Uzanmaktansa dediğim pozisyonda göğüslerimi okşayarak mast yapıyorum. Çok mu tuhaf?
#cinsellik
#cinsellik
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
gayet normal arkanda bir erkeği sana abanırken iki deliğini ona sunarken düşünmek seni tahrik ediyor
Kesinlikle çıldırtıcıı
eminim o şanslı erkekte deli olur öndede olsam o posizyonda arka dar deliğe baktıkça daha fazla tahrik olup serteliyorum
Anal sevmiyorum ama orayla oynanması penisin sürtüp vurulması çok hoş
bende pek sevmem ama bakımlıysa göğülerinden omuzlarından çekerek öne girerken arkayı hayal etmesinden kendimi alakoyamıyorum bazen arkayı öpesim koklayasım geliyor tam bir giriş olmasada başını sokarak oraya patlayarak final yaptığım çok oldu
O delikte dil darbesi de mükemmel oluyor eski erkek arkadaşım hep oraya boşalırdı off:)
o zaman zevklerimiz aynı yaadıkça deliğin yumuşayıp açılması harika bişey öne direrken orta parmağımı sokup içinin darlığını hissederek ki yönlü zevkten kadınımın kasılıp inlemesi yaladıktan sonra başını sürterken başının o deliğe takılıp hissetmesi öyle bir an dayanamam acısız yumuşayıp açılmış deliğine başını iterim bir kadına arkadan sahip olmak önden daha zevkli
Anlattığın gibi baslayıp sonu tecavüz fantezisiyle bitse zevkten bayılırdım herhalde ben:) Zorla arka deliğe sahip olunması falan
benden bahsediyosun o zaman yapmadan öncesi hep okşarım yumuşatıp dilimi gezdiririm ıslanması için sonrası organımın gövdesini sürterken başını deliğe sürterim o an hayır deyip poposunu çeksede sokmıcam sürtücem derken rahatlatırım parmak ucumla bebe yağını minik deliğine sürüp gezdirip başını farkettirmeden yağlarım belinden tutup sürterken birden itiğimde başı büzüğünü açıp girmiş oluyor kaçmaya çalışsada bırakmayıp içindeyim lütfen deyip ileri geri yapmadan bikaç dakika kaldıktan sonra milim milim girçıklara başlarım :)
Sen harikasınn. Önce çırpınan sonra zevkten kıvranıp inleyen kadın😊
aynen ilk analı ben istememiştim 3 saatlk bir vajinal ilişkinin arasında üzerimdeyken üzerine oturduğunda o darlığı ilk hissettiğimde sımsıcak bir vajina yerine ılık dar kuru deliğe girişinde köküne kadar almıştı çektiğimde şişe kapağı gibi ses duyunca anlamıştım neden yaptığımı sorduğumda sen daha fazla zevk al dedi ama ben önden devam ettim boşaltıktan sonra uzandığımızda yan yatıp poposunu aletime dayayınca yumuşacık kalçalarınını hissettikçe o delike kalçasını avuçlayıop aralayıp sokmuştum 5 ci boşalma olduğu içinde 1 saat o zevki fazlasıyla yaşadım bende tutkuya dönüştü
İlkinde neden vajinadan devam ettin
evet ama bir sefer o darlığı kuruluğu hissedince vajinada çok sulanınca ıslandıktan sonra dayanılmaz istek oldu köküne kadar bastırdıkça iç çekişleride zevkten bei adeta titretti nefes nefese kaldık
Az önce seni hayal ederek boşaldım, anlattıkların çok etkileyiciydi
bunlar neki yaşanıcakların yanında boynundan meme uçlarını saatlerce emerek göbeğine dfdilledikten sonra dizlerinden bacaklarının ayırıp bal kutunu yalarken arka deliğine dil darbaleriyle saan içini çektirip acırma yavaş lütfen dedirtip milimim milim kalın damarlı kasalıp ıkınarak içine aldığında minik deliğini büzüp adeta aletimi sana sömürtüp vakumlatırım arka deliğine
ilklerde hep hayır acır günah lütfen deselerde ikincisinde hep arkasını dönüp onu çokmu istiyosun al onu bana ordan sahip ol dediler
İstiyorum seni:)
ne zaman istersen nerde ne şekil zevkten nefes nefese bayıılacak kadar içinden çıkartmam senin
mastın pozisyonu olmaz hanımefendi. ne şekilde zevk alıyorsan o şekilde yaparsın.
Yani o senin zevk alma meselen kimse bir şey söyleyip öneremez.. Çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz.
Yoo bu senin doymak bilmez bir panter old. Gösterir
İgrenc allahim kizlarin boyle seyler yapmadigini dusunurdum
Evet otuz biz
Bence senin hormanlar biraz fazla
İcinde kalin bir penis be popona saplagi yedin mi zevkten ucarsin.
Hızlı, sertse bir de of
Ön sevisme hızlı olmayacak tabi ki, yavaş ılık ve ıslak güzel:)
Azgınlığın beni çok etkiledi
Seksin bol olsun tatlım
Teşekkürler bebeğim, senin de:)
Gayet hoş oturup seyredebilirim
Tam bir azdin doghyci
Bdsm severmisin sen bakayim
Bana sert davranılmasını, aşağılanmayı, tokatlanmayı çok seviyorum. Hatta öyle ki bazı kelimeleri ve tavrı görmeden neredeyse boşalamıyorum. Onun dışında benim de bıçaklarla oynamayı seven bir yanım var
Peki kemer ve kırbaç dayanirmisin
Kalçama yalnızca, kemerle boynumu sıkabilr bir de.
Yooo niye garip olsun bence çok hoş
bence kendini keyifine bak
zevk almanın nesi tuhaf
Değişik gerçeğini yasa
En sevdgım pozsyon hele sert yapılırsa
Evet
Mastürbasyon yap sen de
Doggyde anal dan girseler zevk alırmısın peki?
Anal sevmiyorum ama o deliğimle oynanmasını seviyorum
Oda olur parmagıyla oynasa arada dil atsa dilini icine soksa?😂
Umm dil:)
Ya keske karım olsan vallahi tam benliksin😂
Her gece işten geldikden sonra o got deligini yalardm dilimi tamamen icine sokarak böyle icinde gezdirirdim sağa sola yukarı asagı😂😂
Ben doyumsuzum ya işten yorulmuş adamı bir de ben yorardım sabaha kadar 😄
Al bendende o kdar sabaha kadar yapsak yorulmam yeminle😂😂
GEL karım ol işte be😂😂
Bilmem aşağı yukarı her gün yalar mıydın daracık pembe deliğimi:)
Hemde nasıl yalardm böyle icime çeke çeke hüpppp diyeee 😛😛
Biberona süt doldurup , o minnak penbe deligine biberonu sokup sütle doldurup minnak deliginden süt bile icebilirim bak 😂😂😛
Ahaha delisin ya sen
Diyomya benle evli olsan harbi col güzel fanteziler yapcaz fanteziye doymucaz😂
Ne yapayım şimdi sırf bunun için evleneyim mi 😄
Bu cümlenden sonra yazmasam daha iyi
Evlilik de bir fanteziydi, öyle mi:/
Ben senle gerçekten evlenmek istedim o an o yüzden dedm , ama azonceki cünlen ne bilim üzdü
Doggy ci kadınlar harika olurlar
Bize ne hatuncum
Tamam adnancım
Delirme sen Bihter Ziyagilsin domalarak mastürbasyon mu yapılır
Fenaaaa💥
sen uğraşma ben yaliyim seni o pozisyonda ,
çpk güzel ama orda olmak isterdim
Gayet normal
hayır değil güzelmiş
aferim devam et...
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?