Eve gündeliğe gelen temizlikçi kadınla seks yaşadım. Hamile kalmış mıdır?

Ben 25 yaşında yanlız yaşayan birisiyim. Yoğun çalıştığım için evde temizliğe ayıracak vakit bulamıyordum ve bir gün evin dip köşe temizlenmesi gerektiğini düşündüm ve aileme güvenilir birini bulmalarını söyledim. Bize uzaktan akraba olan birini bulmuşlar. Bu kadına birkaç defa evi temizlettik. Bu kadın normalde köyde kalıyor ama yakın çevrenin evlerinin temizliğine giderek parasını kazanıyordu. Bu kadın evli olan abisinin evinde kalıyordu fakat onlara yük olmamak için benim evde kalıyordu ara sıra. Bu kadın hiç evlenmemiş ve 45-50 yaş arasında. Bir gün ben yine bu kadını düşünerek mast yapıyordum. Banyonum kapısını kitlemeyi unutmuşum. Bu uyku sersemiyle içeri daldı ve Ben ne yapacağımı bilemeyip sertleşmiş aletimi güçlükle saklamaya çalışsam da nafile. Bu donakaldı ve Ha Sen mi var mıydın ben suyun sesini duyunca bir yer açık mı kaldı diye ona bakmaya geldim dedi ve kapıyı yavaşça kapadı. Ben duşumu aldıktan sonra yatttım ve tüm gece onu düşündüm ve ertesi gün yatağımda yatarken aletimin ağzında olduğunu hissederek uyandım bana sakin olmamı söyledi ve giyisilerini çıkarmış bir şekilde üstüme oturdu. Ben ne olduğunu anlayamadan içine çoktan boşalmıştım bile. O da ikimizin arasında kalacak deyip kendi odasına çekildi. O gün bu gündür 1 haftadır konuşmuyoruz.
Eve gündeliğe gelen temizlikçi kadınla seks yaşadım. Hamile kalmış mıdır?