Bir erkek ne kadar iyi olursa olsun kaslı olmayınca hoşlanamıyorum. Bir sürü erkeği reddetmeme sebep oldu bu. Ama ta 15 yaşlarımdan beri var bu kas a takıntım geçebilecek bir şey değil. Kaslı olunca direkt hoşlanıyorum diye bir şey yok tipi konuşması her şeyi önemli ama kaslı olmayınca da asla olmuyor. Başka benim gibi kızlar var mı, bu tarz olmazsa olmaz dediği fetişi olan?
Fetiş değil bu. Kas kütlesi, keskin çene hatları, geniş alın bir çok kadınların erotik olarak uyarıldıkları erkek tipleridir. Evrimsel nedenleri var bunun, ki en önemlisi sağlıklı olduğunun belirtisi. Çocuk yapacağın adamın genlerinin dayanıklı olmasını istersin.
Erkeklerdeki geniş kalça, iri memeden uyarılma gibi. Gayet doğal yani. Fetiş olması için erotik olmayan bölgelerden uyarılması gerekir kişinin.
Tabii bu demek değil ki her kadının uyarıldığı erkek tipi bu. İnsanda çok geniş varyasyonlar var. Sen bundan etkilenen bir kadınsın sadece. Rahat ol
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet de kas olunca bütün vücut oluyor o yüzden genital bir bölge değil fetiş sayılıyor diye biliyorum.
Yok değil. Bunun evrimsel nedeni var. Kaslı adam avlanır, seni ve çocuğunu korur. Diğer erkekleri saf dışı bırakır ve güçlü genler aktarır yavruna. Fetişten daha işlevsel içeriğe sahip.
Kasli adamin her seyi dert sana yeterinde vakit ayiramaz hele calisiyosa. fast food yiyelim dersin hayir der. yanina yakisman icin seninde spor yapiyo olman lazim yapmiyosan surekli yuzune vurur sjsj
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kişiliğine göre değişir bu. Hayvan gibi kaslı da olsa kadında kas beğenen bir tane bile erkek görmedim benden vücut çalışmamı bekleyen de hiç olmadı.
Fast food konusunda da sorun yaşamadım aşırı da yemiyorum ben zaten ben de dikkat ediyorum fiziğime bakımıma, vakit de ayırıyordu, fiziğim öyle dolgun değil ince yapılıyım ama boyum falan uzun yanında absürt falan da durmuyorum kimsenin.
Kolay değil. İçinden gelmesi lazım güçlü olma büyük olma isteğinin, kimse bir kız için vücut geliştirmez öyle. Yani bir süre yapar ama sonra içinden gelmediği için bırakır büyük emek özveri istiyor.
İcinden gelmesi lazim tabi anahtar kelime bu. ben cocukluktan beri hevesim vardi. Benim icin life style olmasi zor olmadi baskasi icin eziyet awk. işin kolay tarafi antreman, antreman gunun 1 saati aliyo beslenme 23 saat dikkat etmen lazim. burda herkes cuvalliyo
yok yok doğal da var çok alık oluyorum onlara resmen bir kaç saat odaklanarak bakmak isterim ama yok ki :D öyle baktıran olsa o güzel tırnaklarına ne isterse yaparım
En İyi Cevaplar