Sütyen ile sevişen kadın hakkında dusunceleriniz neler genel olarak?
Cevabın nedir?
Marilyn Monroe da öyle yaparmış. Sarkmasını istemediği içindir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
gayet basit kadınlar iç çamaşırlarını erkeğinin çıkarmasından hoşlanır
00 Yorumla
Gögüsleri sarkık. Çıkarırsa " şapka düştü kel göründü " olacak diye bence :))
08 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) ahahah dogru bak o da olabilir
Soran+1 yılhayır soru benle ilgili degil kullanıyorum yani , kase takıp gezicek halim yok :D
Soran+1 yıl34-C yim bilmem hangisine girerim :D
- +1 yıl
Tam olarak bişey diyemiycem ama nette 34c nin görsellerine baktım wooowwwwww dedim. Sanki 36 olsa daha iyi olurdu gibi geliyor bana ama işte peşin konuşmamak gerek görmeden bişey diyemem hakkında yargı vermiyim :)) Sen güzel diyorsn öyledir. Yalan borcun mu var bana dimi? En azından sevişmek istediğinde çıkarıyorsundur ondan eminim :)))
Soran+1 yılkonu farklı yerlere kaymasın, cevabımı aldım sagol
- +1 yıl
yok konu bir yere kaymıyor aklıma geleni anında yazıyorum özellikle bir plan içinde değilim. Ayrıca konu bir yere kaysa elime ne geçicek sanal burası belki yalan yazıyorsun belkide erkeksin o yüzden yazdıklarımla yada senin yazdıklarınla bir beklenti hayal içine girmeyecek kadar akıllıyım. Gevezelik olsun gülelim eğlenelim babında dır yazılanlar.
Sütyeni niye çıkartmıyor bu kadın.
14 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum bende acikcasi arkadasim aglayarak geldi boyle boyle oldu benim hakkımda ne dusunuyordur falan diye bende soru actım
Soran+1 yılartıladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılben öyle biriyle 6 ay takılmıştım. Bir gün zorla çıkarttım meme tamamen siyah noktalarla dolu idi. Ya memesi çirkindir yada sizinle gönülsüz sevişiyordur.
00 Yorumla
+1 yıldelirçenmi kızım sen beni zaten yalnızım sütyenli olması çıplak olmasından kat kat seksidir. ben çıkarmam lazım onu. çok tahrik edici. özellikle beyaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılnormalde erkekler daha cok cılgın renkler seviyor beyaz ilginc bir tercih
- +1 yıl
benim için fark etmez. yeterki giyinik olsun. yani ilk önce dar body ingilizcesini bilmiyorum söylersen googleden bakacağım :D pembe ya da beyaz sonra onu çıkarıp sütyenini görmeliyim gerçekten bir erkek için müthiş bir an. kızlar anlamayabilir ama erkek mutlu olur.
kancasını açamayacak kadar beceriksiz bir erkekle sevişiyordur
65 Yorumla- +1 yıl
:)) bu yorum gerçekten mükemmeldi.
Neyi kimden saklıyorsun deyip ona sormadan ben alır atarım:))))
00 Yorumlabi müddet çamaşırlarıyla sevişmek benim hoşuma gidiyo şahsen görsel olarak süper oluyo ama sonrasında çıkarmak istemeyen bi bayanda sorun vardır muhtemelen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılMemelerine oral yapılmasından hoşalnmıyor olabilir.
00 Yorumla meme ucunda kıl vardır veya.. almak zararlı olabileceği için almıyordur
00 Yorumlasutyenin kancasını açamıcak kadar beceriksiz erkekle sevişiyordur.sevişmesinide biliyormu acaba oda var .
00 Yorumla
+1 yılamaaan bitse de kurtulsam, bitse de gitsek... bu tarz bi düşüncesi var sanırım?
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ilk ilişkisiydi oyle bir sey dusunse olmazdı bence
- +1 yıl
profilden kız olduğunu anlıyorum ama yorumdan erkeksin hissine kapıldım ya da en iyi ihtimalle lezbiyensin veya bi başkasından bahsediyon
Soran+1 yılhaha yok ya arkadasımdan bahsediyorum kızım oyle arada bir aklıma geldikce siteye giriyorum bugun arkadasım aglayarak yanıma geldi boyle boyle oldu benim hakkımda ne dusunucek simdi diye bende soru actım
- +1 yıl
haaa peki...
fazla ciplak olmamak bence cok daha seksi görünüyor - yani aksine olumlu düsünürüm
00 Yorumlaacelesi oldugunu düşünürüm.hemen ayak üstü yapalım kurtulalım gibisinden
00 Yorumlameme uçlarında sorun vardır belki. yada
dokundurmayı sevmiyodur.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsütyenden sonra külotu da çıkarmak istemeyecekse durum kötü. yoksa idare edilebilir bir süre
00 Yorumlameme uçları çok hassastır
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bu da bir bakıs acısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılseve seve çıkarttırrım :)
00 Yorumlammmmm güzel bir şey
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sutyen ile sevişen kadın hakkında düşünceleriniz neler genel olarak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat