Ben bir erkek olarak birlikte olduğum kadına oral sexs yapmaya bayılıyorum. Her türlü oral sexs vajinasının deliğinden poposunun deliğine kadar, ama bende bir şey daha var, ayak parmaklarını ağzıma alıyorum yalıyorum. Bir çok kadın gıdıklanıyor, rica ediyorum yaşıyorum. Kendilerinden geçiyor yaşadıklarım. Ayak parmaklarını yalatmayana da saygı duyuyorum. Zaten fazla fazla oral sexs uyguluyorum. Sizde ayak parmaklarınızı yalatırmısınız? Tepkiniz ne olurdu?
Oral sexs yapan erkeğiniz ayak parmaklarınıza oral sexs yapsa ne tepki verirsiniz?
musticorum sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hmm değişikmiş. Bir kaç yerde yorumunuzu okudum da buraya geldim. Karşındaki kadına saygı duyan ve mutlu etmek için çabalayan bir erkeksiniz. Tebrikler öncelikle. Soruya gelince çok absürt bisi olmayınca kabul ederim. Değişiklik güzeldir 😊
Gerçekten çok teşekkür ederim. Benim bütün insanlara saygım var. Şunu söylemekten asla çekinmem. Kadın benim gözümde CAN'dır. Ben sadece yaşamak istediklerimi buraya yansıtıyorum. Aslında ayak parmağı yalıyorum da, cinsel ilişki sırasında birlikte olduğum kadının el parmaklarını da ağzıma alıyorum bunu da şunun için yapıyorum. Cinsel birleşme sırasında kadınım çok yoruluyor ben çok geç boşaldığım için, kadınım şu sesi çıkartıyor erkeğim çok Yoruldum bittim lütfen boşal dediği anda, ona şunu söylüyorum lütfen ağzıma ellerinin parmaklarını ver o parmaklarını ağzıma aldığım zaman yaladığım zaman boşalıyorum. Beni yargılayabilirsiniz ben saygı duyarım. Ama ben buyum.
En İyi Cevaplar