Evliyken başkasına kaçtım, pişmanım?

Ben baskıcı bir ailede yetiştim. Liseyi bitirince abilerim okumama izin vermediler. Doğru dürüst arkadaşlarım gibi gezip eğlenmedim. bir gençle tanıştım aşık oldum birlikte olduk evlenecektik ama maalesef yalan söyledi bana :( birkaç ay gizli gizli buluşup birlikte olduktan sonra beni yüzüstü bıraktı :( sadece anneme anlatabildim bunu. Abilerim bilse beni öldürürdü. Zaman geçtikten sonra bir genç ablasıyla haber gönderdi beni istetmek için. İstanbul'da kimi kimsesi yoktu ablasından başka. Abilerim beni daha yaşlı birine vermek istiyorlardı. Annem ve ben abilerimi zar zor ikna ettim bu gençle evlenmek için çünkü bu genç benim tek umudumdu. Nişanlıyken ağlayarak her şeyi ona anlattım abilerim bilse beni öldürürdü. Seni seviyorum bu önemli değil ben razıyım dedi. Çok iyi birisi gerçekten. Evlendik sonra ben de çalışmaya başladım sekreter olarak. Zamanla patronum bana yakınlaşmaya başladı. Çok karizmatik yakışıklı biriydi tam hayalimdeki erkekti. Ben de elimde olmadan karşılık verdim. Bana aşık olduğunu söyledi hediyeler aldı. 5 ay boyunca aşk ve heyecan yaşadık çok mutluydum. Bana karısını boşayacağını ve beni alacağını söyledi. Artık eve gitmemeye başladım çünkü bana bir daire tutmuştu. Eşim beni arıyordu cevap vermiyordum. En son eşime rest çekip boşanacam dedim eşim tekde ağladı. Ama hayallerim çabuk yıkıldı çünkü birgün patronum karımdan boşanmayacam dedi sen bu evde yaşayacaksın ve arada gelip senle olacam dedi. Günlerce ağladım hamileydim çünkü baskıyla çocuğu aldırttı. Bana eskisi gibi davranmıyordu aşkı bitmişti. Çok pişmandım ve en sonunda bavulumu alıp kocama döndüm. Ağladım ayaklarına kapandım pişmanım diye. Kimseye anlatmamış olan biteni. Beni tekrar kabul etti. Bir hafta oldu eve döneli ama eskisi gibi sıcak değil bana. Yaptıklarımdan dolayı çok pişmanım gerçekten. Kocamı bundan sonra çok mutlu etmek istiyorum. Ne yapabilirim onu kendime eskisi gibi bağlamak için? Sizce gerçekten beni affetti mi?
Evliyken başkasına kaçtım, pişmanım?