seçen kim tanışmak isterim beraber konuşalım kız bulmayı öğretsin bana...
Çok merak ettim vallla!
arada denk geldi bir özellikle evde yalnız kalmış 2 kız çok yapıyor bir kere denk geldim gögüslerini açtılar yaşlarıda maksimum 16-17idi yani kızların çoğu merak için giriyor ama insanın tanımadığı insanla cinsel organını göstermesi kadar heyecanlısı yok :D
ahhhh banada denk gelmişti arizonalı iki kız sağ daki sexi idi keşke muhabbeti yarım bırakmasalar webcam sov yapsalardı bana...
Şimdi açsam bu saatte de denk gelir mi acaba?
peki tanışıp gerçek hayatta buluşma imkanın var mı bunlarla ?
Yok yav benim kisi fantazi :)
dostum boş ver gerçekleriyle uğraş : ))
gerçeğini nereden bulayım arkadaşım yaaa kim gösteriyor göğsünü söle bana...
gercegını nasıl bulamıcaksın? orada gosteren kız sonucta gercekse sokakta da onun gıbı kızlar vardır merak etme ;)
aynen öyle : ) arayan bulur dostum yolda tipini beğendiğin kıza numaranı yaz ver biri arar 10 taneden biri arasa sana k�r : )
Cevap
11Cevap
Eeee..sonra ne olcek...yani bende c anlı izlerim bazen ama hiç kimseyle iletişime geçmedim...bi de ben neden insanlara öyle bişi yaptırayım ki..neticede Ekranda..yani dokunuş yok..hissiyat yok...
sonrası ... anladın sen yaaa :)))))
ben chatroullete kullanıyorum. .. fakat 100 erkeğin arasında 1 tane bayan yıldırım hızıyla geçiyor..Halley kuyruklu yıldız gibi yani 76 senede 1...
chatroulatte de bi bok yok zaten ben dün daha iyi anladım omeglede kızlar kapatmıo hemen hiç olmazsa ama chatroulatte de muhabbet ettiğim kız hatırlamıyorum.. :(
p*rno ızlemek daha mantıklı gelıyor. ama arada da fantezı olarak yapılabılır. cok yok sayıları. muhtemelen de aynı ınsanlar.
evet fantazi olarak yapıom bende p*rnolar yapmacık gelio çok bana...
en ıyısı gercegı kardesım. arada ben de yapıyorum ama kımısı paso oralarda. gıdıp bı nefes alın demek lazım :D
genelde sahte kızlar çıkar o sitelerde. soysanda kendini rezil ediyorsun başka bir şey yok. penisini çok mu sevdi? başka erkekte yok mu ondan ? vazgeçilmez oldun şimdi sen.
o tür sitelere takılmıyorum.
incicaps'a arasıra ekliyorlar görünütülerini. Saçma geliyor :(
o ekledikleri yer ney ?_
incicaps.com :(
bi iki sefer denk geldi. bi keresinde skype'a gidip orda sanal yaptık ama genelde çükünü açmış bekleyen i*neler var.
senin dediklerini bir kaç kişiden de duydum ama hiç bakmadım bu sitelere nasıl bir şey diye
valla bahsettiklerin ne onu bile bilmiyorum.
Senin bilmemen normal sen kızsın ve evlisin seni tanıyorum sizin gençliğinizde bu site yoktu belkide ablacım...Kimliğimi veremem sakın soru sorma görüşürüz hadi...
umarım beni tanımamışındır yoksa felaket sonum bu siteye giremem bi daha tanısanda tanımamazlıktan gel bu soruyu sormasığımı varsay olur mu ablacım?
2 kere show yaptırdım 9 tane kız ekledim faceden
oooo hepside sexy miydi?
Matea miskulin ve polina petunova bide bruna hartman güzeldi
OOO isimleri aklında ben unutuyorum değişik birisiyle konuştum dünde :D
Arada denk geliyor var biraz kız
Hiç görmedim
gel sana göstereyimm arizonalı sexi kızları :D
orada gayler var hep ne arasın orada show
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar