Arkadaşımın eşine aşık oldum?

Arkadaşlar ben 2 yıldır evli ve çalışmayan bir bayanım. Eşimle görücü usulü evlendik. Eşim çok iyi sakin yapılı bir insan ve onu bir insan olarak çok seviyorum. Çok iyi bir işi de var hiçbir şeyimi eksik etmez. Ama yine de hep bir yanım eksik çünkü ben tutku dolu aşk kadınıyım. Eşim ise daha sakin naif bir erkek. Liseden çok samimi bir arkadaşım var kendisi öğretmen. Benden birkaç ay sonra evlendi. Eşiyle bize gelip gitmeye başladılar çünkü bize çok yakın oturuyorlar. Eşi çok karizmatik ve yakışıklı bir erkek ve maalesef zaman içinde yakınlaşmamız oldu. Karşılıklı duygular ve birlikte olmaya başladık. Birbirimize karşı o kadar tutku doluyduk ki anlatamam. Birbirimize aşık olduk galiba :( Ama yaptığım şeye pişman olmama rağmen kendimi bundan alamıyorum. Her seferinde söz veriyorum kendime ama ne yapsam da vazgeçemiyorum. Aylardır devam ediyor bu ilişkimiz. Eşimle de baya samimi arkadaş oldu sevgilim. İş yeri de evimize çok yakın zaten. Kendimi ondan alamıyorum eşimle birlikte olurken bile onu hayal ediyorum :( bazen ailece oturmaya gelirler o an arkadaşımın yüzüne bakarken yerin dibine giriyorum :( ama aşk bu.. En son sevgilim bu işin sonu yok dedi ikimiz de hata yapıyoruz ve bu işi sonlandıralım dedi :( yani benden vazgeçti :( işyerini de taşıyacak başka bir yere.. İki gündür bunalımdayım. Lütfen beni kınamayın. Aşk bu.. Hamileyim ve sevgilimden mi kocamdan mı bilmiyorum. Ne yapmalıyım bu durumda? Onu nasıl unutabilirim. Artık kendimi eşime adamak istiyorum. Bir de kapanmak istiyorum. Acaba bana iyi gelir mi bu?
Arkadaşımın eşine aşık oldum?