Oral seviyorum ama bana yapılmasını sevmiyorum.mesela vajinami yalatmak istemiyorum. cnku zevk suyum geliyo.ve karşımdakinin midesinin bulanmasndan korkuyorum.çok istyo.2 kere girdik ilişkiye.2sinde de yaptırmadım.uzak şehirdeyiz. senede 1 2 kez buluşablyoruz yalasam nolurki diyo. mayısta tkrar buluşcaz. ama ben koku yüzünden istemiyorum.onun iyiliği için :/
Cevabın nedir?
+1 yılŞöyle anlatayım..
O sıvı iğrenç değil asla. Eğer bir enfeksiyon yoksa ve hijyene dikkat ediyorsan kötü değil güzel kokar, bir çiçek gibi. Ve seven erkek, kelebek gibi o çiçeğin yapraklarına konmak ister. Onu koklamak, kokusuyla çakırkefy olmak.
Çilek değil, çiçeğin kendi tadının tatmak ister. O bir şaraptır, aşk şarabı. Dudaklarını dayayıp aşk şarapını pınarından içmek ister. Sevdiceğin her damlası nimettir. Ne bal gibi tatlıdır, ne üzüm gibi ekşi. Aşk şarabıdır bu, kana kana içersin ve zevk ile şarhoş olursun.
Bence, erkek için de kadın için de çok güzel bir his.
Ve düşünsene, sevdiğin kişi, senin en özelinde, onu tutku ile öpüyor, bundan zevk alarak. Bunun senin için değil ikiniz için yapıyor.
Bence kendini kasma, seven insan iğrenmez. Ben içerimdim o şaabı, sarhoş olana kadar. Kendini bırak onun diline.. Ve bulutlar yatak olsun sarhoş ruhlarınıza..
ps. Çilek de kalsın bir kenarda ^^ Sen güzel bir duş aldıktan snra gerisine gerek yok70 Yorumla
+1 yılOysa bu öyle güzel birşey ki. Sen öyle düşünüyorsun ama bu düşünce benim gibi hisseden birisini ne akdar üzüyor, hiç bundan korkmuyormusun?
O bir şarap. Ve ben aşk şarabının pınarına dayamışım dudaklarımı ey gizli. Kana kana içmek, sen dudaklarımın ucunda uçarken, ben de senin kanatlarından tutmak istiyorum. Senin zevkinle sarhoş olup, hayatın özüne varmak istiyorum.
Böylesi güzel birşeyden benim gibileri mahrum ederek, daha büyük haksızlık etmiyor musun bizlere?
Oysa, bundan güzel ne olabilir. İnsan, sevdiğinin tatmalı, onun tadıyla coşmalı. Kötü değil ki? Tam aksine, arzu ile doyasıya öpmek isterken, inan böyle birisinin hayatında olmak da benim en büyük korkum.20 Yorumla
+1 yılOral seks yapmak isteyen biri her şeye katlanır zaten. Ayrıca gayet zevkli bir şey olduğunu düşünüyorum. Özellikle ön sevişme sonrası direkt ilişkiye girilmesi yerine oral seks ile ilişkinin süresi uzayabilir ve kişiler daha da tahrik olabilir. Sadece oral seks (ve diğerleri için de geçerli) yaparken temizlenmeli iyice.
Tiksinen biri zaten yapmaz. Bunu da kasmaya gerek yok. Yılda 1-2 kez buluşuyorsanız bence her seferinde robot gibi aynı şeyleri yapmaktansa farklı ve denenmemiş şeyleri de yapmaya çalışılmalı.
Oral seks sonrası öpüşmeye gelince sekste "midem bulanıyor/mide bulandırıcı" laflarını da anlamıyorum. Sonuçta birlikte olduğun organların asıl işlevlerini düşünürsn hiç ilişki yaşamaman lazım143 Yorumla- +1 yıl
+1
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de varım sevmeyen :)) bana yapılmasını da istemem sonra aynı ağızla dille gelip dudaklarımı öpecek ıyyyyyy iğrenççç erkekler çok pis iğrenç mide diye bişey yok bunlarda p*rnoları izleyip izleyip adam zannediyolar kendilerini
118 Yorumla
Soran+1 yılEn ıyı cevap :)
Cevap sahibi+1 yılyurtdışından getirilen kurbanlık hayvanlar vardı onlara ne deniyoordu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
54Cevap
+1 yılDaha dünkü konundan bunu yapmayı istemediğini söylemiştin.
Bundan dolayı sevgilin sana küsmüş ve konuşmuyordu.
Şimdi de seni böyle surat yapıp psikolojik baskıyla zorlayarak buna ikna etmiş.
Hala sevildiğini düşünüyorsun.
Cinsel ilişkiye girersin, istediğini de yaşarsın seni tanımam etmem...
Ama... Şunu da unutma ki, istemediğin şeyleri yaşamak ileride sana çok büyük pişmanlıklar getirir...
Herşey gönlünce olsun ne diyelim.
Umarım gerçeklerin farkına varırsın.40 YorumlaBen farklı zamanlarda birlikte olduğum bayan arkadaşlarım ile oral sexs yaptım hiç tiksinme ve miğde bulantısı olmadı.İnsanda ter kokusu olsa rahatsız olursun vaginsında bir rahatsızlık olsa yine rahatsız olunur yoksa vagina'daki doğal kadın kokusu normal hiçbir erkeği rahatsız etmez aksine daha fazla tahrik eder.
10 Yorumla
+1 yılFemin-x intimate (genital bolge temizleyicisi) gibi urunler kullanmalısın. o bolge sabun yada başka birşey ile temizlersen iltihap dahil her tur mikrop kapabiliyor. ortak tuvaletleri dikkatli kullanmalısın . tum bunlar mikroplanma yada ph dengesini korur. aksi takdirde koku oluşabiliyor.
Çilek yemek vucuttan toksitlerin atılmasına ve vucudun guzel kokmasını sağlar o bolgeyede yardımı dokunabilir. ananasda faydalı olabilir. (ORN: Ananas yemek meninin daha iyi kokmasını sağlıyor)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKoku oluşmaması için vajina temizliğinde nelere dikkat edilmeli link
Bunları ilişki için değil her zaman uygulaman gerekiyor zaten.10 Yorumla
+1 yılbunları düşünme,eğer iğrenirse yapmaz,olmadı beraber duşa girersiniz.iğrendiğini anladığında izin al vajinanı yıka,ama onun iğreneceğini düşünüp de yalatmamaya felanda kalkma bence.özgür olun , çünkü bu sorunla şimdi olmassa başka bir zaman yine karşılaşabilirsiniz.o yüzden şimdiden bu sorunu çözün,kimbilir belkide zevk suyun daha çok geldikçe daha çok zevk alır.birbirinizi keşfetme yoluna gidin.yani salın gitsin.anı yaşayın rahat olun yaa işteeeee
00 Yorumlabende sevmem ama senın saydıgın sebeplerden değil. ben erkeğin yatakta biraz daha hakim olmasını sevenlerdenım ne bileyim oyle bacaklarımın arasında kedi gibi asagıdan asagıdan bakmalarını pek yakıştıramıyorum soğuyorum bütün isteğim pırr uçuveriyor.
04 Yorumla- +1 yıl
oral seksle de hakim olur erkek öyle değil mi
- +1 yıl
kaç defa mı kaç kişiyle mi hangisini soruyosun? :D ayrıca zaten senın yargılaman kızman pek umurumda değil hem bunu sevmediğimi anlamak için çok kişiyle birlikte olmasına gerek yok insanın tek kişiyle yaşadığın bir kaç ilişkiden sonrarada öğrenilebilinir bir şey. he bu arada sayı vermek bana göre değil ama sandığın kadar çok olmadığına emin olabilirsin.
koy ver gitsin yahu düşünme bunları, bence o anda akıyomu -kokuyomu aklına bile gelmez :) çok ta sorun ediyosan duşta başlayın ;)
31 Yorumlakokusuna bayılanlar çok. siz beğenmiyosunuz diye illa kötü mü olcak
hatta bi sitede görmüştüm adamlar vajina kokusu esansı yapmışlar bileğine sıkıp koklamak için10 Yorumla
+1 yılcok sacma dusuncelere sahıpsın zevk suyundan mıdesı buılanacaka olsa o hamleyı kendısı yapmaz.ayrıca herseyın zevkı hazzı farklı sen erkek gıbı dusunemezsın boyle yaparak onu daha cok sougutrsun ayrıyetten jeyanma varsa jel kullanmada bı sakınca yok genelede sulanamayan bayanklar jelkullanır merak etme bırak kensını :D
00 YorumlaRegl günün değilse eğer bişey olmaz koku vs. olmaz merak etme.. ;) O abazaliktan aldiği kokuyu unutur..
22 Yorumla- +1 yıl
adam senede bır bunu beklıyosa o abazalıkla sadece yalamakla da kalmaz heralde :D
+1 yılbenim şimdiye kadar birlikte oldugum hiçbir adam böyle bi konudan şikayet etmedi eğer seviyosa seni umursamaz bile :)
42 YorumlaNormalde tadı güzeldir kötü kokmaz. Kokuyorsa mantar vardır jinekologa gidersin bir ilaç verir bir haftaya geçer.
10 Yorumla
+1 yılbenimm başımada gelmedi öylee bişeyy utanmıyorumdaa ama öylee bir korkun vrsaa duşa girin berabeer sonraa sevişin
31 Yorumlaoral seks çiftleri farklı kulvarlarda tatmin edecek bir deneyimdir.
temiz olduğunuz sürece sıkıntı olmaz hele ki "-edicem -yapıcam" fiilleri kullanan sevgiliniz için.00 Yorumlavay canına konuya bak ben yapıyorum ama bana yapılmasın? delimisin sen yav... bırak ne yaparsa yapsın sen zevk almazsan o zaman yaptırma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılikimizinde iyiliği için benden uzak dur üzerime kusmanı istemiyorum böğğğğğğ
30 Yorumla karsilikli her 2 tarfda yaparsa cok iyi ya nei igrencmiski )
48 Yorumla- +1 yıl
ayan artıladım
+1 - +1 yıl
bende artıladım
- +1 yıl
:D haha
- +1 yıl
azeri oqlanları biz yalayanda pis baxırdılar demek ki qızlar ele baxmır :)
seven insan sevdiğinden kesinlikle tiksinmez zaten sevgilin tavırlarından tiksinmiyceğini senden belli etmiş bence sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılben de varım bebeğim. ama hoşlanmadığımdan istemiyorum ben.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrak seks yapılmadan da zevk alıyorsan sorun yok.Kendini nasıl daha mutlu hissediyorsan öyle davran.Herkes oral seks sevmek zorunda değil.
20 Yorumla önce duş alıp temizlersin sonra yaparsınız rahatsız olmaz. zaten olursa yapmaz bırakın keyfini çıkartın
00 Yorumla
+1 yılTutupta vajinanın içini yaalarsa tabiki igrençlik bence bimahsuru yok klitoris e dil darbesi yapması yeterlidir zevk suyuna dokunmadan sana zevk vermiş olur
00 YorumlaBoyle guzel bir seyden, cikarilan sonuc :) Hijyenik kurallara dikkat edersen sorun olmaz.
21 Yorumla
+1 yılgelmeden bi gün önce iyice temizle ve ona armagan et madem o kadar istiyo bırak ikinizde zevkin doruklarında gezinin:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo bolgeye ozel yıkama jellerı var onlardan kullan ben kullanıyorum :) guzelcede içinide yıka hıc koku olmaz ;))))
13 Yorumla- +1 yıl
iyiymş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk önce beraber duşa girin orada yapsın.O zaman sorun olmaz.
41 Yorumla- +1 yıl
cok mantıklı bolca köpüklü bi banyooo:)
vajinan yalamak için uygunsa ,hiç çekinme bence erkekler bayılır zevk suyuna
10 Yorumlabiz erkekler bunu dert etmeyiz ama tavsiyem ilişki öncesi sabunla temizlik yapman ,zevk suyu ise tahrik sebebi dir..hemde ağır tahrik...:))))
10 Yorumla
+1 yılbir kere yaptır midesi bulanırsa bir daha yapmaz zaten:)
10 YorumlaKokarsa ıgrenc oluyo ınan bana. Yalnız zevk suyu kokusu degıl ıgrenc olan bazılarında farklı bır koku oluyor onu bahsedıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbende seviyorum ama partnerimden koku geldiği için yapmıyoruz insan böyle bir kötü koku varsa neden yapsınki adamın midesi kalkar be
00 Yorumla
+1 yılSenin yapıp yapmak istemediğini bilemem ama o istiyorsa kesinliklikle yaptır.Zevk suyu o kadar kötü değildir bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende utanırdım ilk zamanlar ama sonra çok hoşuma gitti
01 Yorumla- +1 yıl
bu kadar zevkli olamaz ya
Zaten birakir anlatsin.. Kisa vadede yapacak tek sey dus almak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun etme kokmaz.Sorun yapıyorsan da önce beraber banyoya girin ondan sonra başlayın ilişkinize.
10 Yorumlakesinlşikle senin gibi süşünüyorum bi erkek olarak söylüyorum yaptırdığın an onu son görüşün olabilir...
00 Yorumlaeğer özel döneminde değilsen ve vajinanda her hangi bi hastalık yoksa kötü kokmaz. aksi halde terkedilmeye hazır ol :p
00 YorumlaBence yaptırmalısın, zevk suyun gelsin, bu erkeğin hoşuna gider. Defalarca tattım o suyu, koku yoksa sorun yok, koku varsada temizleme jeli kullan.
00 Yorumlabırak yalasın.kokusunu yalayan düşünsün.sen yinede temizliğini yap.
00 Yorumlakendınızı seksin serin sularına bırakın :D igrenmicenden eminim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ne var ki erkek için büyük zevktir vajinayı yalamak:)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde bazen kokuyor ama kesinlikle kıl olmasından bölgende çok kokar
21 Yorumla
+1 yılvajina temizleme jeli kullan
50 Yorumla
+1 yılbencede yalatma eziyet etme çocuğa ıyyy o kokuya nası dayansın garip
00 YorumlaBende yapmayı çook istiyorum ama daha önce hiç denemedim dediginiz kadar pis ise yapmam galiba :D
00 Yorumlane şanslı adamlar var
10 Yorumla
+1 yılanneye bak ya kendi eliyle gonderiyor ne gunlere kaldik ya rabbi
34 Yorumla
Soran+1 yılannem beraber kalcagımızı blmıyo ! aynı gun ıcınde gıdıp donceksın dedı blıp bılmeden annemı aşagılama.ben gızlı yapıorum !
- +1 yıl
hee oyle mi ? pardon ya gizli yapiyorsan sorun yok cok seviyeli duzgun bir kizsin belli
Soran+1 yılAnneme laf atılmasına dayanamam..
- +1 yıl
aynen birader cok haklısın ne günlere kaldık
Adam gibi temizle bişey olmaz.
10 Yorumla
+1 yılo koku bütün kadınlarda olur.
00 Yorumlabende yapılmasını da yapmayı da sevmem...
01 Yorumla- +1 yıl
yanii aklın yolu bir
+1 yılEve girer girmez temiz bir banyo alırsın..
00 Yorumlahacı şakirle bolca çitile
20 Yorumlamuhabbet almış gidiyor parfüm sık parfüm :)
00 Yorumlazewk suyu pis kokmaz başka bir sorun war sende
00 Yorumla
+1 yılbence 1 kez yaptırsan birdaha vazgeçmezsin...
20 Yorumla
+1 yılO korksun bosver.
Soğuyacaksa da soğusun.00 Yorumla
+1 yılbence en zevkli şeydir oral
10 Yorumlayalanır neden yalanmasın erkeklerin zevki yokmu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTranzonda hava serin sıkıntı olamz
00 Yorumlaisteyerk yapıyorsa sorun etme
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı