Bence gördüğüm en iyi chat sitesi sohbetarabul.blogspot.com ya sizin en iyi bildiğiniz sohbet sitesi?
Cevabın nedir?
Chat sitesi diyosan anonim olarak konuşabileceğin connected 2 me var geyik için iyidir, sonra ribbony diye bir site var aynı mantk anon konuşuyorsun falan ama çoğu ergen sitedekiler fake lerde var kafana göre maksat boş muhabbet diyosan takıl.
25 Yorumla
Gizli Soranyok evlenecek kiz ariom,
- +1 yıl
onun dediklerin de evleneek kız yok hepsi takılmak için yüklüyor
gerçekre buluşan bile yok hallo kullan - +1 yıl
Kızlar merhaba, ben sosyalchat. com sitesini kullanıyorum. Hem seviyeli hem de bağlantı tarafında problem yaşamıyorum.
- +1 yıl
Kızlar merhaba, ben sosyalchat. com sitesini kullanıyorum. Hem seviyeli hem de bağlantı tarafında problem yaşamıyorum. teşekkür
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanında bir netlog vardıki çok ekmeğini yedim :)))
33 Yorumlasosyal ağ
Cevap sahibiarkadaşlık sitesi işte len
- +1 yıl
Kızlar merhaba, ben sosyalchat. com sitesini kullanıyorum. Hem seviyeli hem de bağlantı tarafında problem yaşamıyorum. .
Gizli Üye(36-45)+1 yılmynet smeet dene :))
67 Yorumla- +1 yıl
sen kullanıyo musun nasıl bişey öğretir misin
Cevap sahibi+1 yılmynete gir poda oyunlar var smeet e gir cinsiyetini belirle ve odalara gir çok basit ok
- +1 yıl
ben arkadaşlık sitesi diyorum sen saçma sapan oyun öneriyosun
Cevap sahibi+1 yıliyide arkadaşlık bölümü bu hem neden eksi veriyorsunki
- +1 yıl
mesaj atmak için bile vip istiyo
- +1 yıl
@Cokpissorarım Kızlar merhaba, ben sosyalchat. com sitesini kullanıyorum. Hem seviyeli hem de bağlantı tarafında problem yaşamıyorum.
- +1 yıl
Benim kuzenim mynet sayesinde evlendi ciddiyim
+1 yılsmeet
511 Yorumla- +1 yıl
İlk defa duyuyorum;aha mynet'inmiş işlek mi peki D:
- +1 yıl
canım orası tam olarak ney oyun sitesi mi açıklama yap birazcı yardımcı ola bana en ii cevap sanaD:
- +1 yıl
bi karakter oluşturuyosun istediğin gibi giydiriyosun saç stilini falan belirliyosun orda mekanlar var geziyosun konuşuyosun birileriyle :D sanalika gibi :D
- +1 yıl
benim yaşlarımda var mı 20 li yaşlarda kız çokmu bari orada bir ara bombom oynardım sevgili bulmak için bulmuştumda :D
- +1 yıl
İstediğin her yaştan var :D 15-45 arası bulursun :D
- +1 yıl
oooo bana 16-20 arası lazım ne güzel bi yermiş orası kazayla seni ayarlamayım oradan ayıp olur burdaki adaşı ayarlamak oradan oradaki rumuzun ney senin :D güzel yermiş dediğin yer çok saol D:
- +1 yıl
letspal. com
En iyi ücretsiz arkadaşlık sitelerinden birisi , facebook tarzında , gibi siteleri bir arada toplamış , kullanımı çok kolay hemen hemen dünyanın her ülkesinden arkadaş edinebilirsiniz , üyeler tamamen düzgün ve fake değiller , aynı zamanda kültür ve dil paylaşımı yapabiliyorsunuz , yapmanız gereken tekşey resim video müzik gibi paylaşımlarda bulunup yorumlar ile iletişime geçmek
, harika bir site , ben """ LetsPal "" i seviyorum - +1 yıl
Kızlar merhaba, ben sosyalchat. com sitesini kullanıyorum. Hem seviyeli hem de bağlantı tarafında problem yaşamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
59Cevap
pek ilgilenmiyorum kardeşim :) sohbet siteleriyle .
15 Yorumla- +1 yıl
sen yalnız değilsindir o zaman :D
- +1 yıl
ınga hepimiz yalnızlık :((((
- +1 yıl
eh işte :D
+1 yılhiçbirini deneme kardeşim hepsi fake dolu insanlar.. tipine göre seni yargılayacaklar. giderin varsa her türlü bulursun. giderin yoksa kimse bakmıyor. sanal alemde takılan kızdan hayır gelmez sözüne inanıyorum.
80 Yorumlabence en iyi sohbet sitesi sekersohbet. com orası yazılı sohbet yeri. özellikle bayan arkadaşlar için oldukca güvenilir. çünkü hiçbir kişisel bilgiye gerek duyulmuyor. direk kafana göre bir rumuz girip baglanıyosun. odaya ait radyo bile var istersen yetkililerle konuşup yayın bile alabiliyosun ya da yayındaki dj den istek isteyebiliyorsun. oyunlar yarışmalar ve sayamadıgım daha niceleri. .. mobil giriş ve bilgisayardan giriş mevcut. tavsiye ederim
00 YorumlaSohbet odaları dendiği zaman akla ilk gelen konu seviyeli dürüst insanların oldu bir adres bulmaktı çok site gezdim lakin Matraksohbet. Net deki arkadaslıklar farklı yaklaşımları farklı ozelde rahatsız yok herkez kendi halinde eğlenmeye sohbet etmeye çalışıyor ilk izlenimim bu sekilde ilerleyen zamanlarda daha fazla bilgi sahibi olabilceğimi umuyorum..
10 Yorumla
+1 yılbence en iyisi bizim mahallenin çınaraltı çaybahçesi ;) 7 den 70 e herkez orda, sevgili değilde başka bir sorunda herkez yardımcı olur hemde karşılıksız
30 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılbı sms kadar yakınındayım :)) odaya gerek var mı konusmak ısterım sevıyelı saygılı yalansız durustce amac zaman gecırmek degılmı
10 YorumlaO nasıl soru ya, ilaç mı bu kesin sonuç versin?
Sen konuşkan sıcak kanlı biri isen herhangi birinden de sonuç alabilirsin.20 YorumlaMirc vardi benim zamanimda, hala var mi bilmiyorum...
12 Yorumla
Gizli Sorankerizim diye bişe yuklu bende ama full erkek
+1 yılGönülden sevenler var amele kaynıyor nasıl bir gönülse
10 YorumlaArkadas olmak icin millet bide parami veriyor. Arkadaslik öyle olmamali
02 Yorumlaheh bide bu çıktı
+1 yılomegle chatroulette bunlar kameralı .. connected2me buda yazı
00 Yorumlaface yüzünden lanet msn yi bile açmaz oldum. ama faceden cok burayla meşgul oluyorum :))
00 Yorumlaşimdiki chat siteleri paralı oldu kardeşim..mesela taksim chat..
00 YorumlaKaliteli ve seviyeli chat odaları olarak zirvechat. net sitesini öneririm. Ortamı hem şahane, hemde eğlenceli herkesin severek sohbet edebilceği yer. Mobil üzerinden kolayca sohbete giriş yapabilirsiniz birde ücretsiz ve üyelik gerektirmiyor.
20 YorumlaEskiden gelen bir alışkanlık olsa gerek ara ara sohbet kanallarına giriş yaparım son girdiğim sitenin adı javachat. net ti sanırım yabancı dil ağırlıklı bir site ingilizce deneyimi kazanmak için girmiştim fena değildi gibi.
00 Yorumla
+1 yılBitgab com da ucretsiz olarak chat, sesli ya da goruntulu sohbet edebiliyorsunuz. Dunyanin bircok ulkesinden arkadas edindim oradan. Sitenin olayi ingilizce pratik yapabilmeniz Cambly gibi ama para vermeye gerek yok ucretsiz uyelik yetiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin?
+1 yılben pek kullanamam chat sitelerini bir gün can sıkıntısından
diye bir yere girmiştim hoşuma gitmişti öneririm.03 Yorumla- +1 yıl
Neyini öneriyon ki saçma ya chat siteleri psikolojiyi bozuyor
- +1 yıl
- +1 yıl
AÖF online ortamda sınav yapıyor diye karantinadan çıktım Yusuf Yusuf oldum paralar kitaba gidiyor okuma kitapları bedava ders kitapları zamlandı
+1 yılConnectedme diye bise vardi bir dene onu istersen
20 Yorumla
+1 yılKızlar soruyordan daha iyi bir yer olabilir mi =/
00 Yorumla2000 li yillardan beri takildigim bi yer var ve kalite olarak cok ileride digerlerinden sacma sapan insanlari barindirmiyorlar zaten. istersen bir bak derim isminden anlicaksin kaliteyi Sohbet. Net
00 Yorumla
+1 yılsohbet sitesimi bence site diye bişey yok kardeşim çıkarsın dışarı özellkle (ist) reel bir şekilde tanışma saglarsın :D bence en iyisi bu neyse bence (swarm)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFacebooktan yabancıları ekle asdfdsaasdf ben öyle yapmıştım bikeresinde ingem gelişmişti biraz :/
10 YorumlaBence en yeni en iyi Chathanem. com Sohbet sitesi kurmak isteyenler için çok iyi bir seçenek, hem avantajlı hemde kendi siten oluyor.
00 Yorumla
+1 yılKızlar merhaba, ben sosyalchat. com sitesini kullanıyorum. Hem seviyeli hem de bağlantı tarafında problem yaşamıyorum.
00 Yorumlapenpaland nokta com tavsiye ediyorum , buradan kendinize arkadas edinebilirsiniz.
Tavsiye etmemdeki etkenlerden biride turk yapimi olmasidir.02 Yorumla- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılparalı üye olana kadar bütün kızlardan sana mesaj gelir; paralı üye olduktan sonra ardı arkası kesilir...
