Kızlar sevgilileri ile yaptığı bir fanteziyi eşi ile neden yapmak istemez?

Yeni evliyim arkadaşlar, eşimle her konuda uyumluyuz çok şükür sadece son iki aydır cinsel bir konuda anlaşamıyoruz. Evlenmeden önce eşimin eski ilişkilerini neler yaşadığını az çok biliyordum, 4 yıllık bir ilişkisi vardı haliyle yakınlaşma olmuş anal, oral gibi. Kendisi de dürüst oldu bir takım şeyler yaşadığını anlattı. Sevgililerimle ben de bazı şeyler yaşadım, o nedenle sorun etmedim çünkü herkes kızlığa dokunmadan bir şeyler yaşıyor sonuçta.

Eşim, benimle de nişanlıyken sürtünme, oral tarzı şeyler yaşadı ama hemoroid problemi olduğu için anal ilişki istemedi. Evliliğimizin altıncı ayında farklılık olsun diye anal teklif ettim fakat çok şaşırdı ve sana hiç yakıştıramadım, erkek adam hanımından istemez bunu falan dedi. Ben de daha önce hiç denemedim merak ediyorum dedim, bekarken deneseydin ben yapamam hem zararlı hem günah kusura bakma dedi.

Daha öncekilerle yaptın neden benimle de yapmıyorsun diyorum, o zaman bakireydim kendimi öyle tatmin ediyordum gençlikte yaptım bir hata sonra tevbe ettim yüzüme vurma geçmişimi, bunu sorun edeceksen niye evlendin deyip üste çıkıyor. Biraz ısrar edip merak ettiğimi söylüyorum, pis yerin neyini merak ediyorsun diyor bir kerecik diyorum, olmaz sonra hep oradan istersin, hem ben vajinamdan çok daha fazla zevk alıyorum, anal tatmin etmez diyor.

Neden benimle yapmıyorsun diyorum, onlar misafirdi pis yere layıktılar, sen ev sahibisin oraya layık değilsin kızlığımı sana sakladım yine yaranamadım sana sıfır km yer verdim hem arkama da oral yapmana izin veriyorum daha neyine yetmiyor diyor.

Dün gece bu yüzden tartıştık ısrar ettim neden yapmıyorsun benimle diye, hem tevbe ettim hem de evlendim artık hiçbir kadın vajinası dururken analdan istemez hem helallimle haram yaşayamam dedi ve çok ağır konuştu sapıkmısın sen orjinal erkek vajina dururken anal istemez, sen travestiye git en iyisi falan dedi sinirlermi iyice zıplattı 😡 İki gündür yatakları ayırdık😞

Benim kızdığım asıl nokta eskileri ile yapıp benimle yani kocasıyla yapmaması. Ömür boyu orası hiçbir zaman benim olamayacak o zevki karımla tadamayacağım yani, Kendimi eksik hissediyorum. Bana bir akıl verin ne yapabilirim arkadaşlar bu durumda kim haklı?
Karın haklı, kocayla o iş olmaz istemeyi bırak öyle kabullen
Sen haklısın, kocasıyla da en azından bir kere yapmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Kızın geçmişte başkasıyla yaptığı bir şeyi eşinden esirgemesi normal mi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgiliyken arkadan serbestken evlenince arkanın yasak olması normal mi? Çoğu kız böyle herhalde?
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle 1 aydır anal sorununu çözemedik halen izin yok.

Ankete göre de kızların geneli karıma hak vermiş. Demekki bekarken anal yolla tatmin olsalar bile Evlendikten sonra bir daha istemiyor kızların çoğu.

Eşim de eskiden arkadan tatmin olup Nefsimi köreltiyordum yoksa Kızlığımı koruyamazdım ama Kocamla da yapmayı şimdi kendime YAKIŞTIRAMIYORUM diyor.

Kısacası karımdan umudu kestim o doya doya Analını yapmış genç kızlığını yaşamış ama ben hiç yapamadım ve bu gidişle de yapamayacağım galiba😞
Güncellemeler
+1 yıl
...
Kızlar sevgilileri ile yaptığı bir fanteziyi eşi ile neden yapmak istemez?