Yarıda bırakandan nefret ediyorum. İçindeyken uzun sürsün demesini biliyor çoğu kadın. Oral sırasında da sonuna kadar devam etmeli. Yine mi yarıda bırakacak endişesi oluşturmamalı hiç. Aynı şekilde bu benim için de geçerli asla bırakmam yeter dese bile orgazm sonrasında dahi devam 😋😋😋🤤😍
Devam tam gaz devam iki saat olsa bile devam.. Kadının oral sekste uzun zaman dayanması imkansız bir şey çünkü kadının anatomik yapısı bol bol orgazm olmasına çok uygun.
Sevgilim boşalmıyordu 1 saat yapsamda acemiyim dedim beceriksizim dedim üzüldüm ama çok iyi olan kız saatlerce yapmış boşalmamış değişik çocuktu ya o yüzden o yeter diyene kadar yaparım
Tabiki sonunz kadar gitmrli. Ama sen onu tahrik edersen o da ikaç kullanmamışsa ve sen de cok acemi degilsen samimiysen ufak ufak toklarins da dokunuyosan rahstlıkla vakti gelince bosalıverir sehvetle. Sen iste yeter... 😎
amaç penetrasyon olmadan oralla boşaltmak ise elbette boşalana kadar devam edilmeli, ama bu da can yani, bir yerden sonra insan yorulabilir. elle devam edilebilir bir süre yani
Bosalana kadar devam edilmeli kız arkadaşıma bir saat yaptığımı hatırlamıyorum oda bana 30 dakika yapmıştı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Onda bir problem vardır ya oral en hızlı boşaltan yöntemdir. Hele ağzını ustalıkla kullanıyorsa çok uzun süre tutmak imkansiz. İstemsizce ağzını şelaleye çeviriyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sonuna kadar devam. Şükür ki bizde öyle bir sorun yok. Peş peşe 5-6 boşalması oluyor normal şartlarda. Ama bazen gece uzun sürerse 10 u gördüğümüz çok oldu 🤭🤭
3
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@RadaGast soruyu ve görüşümü iyi oku anla. Hem niye şaşırdığına şaşırmadım diyemem açıkçası
Devam edilmeli. 45 dakika 1 saat oral yaptığımı bilirim. Yeter ki partnerim mutlu olsun gerci oral yapmaktan bende aşırı zevk alıyorum. Özellikle akan sıvı beni benden alıyor tadi kokusu boğazımda oluşu..
En İyi Cevaplar