kardeşim çok kasma ya cevap verecek olan veriyor zaten senin ne yazdığının çok bir önemi yok :)
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka yüz yüze yüksek ihtimal tavliycagim hani ayni okulda falan bulusak öyle bir durum yok sanaldan ds kiz senj daha tanimadan trine giriyor falan onu en iyi nasil asarim nerden yururum diye düşündüm yoksa dieke yuruyen kizlarda var ayri olay
bence yapabiliyosan yüz yüze görüş bazen kız ARKADAŞLARIMIN telefonlarını kurcalarım gıcık olsunlar diye emin ol mesaj atan tek kişi sen değilsin çoğu kız için cevap vermye müsait bişey yaz verirse verir onu demek istedim :)
Kanka bu yolu cok deneyen biri degilim ama red yersem fena bozulurum ya azcik gururluyum koyar falan 😂 hani sence nasil girmliyim muhabbete hic tanımıyorum cunku
Ahaha ya biz ankaranın bagrindan kopmus bri delikanliyiz 😂 eskiden öylr durumlar olmuyordu tabi hani begenmediyse veya istemdiuse itin kopun tekiyse reddediyor veya cevap vermiyor simdikiler böyle gicik bir cevao veya artislik yapiyor anlamis degilim debir co k değişti 😂
Cidden böyle mi dusunuyor kızlar 😂 hepsi efendi erkek diyor ama eskiden selam diye girerdin oda begenirse okey ama simdi selam cok abesk hale getirdiler ya biz erkeklere niye blok koyuyor bu kizlar kanka surekli ya 😂
Hiçbir kız efendi erkek istemez, şerewsiz olsun ben onu düzeltip edepli adaplı yapayım der. 30 una kadar da yapamazsa mecburen edeplilere efendilere gider🙄
Abi seni tebrik ediyorum bu kadar açık konuşabildin ya 👏 eskiden öyleydim hani hızlı adam muhabbeti yaşım biraz büyüdükçe 21 😂 biraz ciddi iliski ister oldum hani saygili sakin güvenli iliski istiyorum ama kizlar bunu istemiyor gibi sanki eğlenmelik pic affedersin ama kendisine ilgi gostermeyen kişileri istiyorlar saygısız yalan söyleyen cocugs tapan kiz gordum ben ya sen nediyosun
Sana bişey deyim mi ciddi ilişkini etrafla tanıştırınca diğer arkadaşların da ciddi ilişki yapıyo sonra hep beraber ciddileşiyorsunuz ilişkide hayatınıza düzen geliyo, bekar insanlarla takılmıyorsunuz çünkü fikirleriniz ayrı olmaya başlıyo. Ve bunu çok seviyorsunuz çünkü diğerleri senin sahip olduğun şeye sahip değiller ve ortalık karıştırmayı seviyorlar. İlk başta ilişkide kassanız bile alışınca öyle lüks mekana gitmek yerine 2-3 çift çay bahçesinde cips kola yapıyorsunuz, okey oynuyorsunuz, bir süre sonra sevgilin sana kralsın be falan demeye başlıyo ama bu doğal geliyo sana falan derken güzel bir hayata adım atmış oluyorsun çoktan ☺️ Uzun oldu kusura bakma 😂
O ciddi iliski yapanlar zaten uzaklasiyorlar bunu yakinlarimdan farkettim bence yanlış birşey ya tamam seversin ileriye dönük ciddi de düşünürsünüz de abi hayatının merkezine koymak bence büyük acizlik ve salaklık olmayan sevgilinin tribine girdim iyi mi 😂
Yani uzum süredir takiplestigim bir kiz erkek arkadasi yok ortsk arakadasim ds yok yani samimi ayni sehirdeyiz ama ayni üniversite değiliz falan mecbur sanaldan yazmak kalıyor ama şu an alınma kızlarda bir ego var ki tanimadan bilip bilmeden tersliyor veya insnain gururunu kiriyor ben öyle her önüne gelene yazan biri değilim o yuzden nasil yapicagimi bilmiyorum genelde çevre ile olurdu umarim demek istedigimi anlamissindir
En İyi Cevaplar