Kızlar!
Merak ediorm kızlar cinsellik yüzünden aşkını terkeder mi ?
Merak ediorm kızlar cinsellik yüzünden aşkını terkeder mi ?
Cinsel performans dedinde kime ve neye göre performans...mesela bunun ölçüsü nedir biliyormusun...sınırı varmı biliyormusun...şu kadar saat git gel yapan iyide...hemen boşalan kötümü yada...çok arka arkaya boşalanmı iyi...yoksa hergün olsun 1 posta olsun mu iyi...senin ölçülerin nedir...böyle böyle olunca performans diyorum işte budur diyorum dediğin nedir...
bu kişiden kişiye değişir ki kimine göre erken boşalan iyidir çünkü kadında erken boşalıyordur kimide bi saat ister kimisi gün boyu sağda solda yalnız kalınan her yerde sex ister kimisi içinde bu rahastz edicidir.
Sorumu herkesin kndine göre cevaplaması lazımdır.
Bana göre iyi performans defalarca orgazma götüren uzun bir sextir mesela
Bütün bi hayatı seks performansına göre değerlendirmem...adam sekste iyidir huyu terstir kabadır yalancıdır ahlaksızdır...eee ne olacak ozaman...defalarca orgazm olmasın adam adam olsun...ama
bu artı kutup eksi kutubu çeker meselsi olursa hani adam beş para etmezse karşısına çıkan kadında öyle bi huydaysa sorun olmaz onlar için
ben terketmedim ama o beni bıraktı hem beceriksizdi hem hadsiz :))
beceriksiz derken ? :)
peki ilk defa yapıpta beceremezsektemi terk edersiniz ?
türkiye'de erkek arz fazlası varken genelde kız terkeder erkek terk ederse bir daha bulması zor olur :)
eder neden etmnesin ki? o da mutsuzluğa yol açabilecek bişe
sadece bir etmen tabii ki tek sebep olamaz...
Cevap
3Cevap
kızlar heralde kendilerine erkek kardeş aramıyorlar tabiki sevginin bütünü olan cinsellik yoksa terk ederler
Benim de erkek arkadaşım vardı yeteneksizdi 4 günde bir oluyorduk bazen haftada bir ama onun bir erkek arkadaşı vardı aman allahım 1.30 saat durmadan yine olsa yine yaparım :) ama öyle birisi yok artıkteeee almanyaya gitti
sen sevgilinin erkek arkadaşıyla beraber mi oldun?
karşıma öyle biri cıkmadı ama çıksa terk ederdim heralde:)
hadi ya..
peki ilk yapışıysa erkeğin ?
yapmadım merak ediyom ya dalga geçerse hatun benle : ))
sadece seks için beraber olann biri ancak bunu yapar.
her kızla sadece bir defa birlikte oluyorum sürekli birlikteliğim yok hep farklı kişiler oluyo
oldu
oldu
En İyi Cevaplar