sorum erkeklere kızlarda yorum yapıp eğlenebılırler tabi. engellenemez ereksiyon yaşayan erkeklerin olup olmadık ortamlarda kalktığı bir gerçek. Peki sizin başınıza gelen en komik ereksiyon olayı neydi?#
Olup olmadık yerlerde kalkıyormuş :D , Başınıza Gelen En Komik Ereksiyon nerdeydi ?
bir kere metroda tıklım tıklım ayakta dikiliyorum, tam önümde iki kız oturuyor 15-16 yaşlarında ikisi de, sürekli gözleri pantolonumda, arada bir kendi kendilerine bakıp kıkır kıkır gülüyorlar ama sürekli penise bakıyorlar, ben de bakışlarını hissedince ister istemez kalkmaya başladı, kızlar pantolonun önündeki hareketlenmeyi farkedince önce şaşkınca sonra meraklı meraklı baktılar sürekli, kızlar penise ben kızlara bakıyorum, bence bilerek etkileyip kaldırtmak için öyle baktıklar, bende gizlemedim pantolonun önünü, penis yavaş yavaş önce yana uzadı pantolondan iyice belirgin oldu sonra da yukar döndü ucu iyice sertleşti pantolonun önü eyfel kulesi gibi oldu, kızlar kıkır kıkır güldü göz göze geldik gülüştük... sonra çeketim ile kapatmıştım başkası farketmesin diye :D
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
bir de ablamla bir olay var :D anlatsam mı bilemedim
Üniversite de olmuştu ya bir arkadaş ev kiralayıp beraber kalıyorduk yaz okulu için kız sabah beni uyandırmaya gelmiş beni uyandırdı bende uyanınca fark ettim ereksiyon olduğumu kız bütün gün dalga geçti gece rüyanda ne gördün diye sinir etti beni bende seni gördüm dedim o gece beraber olduk zaten
benimki usludur kalkcağı yeri bilir :D ama ilkokulda bigün kadın bir hoca derse geldi köpürmüş böyle bir çocuk sanırım diğer sınıfta mast yapıyormuş. dedi ki o sınıftan bilmem kime sorun öğrenirsiniz :D çok da güzel kadındı ama demek ki sıkıntı oldu gariban çocuğa böyle güzel kadın :D
18li yaşlarımda Gümbet plajında denize girmiştim üstsüz güneşlenen süper ingiliz hatunları gğüsler açık görünce uzuun bir müddet denizden çıkamamıştım malüm şortta ince ıslanıp yapışınca hoş bir görüntü değildi☺️😂
Yani öyle pek ilginç durum olmadı, aslında çok oldu ama anlayan olmadığı için sıkıntı olmadı. Sadece yanlışlıkla arayan bir kız ve chatten tanıştığım bir kaç kızda hiç o yönde dğşünmediğim halde kalkmıştı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sünnetsizze daha çok yaşanır bu durum ve daha kolay olur, mutfakta kız kardeşlerim, annem karşımda, konuşuyoruz, penisi yavaş yavaş sertleşmeye, hareket etmeye başladı, eşofman vardı üzerimde, kardeşim aaa sapığa bak şeyini kaldırdı dedi, diğerleri de güldü.
Evet genelde otobüs metro gibi yerlerde bide kabinlerde pantolonlar denerken 😆 en son kot pantolon denerken kalkmıştı kız belimin ölçüsünü alırken o an zorladı on tarafı önce sok olmuştu sonra gülmüştü güzel alet dedi 🙈
En İyi Cevaplar