Sizce bacak dekoltesi mi daha seksi yoksa göğüs dekoltesi mi yoksa sırt dekoltesi mi? Siz hangisini beğeniyorsunuz daha seksi buluyorsunuz?
Sırt
Göğüs
Bacak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bnm bacaklar ınce ve uzun oldugundan bn bacak dekoltesı verıyorum mını veya yırtmaçlı farketmıyor ama erkeklerde kasık dekoltesı gerckten cok etkıleyıcı bırde vucuda oturan gömlek gıyıp parfüm sıkıyorlar ya resmen ye bnı dıye bagırıyorlar :)
ben bacak dekoltesini mini giymekden yanayim oyle olmagi severim ama gogus dekoltesi her kesde iyi durmuyor ama oda sexy yani
dekolte, size belli bir şeyi gösterir, daha fazlasını vaat eder. bana bacak dekoltesi daha vaatkar geliyor, bana sunacakları daha fazlaymış gibi gözüküyor. dekolteyi giyen bayan uzun boylu ise, bak bak bitmiyor tarzı bir durum da oluşur tabi, bu da bir etken
düşünce dekoltesi en kışkırtıcı olanı. dr. hannibal lecter de olan :))
Cevap
25Cevap
Benim için karar vermek gerçekten çok zor :)
Göğüsler orta veya iriyse göğüs dekoltesi favorim.
Yırtmaçlı mini eteğe de bayılırım doğrusu. Ama "arkadan" yırtmaç olmalı. Gerçekten çok etkileniyorum. Çok sexy!
Sırt güzelse ve omuzlar geniş değilse, özellikle kalçaya kadar inen bir sırt dekoltesi de çok zarif ve estetik durur.
En seksiyi seçmek zor; ama yine de cevap olarak çok az bir farkla "göğüs dekoltesi" diyeceğim sanırım :)
ben bile bacağımı açsam ilgi görür...
ortalama bir kadın bile göğüs dekoltesi verse ilgi görür.
ama gerçekten güzel bir sırtı göstermek, herkesimn yapabileceği bir şey değildir. pürüzsüz ve ipeksi bir sırt, zaten vücudun diğer yerlerinin de güzel olduğunun habercisidir ve bunu yaparken de, bacak ve göğüs kadar insan iradesini saf dışı bırakmaz. yani sırt dekoltesine baktığınızda, ortalama bir erkeğin beyninde ver diğer yerlerinde gerçekten olması gereken kadar kan vardır.
direk erkeklerin bakıslarını kendine odaklamak istiyorsan güzel de göğüslerin varsa göğüs dekoltesi. ama sırt dekoltesi de şık bir elbiseyle oldukça seksi duruyor.
neden 3in1 olmasın o da ayrı bir konu :)
bencede bacak ama mini değil, derin bi yırtmaç olmalı ;)
kalçadan neden bahsetmedin:) bacak diyeyim yine ben:)
dekolte adı üstünde sırt olacakkki içini merak edeceksin yanlardan nerelere gidiyo
göğüs deoltesi vermeyi secerim..genelde eşofman ve sortla gezdiğimden.. mini etek olmuyor
insan vucudunu bir bütün olarak almazsanız kısmi yerler ilgi çekmez bence tamamla bazında göğüs dekoltesi
Göğüs ve bacak dekoltesi çok kilişe , sırt dekoltesi biraz daha özgüven ve cesaret ister.
göğüs dekoltesi her zaman çeker...ama şekilli olması gerek...bende de kasık dekoltesi var ...
bacakta gögüste beni etkiler ama bacak dekoltesi ilk sırada .
bacak dekoltesi çok tahrik eder beni göğüste bi okadar var ama sırt dekoltesine karşı bişey hissetmiyorum gereksiz :)
KESİNLİKLE SIRT ÇÜNKÜ SIRT DEKOLTESİ UZN BİR YOL GİBİDİR SONUNU HERKES SABISIZLIKLA BEKLER
ne yakışıyor ister gögüs ister bacak ister sırt giydigi kıyafete göre değişir yakışan neyse odur
sirt dekoltesinden etkilenmem ama bacaklar ozelliklede mini etekliyse
Bende kel kafa dekolıtesıne oy verıyorum :)
offff :)
tabiki göğüs hele ucları gorunysaa :))
ben kasık dekoltesi...ama erkekte tabi:))
Sırt daha seksi bence..
hepsi birlikte olursa eminim ki doyum olmaz .)
elbette gögüs hele büyükse
bacak dekoltesi daha seksi bence.
Bacak dekoltesi..
kesinliklee bbbbbb :D
Sırt dekoltesi...
BACAK VE GÖĞÜS
gögüs diyorum
sırt ...
tartışmasız göğüs..
hepsi fena :D
gögüs dekoltesi
göğüs ve sırt