Ben aseksüelim ve ayak fetişim var. Değişik bir kombinasyon ama çok memnunum bundan, yakın kız arkadaşlarım hem bana çok güvenebiliyor hem de bedava ayak masajcısı olarak görüyorlar iki taraf için de çok güzel bir şey :D
4
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyiymiş de gördüğün üzere salak türk kızları havlıyor bana. Hangi türk kızı seni normal karşılamış da bir de masaj yaptırtıyor anlamadım.
Maalesef, gördüğümüz bu havlayan tiplerle zaten hiç samimiyeti ilerletmiyorum. Hepsi üniversite sınıf arkadaşlarım, bu şeyleri bilen ve anlayan kişiler kendini belli ediyor. Ki zaten aseksüel olduğumu bilen kişilerle ister istemez çok sıkı samimiyetimiz oluyor, bazıları aseksüelliğin ne olduğunu bile bilmiyor, söylesek de inanmıyorlar.
hayır ilişki içind ebulunduğum kişiye özel bu durum fetiiş dediğin kişi seçmez ayak seçer. zaten bunu anlatmaya çalışıyorum sana ben sevdiğim kişinin herşeynin fetişiyim. öyle bir ayakla mayakla kurtulamaz :D
Ayak fetişi olan erkek partnerine biraz daha sadık oluyor helede ayaklarına özen gösteriyorsa yemede yanında yat misali 😁 şahsen bunun için ayak masaj eğitimi bile aldım 😁
En İyi Cevaplar