00 Yorumla Arkadaş mı arıyorsunuz, yanlımısınız, eglenmekmi istiyorsunuz o zaman bi gelin görün derim...
00 Yorumla
+1 yılBenim görüşüm uzun yıllardır faliyette olan, sesli ve görüntülü sohbet sitesi arkadaşlık sitesi?
00 YorumlaÜcretsiz istiyorsan sanalsohbet. net sitesini öneririm sohbet, chat ve arkadaşlık için.
00 Yorumla
+1 yılparan olacak euro dolar araban olacak güzel ozaman kizin sülalesi bile sana arkadaslik istegi atar
00 Yorumlatamsohbet. com var bakabilirsin değişik güzel bir yer. d
10 YorumlaArkadaslar site bilen var mı tansma yapilacak bir site
02 Yorumla- +1 yıl
letspal. com
En iyi ücretsiz arkadaşlık sitelerinden birisi , facebook tarzında , gibi siteleri bir arada toplamış , kullanımı çok kolay hemen hemen dünyanın her ülkesinden arkadaş edinebilirsiniz , üyeler tamamen düzgün ve fake değiller , aynı zamanda kültür ve dil paylaşımı yapabiliyorsunuz , yapmanız gereken tekşey resim video müzik gibi paylaşımlarda bulunup yorumlar ile iletişime geçmek
, harika bir site , ben """ LetsPal "" i seviyorum
+1 yılücretsiz gold üyelik dağıtan arkadaşlık sitesi olarak. selam5. com var.
01 YorumlaOnlar hep yalan dolan şeyler :D
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnerde görsem internette tanıstık bişeler yasadk felan :)
+1 yılask. fm chet sitelerinden daha iyi bence
00 Yorumlasiberalem
27 Yorumla- +1 yıl
o paralı site kuzum :D ben ücretsiz soruyorum var mı aklına gelen :D
- +1 yıl
resmin güzelmiş profilindeki bu arada :D
- +1 yıl
cidden sen misin resimdeki ben şaşırdım doğrusu :D siberlalemdekilerden güzelsin sen D:
- +1 yıl
Çok memnun oldum tanıştığımla senle
tv izlesem kesin görürdüm böyle güzel birisini kaçırmazdım...
NE yazıkk ki tv izlemiom...:D
Duvarnıza yazı yazdım bu aarada bende mesut zeytin adım mesut geriye kalan soyadım D - +1 yıl
üyemisin sibere
+1 yılnetlog
13 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin?
Orada o kadar kişiye istek yolladım kabul etmediler di hem onda da gold üyelik gibi bişiy çıkmış... sanırsam.. - +1 yıl
face netlog un ocağına incir ağacı dikti yoksa faceden cok daha kaliteli bir site ve şimdi kalanlarda eski müdavimleri
- +1 yıl
Anladım dostum geçmiş olsun... :(
+1 yılskout ve meet me vat gayet iyi tavsiye ederim
00 YorumlaKılıçikmamis. ErGenler. Kom
00 Yorumlabu sitede var işte :D
00 Yorumla
+1 yılmesaj atarsan konuşabiliriz :D
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl90 larda çok zevkliydi ama artık Chat mi kaldı.
00 Yorumla burası var işte
310 Yorumla- +1 yıl
burdaki kızllar arkadaşlik yapmiyor pek
- +1 yıl
,stersen arkadaşlik daveti atarim:)
- +1 yıl
1 levelim diye hor görme:)
- +1 yıl
Sohbet edelim
- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlar merhaba, ben sosyalchat. com sitesini kullanıyorum. Hem seviyeli hem de bağlantı tarafında problem yaşamıyorum. ççç
Face :)) guzldır facem
00 Yorumla
+1 yılBurası neyine yetmiyor.
00 Yorumlakardeş orada da onlardan çok biz varız ;)
00 Yorumlachatroulette :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ulaş bana baby chatruletin inceliklerini öğrenmek istiyorum 😃
İyi bir sitede bana onerseniz
00 Yorumla
+1 yılUzum sureli arkadaslik
01 Yorumla
+1 yılYeniyim bakalım nasıl bir site olduna
00 Yorumla
+1 yıl25 45 yas arası byan arkadaşlar nerde?
00 Yorumlaconnected var takılıyomusun orata
00 YorumlaBende bu sayfayı cok begendim
00 YorumlaSELAM nasıl gidiyor pazar gunü
00 YorumlaFacebook (?)
01 Yorumla- +1 yıl
kaybol
Yok, olamaz da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacına göre söyle ona göre yönlendiriyim
00 Yorumlabence Siberalem'dir
24 Yorumla- +1 yıl
letspal. com
, harika bir site , ben """ LetsPal "" i seviyorum - +1 yıl
Orası ücretsiz istiyoruz
Kızlar soruyor
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?