.
ayak fetişi genel olarak ayaklara düşkün demek. senin hoşuna giden sevgilinin veya seni seven kişinin ayaklarınla ilgilenmesidir ikisini karıştırma
Fetiş değilse ne kadar içinden gelip de ilgilenebilir?
Daha önce ayaklarıyla ilgilenmeni isteyen kadınlar mı oldu?
O halde fetişistsin.
Pekala :)
kadınların birbirine yapması daha güzel denedik bunu çünkü lezbiyenim :)
Cevap
23Cevap
Ayak fetişi olan erkek partnerine biraz daha sadık oluyor helede ayaklarına özen gösteriyorsa yemede yanında yat misali 😁 şahsen bunun için ayak masaj eğitimi bile aldım 😁
bir fetişlik felan yok ama ılıskı esnasında facestıng ten tut ayak parmakları dahıl herseyı yaparım on sevısme ve orala bayılırıyom.
Ah çok güzelsin ya böyle kadınlar görmek mutlu ediyor beni çok güzel birşey iki taraf icinde erkeğin en mutlu olduğu yer
Türk kızları fetiş konusuna uzaylı olduğundan. Büyük bir kısmı da biliyorum sanıyor
Söylediklerine ek olarak eğlenceli ve zevkli de diyorum. Bazen o ayaklar çoraplı da olabilir tabi:d
İnsanlar fanteziyi bir eğlence değil de sapıklık olarak gördüğü sürece zor tabi:)
Fotoğrafları gördüm midem bulandı yahu bunun nesi hoş.
Ben de ayak fetislerini seviyorum sürekli ilgilenmeleri çok hoşuma gidiyor
Yoo benim hoşuma gidiyor ayakları ğörünce öpesim yalasım geliyor çıldırıyorum
benimde arkadş var süper o konuda
Ne yapıyor arkadaşın?
Ben masaj yapmayı ve özenle yalamayı çok severim ve partnerime de yaparım arada sırada.
Çok isterdim yapmak o televizyon izlerken, işten döndüğü zaman ben ayaklarına masaj yapıp onu rahatlatırdım ve yüzümde tutup ayaklarını öperim
Evet oyle ya da corapliyken guzel oluyor sffg
Çorap seksi gösteriyor özellikle siyah naylon ya da file fakat çıplak olunca tam hissediyorsun.
Evet ya da ben babet seviyorum spor ayakkabi ya da pembe corap 😛
Spor ayakkabının neresi seksi topuklular varken?
Ben seviyorum koca popolu ve ergen kizlarda ozellikle ama topukluda sexy 😂 ya da ciplak ayakla parmak ucunda yurumesi 😅
Sevilen kadının elleri ayakları öpülür
Allahım daha neler duyucaz
Evet biraz okuyup araştırsanız aklınızın almayacağı o kadar çok cinsel fantazi ve fetiş var ki.
İşim olmaz teşekkür ederim sana kolay gelsin 🙄
Evet araştırma dünyayı inceleme gözlemleme gibi işlerle ilgilenmezsiniz. Kısır falan yap sen, düğünde takılacak altınları düşün.
Canım ben zaten evliyim 3 yıllık bitanede kızım var 🤣🤣🤣
Olabilir. Bu dünyaya kendini kapatmanı gerektirmez. Her şeye işim olmaz diye bakıp öğrenmezsek ohooo. Her neyse senin tercihin.
seve seve ayak masajı yapar öperim
Birazdan doluşurlar fetişler. :))
rezillik pis ayaklar öpulür mü
Vajina penisten daha temizdir.
niye kokuyor o zaman penis kokmuyor
Yıkamazsan kokar bu kadar basit
Seninle bu konuyu uzun uzun konuşmak isterim
ben bunu yaparım :)
Benimde gidiyor.
Benim de yapmak hoşuma gidiyor. Gelir misin?
@AkrepburcuErkegii07 hayır üzgünüm
Koymuyorsa sıkıntı yok 😀
Pis lik iğ. renç
nasıl yani...
Hoş mu 🤗
Takip et
hiç sevmem
Ciddi misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar